Social Icons

Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

ΚΡΙΟΣ: Εκφραστείτε και εξωτερικεύστε πράγματα, που μέχρι τώρα τα κρατούσατε για εσάς. Μην εμπλακείτε σε οικογενειακές κρίσεις, που θα μπλοκάρουν την ψυχική σας ισορροπία.

ΤΑΥΡΟΣ: Τα ξεκαθαρίσματα στον εργασιακό σας χώρο, πρέπει να γίνουν αποκλειστικά και μόνο με τις σχέσεις που έχετε με τους συνεργάτες σας και κυρίως με τακτ.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μια ενδιαφέρουσα πρόταση από ένα συνάδερφο ή φίλο σας, σας ενεργοποιεί να μάθετε περισσότερα. Κρατήστε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας και μην τον σπαταλάτε με ανούσιες συζητήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ακόμα και αν πιεστείτε λίγο, επιβάλλεται να αποκτήσετε σε όλα έναν έλεγχο, για να αισθανθείτε καλά και δυνατοί να ανταπεξέλθετε.

ΛΕΩΝ: Αφήστε την καρδιά σας ελεύθερη να διαλέξει αυτό που θέλει, χωρίς να τη βάζετε σε καλούπια και άστοχους κανονισμούς, για να βαδίσει σε καλά μονοπάτια που θα σας οδηγήσουν στην ευτυχία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν σκοπός σας είναι να προχωρήσετε σε κάποιο συνεταιρισμό, συζητήστε προσεκτικά όλες τις λεπτομέρειες και μετά επεκταθείτε στη δουλειά σας.

ΖΥΓΟΣ: Ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και δώστε του αυτά που του αξίζουν. Οι καινούριες σας ιδέες θα αποδειχθούν κερδοφόρες αν αποφασίσετε να δουλέψετε περισσότερο για να τις υλοποιήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην αποφασίσετε να τα κάνετε όλα μόνοι σας αν δεν είναι της ειδικότητάς σας, γιατί θα σας στοιχίσει χρόνο, χρήμα και αρκετές καθυστερήσεις σε άλλα σχέδιά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσπαθώντας να τα κάνετε όλα με τον τρόπο που εσείς νομίζετε καλύτερα, εξαντλείτε όλα τα αποθέματα δύναμης και ενέργειας που έχετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πάψτε να αγχώνεστε για ανούσια θέματα που θα μειώσουν τις αντοχές σας, γιατί όταν θα τις χρειαστείτε πραγματικά θα σας είναι αδύνατο να τις αναπληρώσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εμπιστευθείτε τις εμπνεύσεις σας και δείξτε στους ανώτερους σας ότι έχετε τις ικανότητες που ζητούν και άλλες τόσες που δεν ξέρουν ή δεν έχουν παρατηρήσει.


ΙΧΘΥΣ: Η δημιουργικότητα θα επιβραβευτεί, γι’ αυτό δουλέψτε σκληρά για να τελειώσετε μια υποχρέωση που έχετε αναλάβει και αν θέλετε να είστε συνεπείς, ζητήστε τη συνεργασία των συναδέλφων σας.