Social Icons

Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

ΚΡΙΟΣ: Προτείνετε στο ταίρι σας συγκεκριμένα σχέδια και στόχους που μπορούν να βρουν πρακτική εφαρμογή. Μέσα από τις επαγγελματικές σας σχέσεις, αναζητήστε την υποστήριξη.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάντε μια προσπάθεια να είστε αγαπητοί στα άτομα του περιβάλλοντός σας. Διατηρώντας τη θετική στάση που έχετε για τη ζωή θα πετύχετε πιο εύκολα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Διοχετεύστε την ενεργητικότητά σας σε πρωτότυπα επαγγελματικά ανοίγματα. Εάν θέλετε να βρείτε λύσεις σε αυτά που σας απασχολούν, κλειστείτε για λίγο στον εαυτό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προτιμήστε να αλλάξετε συμφέροντα αν οι αξίες σας αντιτίθενται με αυτά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άφοβα τις διαπραγματευτικές σας ικανότητες.

ΛΕΩΝ: Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη να ταξιδέψει και χαλαρώστε. Προσπαθήστε να επιμείνετε στους στόχους σας με διερευνητικό πνεύμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εμφανιστείτε περισσότερο συναισθηματικοί και εκφράστε το τι νιώθετε, με έναν δικό σας τρόπο, που όμως πρέπει να φροντίσετε να μην περάσει απαρατήρητος.

ΖΥΓΟΣ: Μπορεί η καθημερινότητα πολλές φορές να σας φαίνεται και να είναι κουραστική, αλλά σαν αντιστάθμισμα σας επιφυλάσσει πολλές ευχάριστες και ανέλπιστες εκπλήξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αφήστε τα άτομα που ενδιαφέρονται για εσάς να σας πλησιάσουν και να σας μιλήσουν. Θα υπάρξουν αρκετές αντικειμενικές δυσκολίες στην υλοποίησή των σχεδίων σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Υπάρχουν κάποια θέματα που ζητούν άμεση επίλυση και τακτοποίηση. Δε χρειάζεστε να πιάνεστε από κάθε λέξη για να δημιουργήσετε εντάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το να τραβάτε στα άκρα ένα σκοινί που είναι ήδη τεντωμένο είναι αρκετά επικίνδυνο. Θα ανακαλύψετε πως η ζωή σας αρχίζει να αλλάζει θέλετε δε θέλετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αγωνιστείτε για να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας που με τόσο κόπο αποκτήσατε. Έντονη ενασχόληση με κοινωνικές υποχρεώσεις και φίλους θα έχει η σημερινή ημέρα.


ΙΧΘΥΣ: Αυτό που σας απομακρύνει από τη σχέση σας σίγουρα δεν είναι ο σύντροφός σας. Δείξτε λίγη περισσότερη προσοχή στην επικοινωνία σας και όλα θα πάνε καλά.