Social Icons

Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ - ΙΟΥΛΙΟΣ 2015


Αγαπημένοι μου φίλοι όπως είχα ήδη πει το Μάιο, η περιοριστική επιρροή του Κρόνου ακολουθεί το κύριο Σαμαρά μέχρι το Μάιο του 2016 και δρομολογεί την ήττα αλλά ακόμη και την αποχώρησή του από το πολιτικό σκηνικό. Δεν αποκλείονται περιπέτειες νομικές και θέματα υγείας.


Ο κύριος Τσίπρας γεννημένος στην Αθήνα στις 28/7/1974, έχει Ήλιο στο Λέοντα, Σελήνη στο Σκορπιό, και ωροσκόπο στους Διδύμους.
Η θέση του Ποσειδώνα τον προικίζει με απεριόριστη φαντασία, έμπνευση και μυστικοπάθεια. Ο Ερμής του δίνει γρήγορα αντανακλαστικά και οξυδέρκεια, ενώ ο Ήλιος τον κάνει χαρισματικό με ηγετικές ικανότητες. Υπερισχύει ο ζωδιακός του χάρτη σε ταύτιση με της κυρίας Μέρκελ όπως πχ: ο Βόρειος δεσμός του κυρίου Τσίπρα είναι σε σύνοδο με τον ωροσκόπο της κυρίας Μέρκελ και ο Ουρανός του σε σύνοδο με το γενέθλιο Ποσειδώνα της και σε τετράγωνο με τον Ήλιο της. Αυτές οι όψεις φανερώνουν ότι θα υπάρχει ισχυρή αντιπαλότητα μεταξύ των δύο προσωπικοτήτων και η ταραχή που θα προκαλέσει η ελληνική πλευρά θα αποσταθεροποιήσει το έργο της κυρίας Μέρκελ.

Το Νοέμβριο του 2015 μια δύσκολη πλανητική διέλευση του Κρόνου από τον αστρολογικό χάρτη της χώρας μας, σχηματίζει όψη με τον Ποσειδώνα και των δύο, που φέρνει μεγάλη επικινδυνότητα για εξαπάτηση, απώλειες και προδοσίες καθώς ο Ποσειδώνας σαν πλανήτης θολώνει τη σκέψη και την κρίση και μας οδηγεί σε λανθασμένες αποφάσεις.

Είναι η περίοδος που θα πρέπει ο πρωθυπουργός της χώρας μας να στηρίζετε αποκλειστικά στη δική του γνώμη και αντίληψη, να έχει γύρω του άτομα εμπιστοσύνης και να μη στηρίζεται τόσο στις συμμαχικές χώρες.

Τα γεγονότα που διαδραματίζονται όλο τον Ιούλιο ενισχύονται από το πλανητικό σκηνικό, καθώς έχουμε και μπλε φεγγάρι (Blue Moon). Ένα μπλε φεγγάρι είναι ένα πλήρες φεγγάρι που εμφανίζεται δύο φορές σε έναν ημερολογιακό μήνα . Η Πανσέληνος αυξάνει τις συναισθηματικές αντιμετωπίσεις, το έγκλημα και την τρελή λήψη αποφάσεων και μήνας που έχει μπλε φεγγάρι ενισχύει επί δύο τα παραπάνω.


Στις 2 Ιουλίου είχαμε Πανσέληνο στον Αιγόκερω με τη συμμετοχή του Άρη, του Πλούτωνα και του Ουρανού, που προκαλεί μαχητικότητα, ανθίζοντας τις εχθροπραξίες, τη βία και κάθε είδους ατυχήματα (κυρίως με το υγρό στοιχείο).  Στις 16 Ιουλίου η Νέα σελήνη εξομαλύνει κάπως τις καταστάσεις και ξεκαθαρίζει το τοπίο κάνοντας απαραίτητη μια νέα αρχή και τακτική κυρίως στο πολιτικό στερέωμα. Στις 31 Ιουλίου που πραγματοποιείται η δεύτερη Πανσέληνος του μήνα (Blue Moon) στον Υδροχόο και συμμετέχουν ο Άρης, ο Κρόνος, ο Πλούτωνας, ο Ουρανός και η Αφροδίτη, θα μπει μια τάξη στα πράγματα. Βέβαια, η συμμετοχή του Άρη σε δυσαρμονία με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό θα δυσκολέψει τα πράγματα στην εξωτερική πολιτική, ενώ στην Ελλάδα θα προκαλέσει γεγονότα που θα απασχολήσουν τα μεγάλα κέντρα εξουσίας. Δεν αποκλείεται να έχουμε εκλογές το Νοέμβριο, ενώ μεγάλη άνοδο αστρολογικά έχει η χρυσή αυγή. Θα πρέπει να προσέξουμε τους συμμάχους μας και γενικά οι μεγάλες αλλαγές προς το καλύτερο έρχονται. Επιγραμματικά σας λέω ότι θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι αν θέλουμε να επιτύχουμε τους στόχους μας και να μην εξυπηρετήσουμε τα συμφέροντα κακών συμμάχων.