Social Icons

Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

ΚΡΙΟΣ: Δεχτείτε τη βοήθεια που θα σας δώσουν φιλικά πρόσωπα και δώστε και εσείς εάν σας ζητηθεί, ιδιαίτερα όταν κάποιοι από αυτούς σας στάθηκαν χρήσιμοι στο παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ: Εναρμονιστείτε με το περιβάλλον σας και βρείτε τα κοινά σημεία που έχετε με τους άλλους, για να είναι η μεταξύ σας συνεργασία πρόσφορη και επικερδής.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Στις προσωπικές σας σχέσεις με τα οικογενειακά σας πρόσωπα θα υπάρχουν διαταραχές, καθώς κάποιοι θα δυσπιστούν επίμονα με τις απόψεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η τρυφερότητα και η αγάπη είναι ένας τρόπος για να έρθετε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα και να τους δείξετε ότι τους νοιάζεστε.

ΛΕΩΝ: Εάν δεν κάνετε κάτι για να αλλάξετε τον τρόπο που παίρνετε τα πράγματα η υγεία σας θα γίνει και πάλι εύθραυστη, επηρεάζοντας το νευρικό σας σύστημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διακόψτε οριστικά σχέσεις με άτομα που σας βασανίζουν πριν καταρρεύσετε. Κάντε εσείς κάτι για τον εαυτό σας και μην περιμένετε από τους άλλους.

ΖΥΓΟΣ: Έχετε το χάρισμα ακόμα και χωρίς να επιμεληθείτε την εξωτερική σας εμφάνιση, οι άλλοι ν σας βρίσκουν κάθε φορά που σας βλέπουν και πιο όμορφους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσαρμοστείτε το συντομότερο δυνατό με τις νέες συνθήκες που θα διαμορφωθούν στον οικονομικό σας τομέα, περικόβοντας κάποιες από τις δαπάνες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αποσυρθείτε από το προσκήνιο και κάνετε το λάθος να παίξετε ένα βοηθητικό ρόλο στον εργασιακό σας χώρο, γιατί αυτό θα σας κουράσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν έχετε τη δυνατότητα, προτιμήστε να πάρετε έστω και μια προσωρινή άδεια λίγων ημερών, που θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε λογικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ξεπεράστε διάφορες ανασφάλειες που προέρχονται από άσχημες εμπειρίες του παρελθόντος και με διαισθητικό τρόπο ανακαλύψτε πρόσωπα και καταστάσεις.


ΙΧΘΥΣ: Δεν πρέπει να υπερεκτιμήσετε τις επαγγελματικές σας δυνατότητες, παρόλο που όσο θα περνούν οι μέρες θα έχετε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.