Social Icons

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Κυριακή 16 έως 22/2/14

ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου- 20 Απριλίου): Φροντίστε να μην το παρακάνετε με τα επαγγελματικά σας θέματα και να βρείτε χρόνο για να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε, καθώς οι δυνάμεις του οργανισμού σας μπορεί να είναι μεγάλες, αλλά όχι ατελείωτες. Ενισχύονται τα σχέδιά σας, αλλά θα πρέπει να είστε συγκρατημένοι στον τρόπο που θα εκφραστείτε, καθώς δε θα είναι δύσκολο να παρασυρθείτε σε εντάσεις και τα νεύρα σας να χτυπήσουν κόκκινο. Το ξεκίνημα της μέρας αλλάζει το κλίμα προς το καλύτερο και θα σας δοθεί η ευκαιρία να βάλετε τάξη στη ζωή σας.


ΤΑΥΡΟΣ (21 Απριλίου- 20 Μαΐου): Επαγγελματικές επιτυχίες θα σας ωθήσουν να έχετε άριστες σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Η καλή σας ψυχολογία θα περάσει και στα αγαπημένα σας πρόσωπα, αφού αυτή τη φορά δε θα επιβαρύνετε τον προσωπικό σας χώρο με τα εργασιακά σας θέματα. Προτιμήστε τη συντροφιά των εκλεκτών της καρδιάς σας. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην πείτε λόγια που θα πικράνουν τους δικούς σας ανθρώπους, μια που θα έχετε την τάση να είστε αρκετά εριστικοί και δύστροποι.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21 Μαΐου- 21 Ιουνίου): Αξιόλογες μέρες για τα επαγγελματικά σας σχέδια, όχι μόνο για την εύρυθμη λειτουργία που θα υπάρχει στα καθημερινά σας θέματα, αλλά γιατί θα σας προσφερθούν και οι καλύτεροι όροι. Οι προσπάθειές σας θα αναγνωριστούν, γι’ αυτό μη διστάσετε να σπρώξετε τα πράγματα και να διεκδικήσετε αυτό που σας αξίζει. Προσεγγίστε τα άτομα του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος και να καλυτερεύσετε τις συνεργασίες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 Ιουνίου- 22 Ιουλίου): Αναπτύξτε τις επαγγελματικές σας γνωριμίες και σχέσεις και να είστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες και ενδεχόμενα που θα δώσουν άνοδο στον οικονομικό σας τομέα. Το αίσθημα της αυτοπεποίθησης και της ασφάλειας που θα έχετε, θα σας παρακινήσει να προχωρήσετε σε σοβαρές επενδύσεις- αποφάσεις, τόσο πάνω σε πρόσωπα, όσο και σε πράγματα που μπορεί να κάνουν πιο ευχάριστη ή πιο εύκολη τη ζωή σας. Η διεύρυνση της σκέψης σας και η όξυνση της όρασης και της ακοής, θα σας οδηγήσει στη γνώση και θα ενισχύσει την τύχη σας.

ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου- 23 Αυγούστου): Αποφύγετε να κάνετε ανοίγματα ή να πάρετε ρίσκα, γιατί δε θα είναι εύκολο να δώσετε στους άλλους να καταλάβουν τι ακριβώς θέλετε. Οι ερωτήσεις που θα έχετε να κάνετε πάνω στα συναισθηματικά σας θέματα θα είναι πολύ περισσότερες από τις απαντήσεις που θα πάρετε. Οι καθυστερήσεις αλλά και οι προβληματισμοί για την πορεία της ερωτική σας σχέσης όσοι είστε δεσμευμένοι, θα είναι δεδομένες, όμως, αυτό δε σημαίνει πως απαραίτητα θα έχετε πρόβλημα με το σύντροφό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24 Αυγούστου- 22 Σεπτεμβρίου): Εάν νιώθετε έτοιμοι να επισημοποιήσετε το δεσμό σας, κάντε το κατόπιν ωρίμου σκέψεως. Αυτό που θα μετρήσει περισσότερο ακόμα και αν είστε αδέσμευτοι, αλλά οδεύεστε στην αναζήτηση ενός συντρόφου, θα είναι ο βαθμός συντροφικότητας και η ταύτιση απόψεων και συναισθημάτων. Δε φτάνει σε μια σχέση να ταιριάζετε μόνο σεξουαλικά, είναι απαραίτητο να συμβαδίζετε και πνευματικά. Η συνειδητοποίηση θα πρέπει να είναι το πρώτο σας βήμα για την αλλαγή.

ΖΥΓΟΣ (23 Σεπτεμβρίου- 22 Οκτωβρίου): Διώξτε κάθε ίχνος θυμού,  ή αγανάκτησης που έχετε τον τελευταίο καιρό για κάποια πράγματα και αφήστε το σύντροφό σας να σας πολιορκήσει και να σας δείξει τα συναισθήματα που έχει και νιώθει για εσάς. Άτομα του παρελθόντος που υπήρξαν φίλοι σας, επανεμφανίζονται στη ζωή σας, έχοντας αξιώσεις. Εάν το θελήσετε θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε έναν ανεκπλήρωτο έρωτα. Η απόφαση για το αν θα γυρίσετε πίσω, θα την πάρετε αποκλειστικά εσείς, γι’ αυτό πριν κατασταλάξετε σε οριστικά αποτελέσματα, σκεφτείτε καλά όλες τις παραμέτρους και κυρίως αν αυτό επιθυμείτε για τη συναισθηματική σας ζωή και το μέλλον σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23 Οκτωβρίου- 22 Νοεμβρίου): Είστε πανέτοιμοι να διαπραγματευτείτε τους όρους που θα βελτιώσουν τη ζωή σας, αλλά η ανταπόκριση που θα εισπράξετε εξαρτάται μόνο από τη στάση που θα τηρήσετε. Καταπολεμήστε το άγχος που το πιο πιθανό είναι να σας οδηγήσει σε λάθη που αργότερα θα μετανιώσετε. Προσέξτε τα οικονομικά σας και αν χρειαστεί ζητήστε βοήθεια. Αποφύγετε κάθε συναισθηματισμό που σας κάνει να αγκιστρώνεστε σε άχρηστα πράγματα, γιατί είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε εκκαθαρίσεις στη ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ ( 23 Νοεμβρίου- 21 Δεκεμβρίου): Κάποιοι σας έχουν πείσει πως σε πολλά θέματα δεν μπορείτε να ανταπεξέλθετε μόνοι σας, αλλά είναι καιρός να πιστέψετε στον εαυτό σας γιατί συμβαίνει το αντίθετο. Η θέση που έχετε στον εργασιακό σας χώρο θα αποκτήσει ιδιαίτερη βαρύτητα, γι’ αυτό προσπαθήστε να αφήνετε καλές εντυπώσεις, επειδή κάποιοι θα σας παρακολουθούν. Το σύστημα δίνω και παίρνω που έχετε μάθει τον τελευταίο καιρό να δουλεύετε, πρέπει να το εφαρμόζετε σωστά ανάμεσα στην οικογένεια, στους φίλους και στην εργασία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 Δεκεμβρίου- 19 Ιανουαρίου): Όσο και αν σας χαλούν τα σχέδια που έχετε προγραμματίσει, κάποια ταξίδια που θα προκύψουν και θα αφορούν τη δουλειά σας δε θα μπορέσετε να τα αποφύγετε. Αρχίζετε να διεκδικείτε πολλά περισσότερα απ’ ότι μέχρι τώρα είχατε συνηθίσει τους άλλους και αυτό θα σας οδηγήσει σε μια πιο επιτυχημένη και δημιουργική πορεία. Η ανάγκη που έχετε να ευχαριστήσετε κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα και να τα ενισχύσετε, μάλλον θα σας βάλει σε κάποια καινούρια έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20 Ιανουαρίου- 19 Φεβρουαρίου): Ίσως για πρώτη φορά στη ζωή σας χρειαστεί να αλλάξετε ρόλους και να μην αφήνετε τους άλλους να εκδηλώνονται πρώτοι στις συναισθηματικές σας σχέσεις. Δώστε μεγάλη προσοχή στον τρόπο με τον οποίο εκφράζετε τις απόψεις σας, γιατί όσο και αν πιστεύετε ότι έχετε δίκιο, είναι πολύ πιθανό να εκτεθείτε. Τα αποτελέσματα θα είναι εξίσου θετικά, είτε εφαρμόσετε κάποιες καινούριες δικές σας ιδέες, είτε κάποιες σημαντικές προτάσεις των συνεργατών σας.

ΙΧΘΥΣ (20 Φεβρουαρίου- 20 Μαρτίου): Παρόλο που ο σύντροφός σας έχει δικά του προβλήματα, σας συμπεριφέρεται πολύ τρυφερά. Δείξτε ότι είστε στο πλευρό του, τώρα που τα επαγγελματικά του άγχη τον έχουν καθηλώσει. Αποφύγετε τις συγκρούσεις και μη μεταφέρετε τις πιέσεις της δουλειάς στο σπίτι σας. Χρειάζεται να είστε πιο διαλλακτικοί, την ώρα που προσπαθείτε να λύσετε θέματα.

Μην είστε εριστικοί στο σύντροφό σας, ειδικά αν η σχέση σας είναι καινούρια και αδοκίμαστη. Οι εντάσεις μεταξύ σας είναι μεγάλες και θα βγουν αρκετά παράπονα στην επιφάνεια.