Social Icons

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Ο σύντροφός σας αρχίζει να αποστασιοποιείται, γιατί είστε αντιφατικοί στα λεγόμενά σας. Σκεφτείτε σοβαρά και χωρίς πολλές αμφισβητήσεις, αυτά που νιώθει το ταίρι σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Φανείτε τρυφεροί με το σύντροφό σας περνώντας μαζί του μια πολύ όμορφη βραδιά. Δε χρειάζεται να είστε τόσο ανεκτικοί με τα άτομα του εργασιακού σας χώρου.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ύστερα από μια εξυγίανση καταστάσεων αρχίστε να προχωράτε μπροστά, αφήνοντας πίσω πολλές από τις δυσκολίες. Προσπαθήστε να ελιχθείτε σύμφωνα με τους ρυθμούς που ακολουθεί ο σύντροφός σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αφήστε το χρόνο και τα γεγονότα να σας οδηγήσουν να καταλάβετε τι νιώθετε πραγματικά. Μόνο αν σταματήσετε τις παρεμβολές θα κατανοήσετε τα πραγματικά κίνητρα των άλλων.

ΛΕΩΝ: Η σχέση σας μπορεί να κυλήσει ομαλά ακόμα και αν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι αρκετές. Πίσω από κάποιες αντιδράσεις υπάρχουν πάντα λογικές εξηγήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διαμάχες και εκνευρισμοί που δε σας προσφέρουν τίποτα μπορούν να αποφευχθούν. Εάν δεν έχετε κάτι θετικό να πείτε σε κάποιο φίλο σας, είναι προτιμότερο να μην πείτε τίποτα.

ΖΥΓΟΣ: Για να επιβάλετε τις απόψεις σας πρέπει να εκφράσετε τα επιχειρήματά σας. Η αναγνώριση των προσόντων σας θα γίνει μόνο αν επιδείξετε την κατάλληλη ψυχραιμία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσέξτε τις συζητήσεις που γίνονται και ειδικά για άτομα που είναι απόντα και ιδιότροπα. Με τη βοήθεια της προσωπικότητάς σας που είναι ελκυστική, θα κάνετε και πάλι το θαύμα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βρείτε χρόνο να μείνετε μόνοι σας και να ηρεμήσετε στο δικό σας χώρο, μακριά από ότι σας αγχώνει. Υπάρχουν μερικές φορές που η ανοιχτή σύγκρουση φέρνει θετικά αποτελέσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μόνο βάζοντας μπροστά την τόλμη σας θα μπορέσετε να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα. Μην επιτρέψετε στα συναισθήματά σας να σας οδηγήσουν σε αδιέξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Λίγο ρομαντισμός δε βλάπτει, γι’ αυτό μη μένετε μόνο σε πρακτικά ζητήματα. Δε χρειάζεται να αγανακτείτε συνέχεια για τις απαιτήσεις των ανώτερων σας, αφού αυτή είναι η δουλειά τους.


ΙΧΘΥΣ: Εκτιμήστε τα προτερήματα των δικών σας ανθρώπων και μη βλέπετε μόνο τα ελαττώματά τους. Μην απομονώνεστε και κλείνεστε στο καβούκι σας, γιατί έτσι θα μείνετε για καιρό μόνοι.