Social Icons

Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

ΚΡΙΟΣ: Η ανανέωση που θα θέλατε στον επαγγελματικό σας χώρο, σε ορισμένα σημεία θα παρουσιάσει καθυστερήσεις. Μην αλλάζετε συνέχεια τη στρατηγική σας και αποπροσανατολίζεστε.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι επαφές με τους συνεργάτες σας δε θα είναι τόσο στρωτές, γιατί οι νοοτροπίες και τα νέα εργασιακά δεδομένα θα είναι διαφορετικά.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ξεπεράστε τις καθημερινές δυσκολίες με φιλική προσέγγιση, η οποία θα σας επιτρέψει να πετύχετε καλές διασυνδέσεις και γόνιμες επαφές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι οικονομικές προσαρμογές, τα έξοδα και οι πιθανές επενδύσεις σας ταλαιπωρούν ακόμα, αλλά προς το τέλος της ημέρας αλλάζουν λίγο τα πράγματα και θα πάρετε ανάσα.

ΛΕΩΝ: Εστιάστε την προσοχή σας στο πως θα δημιουργήσετε όλες εκείνες τις βάσεις και τις προϋποθέσεις που θα σας επιτρέψουν να ανακάμψετε οικονομικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κρατήστε σταθερά το ρόλο που σας αρμόζει, για να ξέρετε το ρόλο που παίζουν οι άλλοι και μετά προσπαθήστε να δημιουργήσετε στεγανά στις υποθέσεις σας, ώστε να προχωρήσουν τα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΖΥΓΟΣ: Μη χαθείτε μέσα σε ένα κυκεώνα σκέψεων για το πώς θα εξασφαλίσετε αίσιο μέλλον στη συναισθηματική σας σχέση, αλλά σκεφτείτε ποιες πρέπει να είναι οι κινήσεις που θα κάνετε για να έχετε μια μόνιμη και σταθερή σχέση με το σύντροφό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είναι σημαντικό να εστιάσετε στις προσωπικές σας φιλοδοξίες προς την κατεύθυνση που θα ευεργετηθούν και άλλα άτομα μαζί με εσάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεχτείτε τις θετικά για να κερδίσετε από αυτές και για να σας δοθούν οι δυνατότητες για μια ουσιαστική αλλαγή πορείας. Προβείτε στις απαραίτητες βελτιώσεις για την προσωπική σας προβολή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αντιμετωπίστε τον με διαφορετικό πνεύμα και προπαντός με αγάπη. Η μέρα είναι κατάλληλη για να ανανεωθείτε στον επαγγελματικό σας τομέα και στις σχέσεις σας με τους άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Συμπλεύστε με τα γεγονότα όποια και αν είναι αυτά και αποκτήστε μεγαλύτερη προσαρμοστικότητα στις καταστάσεις, ενεργοποιώντας συγχρόνως της διαίσθησή σας.


ΙΧΘΥΣ: Οι αλλαγές σας αρέσουν μόνο όταν τις αποφασίζετε εσείς, αλλά στη ζωή υπάρχουν γεγονότα που συμβαίνουν ανεξάρτητα από τα προσωπικά σας θέλω.