Social Icons

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Ίσως η δυναμική σας παρουσία ξεσηκώσει και μερικές αντιδράσεις, ιδιαίτερα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Χωρίς να τις υποτιμήσετε, μην τις αφήσετε να πάρουν έκταση και χαλάσουν την εικόνα σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι καινούριες φιλίες από νέα περιβάλλοντα θα παίξουν σημαντικό ρόλο, αν και καμιά φορά μπορεί να σας φανούν ενοχλητικές.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Η αισιοδοξία σας δε θα πρέπει να σας παρασύρει σε καταχρήσεις. Όσοι έχετε τη δυνατότητα να φύγετε για διακοπές κάντε το τώρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η καλή επικοινωνία σας θα ευνοεί τη βιτρίνα της προσωπικότητάς σας. Το ελκυστικό παρουσιαστικό, οι κινήσεις σας αλλά και ο τρόπος συμπεριφοράς σας θα κερδίσουν τις εντυπώσεις.

ΛΕΩΝ: Το σεξαπίλ σας θα προκαλεί ερωτικό ενδιαφέρον και ο αισθησιασμός σας θα είναι μια πρόκληση. Οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας θα εξακολουθούν να περιέχουν ανταγωνισμούς και εντάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι προοπτικές για κάτι νέο και αποδοτικό είναι πολύ μεγάλες, γι’ αυτό ενεργήστε κατάλληλα. Επανεξετάστε τη στάση σας απέναντι στους άλλους και μην αφήνετε τίποτα να βαλτώνει.

ΖΥΓΟΣ: Προωθήστε οποιαδήποτε ιδέα που θα μπορούσε να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής σας, καθώς ο στόχος σας για αυτό το μήνα δεν είναι η εξέλιξη σε κάποιο συγκεκριμένο τομέα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ευνοούνται τα μικρά και σταθερά, ενώ στις δύσκολες και σοβαρές περιπτώσεις που ίσως αντιμετωπίσετε, θυμηθείτε ότι το χιούμορ κάνει θαύματα και η γενναιοδωρία σας ανοίγει νέους δρόμους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δυνατοί και αποφασισμένοι πια, θα τολμήσετε να πείτε αυτά που κρύβατε και αυτά που νιώθατε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η ερωτική σας ζωή θα προχωρεί όλο και προς το καλύτερο και οι προοπτικές μιας καλύτερης εξέλιξης θα συμβάλουν να έχετε το θάρρος να δώσετε κάποιες δύσκολες υποσχέσεις, ιδιαίτερα προς τον εαυτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η θέλησή σας μαζί με το πεπρωμένο σας θα σας δημιουργήσουν μια σύγχυση, αλλά το αποτέλεσμα που θα προκύψει θα είναι βολικό και ευχάριστο.


ΙΧΘΥΣ: Οι ευκαιρίες θα είναι πολλές για να ξεπεραστούν οι οποιεσδήποτε επιπολαιότητες και να σταθεροποιήσετε καλύτερα την ερωτική σας ζωή.