Social Icons

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

ΚΡΙΟΣ: Θα πρέπει να επεξεργαστείτε τα σχέδιά σας από την αρχή και με άλλο τρόπο. Οι θετικές αλλαγές θα αρχίσουν σταδιακά παρότι θα υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Η ακαταστασία και η ασάφεια που υπάρχει στη ζωή σας, θα σας αποσυντονίζει. Αρκετές φορές σας θα απομακρύνεστε από τους στόχους σας χωρίς αιτία.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Προβείτε σε ανανέωση της ζωής σας και μάθετε τη σας προσφέρει η χαρά της δημιουργίας. Σβήστε τα ερωτηματικά και τις αμφιβολίες που καλλιεργούσατε τον τελευταίο καιρό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Διαφυλάξτε όσο μπορείτε καλύτερα την προσωπική ζωή και τα μυστικά σας. Αποφύγετε τις άσκοπες φλυαρίες και τα μισόλογα στις συζητήσεις σας.

ΛΕΩΝ: Ελέγξτε τα νευρικά ξεσπάσματα και δείξτε μεγαλύτερη υπομονή με όσους σας δημιουργούν προβλήματα. Αν κινηθείτε χωρίς σκέψη θα οδηγηθείτε σε λανθασμένα συμπεράσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αρχίστε να βλέπετε τα σύνθετα στη σχέση σας πιο απλά και η καθημερινότητά σας θα γίνει πιο χαλαρή. Περιμένετε τη σωστή στιγμή για μια καινούρια προοπτική με κοινούς στόχους.

ΖΥΓΟΣ: Τολμήστε μια αλλαγή σε προσωπικό επίπεδο αφού η ιδέα μιας νέας σχέσης σας ανεβάζει τη διάθεση. Μοιραστείτε με τους συνεργάτες σας τα νέα δημιουργικά σχέδια που ετοιμάζετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι ευθύνες που έχετε αναλάβει σας ωθούν να απομονωθείτε προσωρινά. Αποφύγετε παράλληλες σχέσεις που θα σας προσφέρουν μόνο προβλήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φανείτε επιφυλακτικοί με άτομα που δεν έχετε γνωρίσει ακόμα καλά. Ανανεώστε εν μέρει το χώρο σας για να δείτε τις καταστάσεις πιο αισιόδοξα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις και συμπεριφορά που θα σας ζημιώσει. Οι εξελίξεις των γεγονότων δε θα είναι όπως περιμένατε και ίσως σας απογοητεύσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Απ’ το να προβληματίζεστε αδιάκοπα, αφήστε πίσω ότι σας κουράζει. Εκφράστε τους αυτά που νιώθετε με διάφορους τρόπους και θέστε τις βάσεις ώστε οι σχέσεις σας να είναι υγιείς.


ΙΧΘΥΣ: Μη δημιουργείτε εντάσεις και προστριβές, αλλά φανείτε διπλωμάτες. Ερωτικά θα είστε σε πλεονεκτική θέση, αλλά η υγεία σας θα είναι ένας τομέας που θα πρέπει να προσέξετε.