Social Icons

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Π...

Βρείτε ακόμα περισσότερες ερμηνείες, πληθώρα συνδυασμών και λέξεις που δε φαντάζεστε να σας αναλύονται στο «ΟΝΕΙΡΟΛΕΞΙΚΟ». 'Ενα βιβλίο που γράφτηκε με πολύ αγάπη για όλους τους φίλους και τις φίλες μου και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Φερενίκη» σε προσιτή τιμή.




ΠΑΓΩΤΟ: Εάν το τρώτε, θα ψυχραθείτε αισθηματικά. Εάν το φτιάχνετε, οι δουλειές σας δεν έχουν σταθερότητα. Εάν το αγοράζετε, μην ξεκινήσετε νέα δουλειά. Εάν το πουλάτε, οι δουλειές που κάνετε είναι κατώτερες.

ΠΑΖΛ: Εάν το φτιάχνεται, θα έχετε προβλήματα. Εάν το τελειώνετε, θα τα ξεπεράσετε χωρίς δυσκολίες. Εάν δεν μπορείτε να το ολοκληρώσετε ή σας λείπει κομμάτι, αλλάξτε στρατηγική.

ΠΑΙΔΙ: Εάν το κρατάτε στα χέρια σας, θα περάσετε στενοχώρια. Εάν είναι άρρωστο, θα έχετε προβλήματα. Εάν είναι πολλά μαζί που παίζουν, θα αναλάβετε υποχρεώσεις. Εάν πεθαίνουν, δυστυχία. Εάν βλέπετε τον εαυτό σας παιδί, σκέφτεστε επιπόλαια. Εάν βλέπετε άλλον σαν μικρό παιδί, θα προσπαθήσετε να τον εκμεταλλευτείτε.

ΠΑΝΑΓΙΑ: Προστασία στη ζωή από ισχυρούς παράγοντες, ανακούφιση, ελπίδα, καλή τύχη και σταθερότητα στη δουλειά.

ΠΑΝΘΗΡΑΣ: Εάν σας κυνηγάει, εχθρός παρουσιάζεται σαν φίλος. Εάν τον σκοτώνετε, θα απαλλαχτείτε από τον εχθρό σας.

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ: Εάν είστε ελεύθεροι, προμηνύεται αγνός και δυνατός έρωτας. Εάν είστε παντρεμένοι, δηλώνει ευτυχία.

ΠΑΝΣΕΣ: Εάν τον κρατάτε, θα ευχαριστηθείτε. Εάν σας τον προσφέρει άτομο του αντίθετου φύλου, θα αισθανθείτε έρωτα.

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ: Εάν είναι στενό, προβλήματα στην εργασία. Εάν είναι παλιό χρηματικές απώλειες, αν είναι καινούριο κέρδη.

ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ: Εάν είναι δικός σας, προσπαθείτε να μιμηθείτε τους άλλους. Εάν σας τον προσφέρουν, θα γνωρίσετε άνθρωπο που θα σας παιδέψει.

ΠΑΠΑΣ: Προμηνύει στενοχώρια και ταλαιπωρίες. Εάν είναι πολλοί στο σπίτι σας, θάνατος αγαπημένου προσώπου. Μόνο αν φοράει τα λειτουργικά άμφια, θα λάβετε καλή είδηση.

ΠΑΠΙΑ: Εάν κολυμπάει, θα κινδυνέψετε. Εάν πετάει, θα έχετε ευτυχία. Εάν την τρώτε, κέρδη. Εάν την κυνηγάτε, επιτυχία. Εάν κάνει φασαρία, οικονομικά προβλήματα. Εάν είναι νεκρή, θα έρθετε σε αντιπαράθεση με φίλους.

ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ: Εάν είναι καινούρια και άνετα, βαδίζετε προς την επιτυχία, αν σας στενεύουν στενοχώριες. Εάν είναι παλιά, θα θιχτεί η υπόληψή σας. Εάν είναι λασπωμένα, κατάπτωση. Εάν είναι σκισμένα, θα συμβεί κάτι δυσάρεστο. Εάν δε τα φοράτε, θα έχετε επιτυχία στην εργασία. Εάν τα αγοράζετε, θα έχετε κέρδη. Εάν είναι άσπρα, το μέλλον είναι ευνοϊκό. Εάν είναι μαύρα, δύσκολες μέρες.

ΠΑΡΑΘΥΡΟ: Εάν είναι ανοιχτό θα πετύχετε, αν είναι κλειστό θλίψη. Εάν είναι σπασμένο, θα σας εξαπατήσουν. Εάν είναι μεγάλο, επιτυχίες. Εάν κοιτάτε μέσα από αυτό, θα νικήσετε αντιπάλους. Εάν ανεβαίνετε σε παράθυρο, προσέξετε στη δουλειά σας. Εάν πηδάτε από αυτό, σας περιμένουν δυσκολίες. Εάν πετάτε κάτι από αυτό, θα έχετε άνοδο στην εργασία.

ΠΑΡΑΜΥΘΙ: Εάν το διηγείστε, άλλα λέτε και άλλα πιστεύετε. Εάν σας διηγούνται, θα ακούσετε ψεύτικες ιστορίες.

ΠΑΡΕΛΑΣΗ: Εάν βρίσκεστε σε εθνική παρέλαση, οικονομική άνοδος. Εάν είναι στρατιωτική, θα έρθετε σε ρήξη.

ΠΑΡΚΟ: Με λουλούδια και ηλιοφώτιστο να περιμένετε κέρδη, ενώ με παραμελημένο, δυσκολίες στις δουλειές σας. Εάν πιάνει φωτιά και είστε μέσα, σας απειλεί κίνδυνος, ενώ αν δεν είστε μέσα, ο κίνδυνος θα περάσει χωρίς συνέπειες. Εάν κάνετε βόλτα παρέα με άλλο άτομο, θα επιτύχετε ερωτικά.

ΠΑΣΧΑΛΙΑ: Είτε σας προσφέρουν είτε προσφέρετε άνθη ή ανθισμένο κλαδί, θα ξεκινήσει αμοιβαίος έρωτας που θα καταλήξει σε γάμο.

ΠΑΤΑΤΑ: Εάν την τρώτε, επιτυχία στον έρωτα. Εάν την καθαρίζετε, φιλικό άτομο σας επιβουλεύεται. Εάν την τηγανίζετε, δυσαρέσκεια από φίλους. Εάν τη βράζετε, δυσάρεστες επισκέψεις. Εάν την αγοράζετε, φιλονικίες. Εάν την καλλιεργείτε, θα πραγματοποιηθούν τα όνειρά σας.

ΠΑΤΕΡΑΣ: Εάν τον δείτε, θα ακούσετε ευχάριστα νέα. Εάν μιλάτε μαζί του, θα έχετε κέρδη. Εάν τον δείτε νεκρό, δυσάρεστη είδηση.

ΠΕΛΑΡΓΟΣ: Εάν έχει φτιάξει τη φωλιά του στο σπίτι σας, έχετε ανάγκη από βοήθεια. Εάν πετάει, θα έχετε κέρδη στις δουλειές.

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ: Προμηνύει οικονομικά προβλήματα.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Εάν κατεβαίνει από τον ουρανό, θα βρείτε άνθρωπο που θα σας βοηθήσει. Εάν πετάει, συμβολίζει την αγάπη που έρχεται. Εάν το πιάνετε, θα βρείτε το ταίρι σας. Εάν είναι πολλά μαζί, ερωτική ευτυχία. Εάν το τρώτε, θα μάθετε σημαντικό μυστικό. Εάν κελαηδάει, αρρώστια ή ατύχημα. Εάν είναι κουρνιασμένο ή περπατάει, προβλήματα. Εάν το σκοτώνετε, αποτυχίες και στενοχώριες.

ΠΕΤΑΛΟ: Όπως και να το δείτε είναι το σύμβολο της καλής τύχης. Εάν το βρίσκετε, θα αποκτήσετε καινούριους φίλους.

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ: Εάν πετάει, θα πείτε λόγια που δε θα τηρήσετε. Εάν την κυνηγάτε, θα έχετε πρόβλημα με το περιβάλλον σας. Εάν είναι πολύχρωμη ευτυχία, ενώ αν είναι νυχτοπεταλούδα, στενοχώρια. Εάν την πιάνεται ή έρχεται πάνω σας, φευγαλέος έρωτα. Εάν τη σκοτώνετε, θα πάρετε δώρο.

ΠΕΤΡΑ: Εάν σας κλείνει το δρόμο ή είναι ριζωμένη, μεγάλα εμπόδια. Εάν σας χτυπά, θα αρρωστήσετε εσείς ή δικός σας. Εάν την ρίχνετε, θα συκοφαντήσετε κάποιον που ζηλεύετε. Εάν τη σηκώνετε, όσο πιο βαριά τόσο και το βάρος της στενοχώριας. Εάν κυλάει μακριά σας ή κυλήσει από τα χέρια σας, φεύγουν εμπόδια και στενοχώριες. Εάν είναι πολύτιμη πέτρα και την πουλάτε, ατυχία στον ερωτικό τομέα. Εάν σας χαρίζουν πολύτιμη πέτρα, θα αποκαλυφθεί κάτι που δε θέλατε.

ΠΕΥΚΟ: Προμηνύει χαρά, ευτυχία και πίκρα ανάμικτα.

ΠΗΓΑΔΙ: Σκοτεινό και βαθύ, προμηνύει το τέλος φιλίας και καλών σχέσεων. Εάν πέφτετε μέσα, θα δοκιμασθούν οι σχέσεις σας, ενώ αν βγαίνετε, θα δυναμώσουν. Εάν σκάβετε για να το φτιάξετε θα σας εκτιμήσουν περισσότερο. Αν το αφήνετε μισοτελειωμένο, τα αποτελέσματα θα είναι οδυνηρά. Εάν σκάβοντας βρείτε νερό, θα φτάσετε κοντά στην επιτυχία. Εάν είναι ξεχειλισμένο, θα έχετε τύχη. Εάν είναι ξερό, θα έχετε ατυχίες.

ΠΙΘΗΚΟΣ: Εάν είναι κλεισμένος στο κλουβί, θα εξουδετερώσετε αντίπαλο. Εάν είναι πολλοί μαζί, θα έχετε μπελάδες. Εάν σας πετροβολούν, θα τιμωρηθείτε για πράξη σας. Εάν δείτε ότι πιθηκίζετε, δεν είστε ικανοί να δεχτείτε την αλήθεια.

ΠΙΠΕΡΙ: Συμβολίζει στενοχώρια και δυσκολία μικρής διάρκειας αλλά μεγάλης οξύτητας.

ΠΙΠΕΡΙΑ: Εάν είναι πράσινη, δελεαστικές προτάσεις αλλά χωρίς κέρδος. Εάν είναι κόκκινη, έντονο ερωτικό πάθος. Εάν δείτε κήπο ή χωράφι σπαρμένο με πιπεριές, οικονομικές αντιδικίες.

ΠΛΑΤΑΝΟΣ: Εάν κάθεστε στον ίσκιο του, θα έχετε προστασία. Εάν ανεβαίνετε πάνω, θα στηριχθείτε σε γερές πλάτες. Εάν τον κόβετε, χάνονται οι ελπίδες σας.

ΠΟΔΗΛΑΤΟ: Εάν τρέχετε σε ομαλό δρόμο, οι υποθέσεις σας θα πάνε καλά. Εάν τρέχετε σε ανώμαλο δρόμο ή δυσκολεύεστε να ανεβείτε, δυσκολίες στις δουλειές σας. Εάν το αγοράζετε, όλα θα σας πάνε ευνοϊκά. Εάν το πουλάτε, θα αναγνωριστούν οι προσπάθειές σας από τους γύρω σας.

ΠΟΔΙΑ: Εάν είναι γερά και καθαρά, θα έχετε κέρδη από τις δουλειές σας, ενώ αν είναι βρώμικα και αδύνατα, θα περάσετε στενοχώριες. Εάν είναι δασύτριχα, θα υπερισχύσετε στους αντιπάλους. Εάν τα πλένετε, οι προσπάθειές σας θα πετύχουν. Εάν πλένετε τα πόδια άλλου, θα συμφιλιωθείτε με αντίπαλο. Εάν σας τα φιλούν, θα έχετε κοινωνική άνοδο και πρόοδο, ενώ αν φιλάτε εσείς άλλου, θα δείξετε μεταμέλεια για πράξη σας. Εάν σας βάζουν τρικλοποδιά, θα σας προδώσουν. Εάν σας πονάνε, θα σας ταπεινώσουν. Εάν είναι τραυματισμένα, θα πετύχετε στο μέλλον. Εάν τα σπάτε, δυσάρεστα γεγονότα. Εάν σας τα κόβουν, θα αρρωστήσετε. Εάν περπατάτε με γυμνά πόδια στο δρόμο και νιώθετε άνετα, θα έχετε ευτυχία και χαρά.

ΠΟΛΕΜΟΣ: Εάν γίνεται στη χώρα σας, μια ασήμαντη αφορμή θα σας φέρει σε διάσταση με στενό φιλικό πρόσωπο. Για τους παντρεμένους προμηνύει ταραχές στην οικογένεια και για τους ερωτευμένους διακοπή του συναισθηματικού δεσμού.

ΠΟΝΟΔΟΝΤΟΣ: Εάν πονάτε πολύ, η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Εάν σας περνάει, θα μαλώσετε με αγαπημένο πρόσωπο.

ΠΟΝΤΙΚΙΑ: Εάν τρέχουν στο σπίτι σας, γίνονται κλοπές στο σπίτι ή στην επιχείρησή σας. Εάν είναι σε φάκα, θα σας κακολογήσουν. Εάν τα πιάνει γάτα, θα νικήσετε τους αντιπάλους. Εάν τα κυνηγάει σκύλος, θα τελειώσουν τα προβλήματά σας.

ΠΟΡΤΑ: Εάν είναι ανοιχτή, χαρά και ευτυχία. Εάν είναι κλειστή, δυσκολίες και εμπόδια. Εάν είναι σπασμένη, ατυχήματα και στενοχώριες. Εάν είναι εκκλησίας, προστασία. Εάν είναι κήπου, ερωτική περιπέτεια. Εάν κρυφακούτε από πόρτα, θα προδώσετε φιλικό άτομο. Εάν μπαινοβγαίνετε από πόρτα σε πόρτα, σας περιμένουν σκοτούρες. Εάν μπαίνετε σε πόρτα φυλακής, θα απαλλαχθείτε από ευθύνες. Εάν την κατασκευάζετε, θα έχετε ασφάλεια. Εάν μπαίνετε στην πίσω πόρτα του σπιτιού σας, θα έχετε αλλαγές στον οικονομικό τομέα. Εάν μπαίνουν οι φίλοι σας από την πίσω πόρτα, δείξτε προσοχή, ενώ αν μπαίνουν κλέφτες, θα έχετε κέρδη.

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ: Εάν τα κόβετε ή τα τρώτε, θα έχετε επιτυχίες. Εάν είναι νόστιμα και ζουμερά, οι επιτυχίες σας θα είναι πιο μεγάλες. Εάν σας προσφέρουν πορτοκάλια, θα σας κάνουν ερωτική εξομολόγηση.

ΠΟΤΑΜΙ: Εάν κυλάει ήρεμα, θα πάρετε ευχαρίστηση. Εάν είναι βαθύ και ορμητικό, θα χάσετε σε αγάπη. Εάν είναι ρηχό, θα πετύχετε τους στόχους σας. Εάν είναι θολό, αποτυχία και απογοήτευση. Εάν κολυμπάτε σε καθαρό ποτάμι, θα έχετε δυσάρεστη έκπληξη και αν είναι θολό θα περάσετε κίνδυνο. Εάν πνίγεστε σε ποτάμι, ίσως μάθετε θάνατο δικού σας ανθρώπου.

ΠΟΥΛΙ: Εάν το έχετε στο κλουβί, προμηνύει την επιτυχία που θα σας έρθει. Εάν το σκοτώνετε, θα κάνετε ατυχείς χειρισμούς. Εάν ξέφυγε από τα χέρια σας, θα πετάξουν οι ελπίδες σας. Εάν κάθεται στον ώμο σας, θα πάρετε χαρούμενη είδηση. Εάν κελαηδάει, εκφράζει τους πόθους σας. Εάν πέφτει νεκρό στα πόδια σας, δε θα υπάρχει καλυτέρευση σε κάποιο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Εάν είναι νυχτόβιο, θα μάθετε δυσάρεστα νέα. Εάν είναι αρπακτικό και ορμάει στο πτώμα, δείχνει ότι είστε αδίστακτοι. Εάν τα πιάνετε, θα ερωτευτείτε. Εάν πετάνε κοπαδιαστά, θα έχετε περιπέτειες.

ΠΡΟΒΑΤΑ: Είτε πολλά, είτε λίγα, να περιμένετε επιτυχίες και κέρδη. Μόνο εάν βελάζουν σπαρακτικά, συμβολίζουν την καταστροφή που έρχεται.