Social Icons

Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΙ ΕΡΩΤΕΣ 2015

Πάθη, έρωτες, ίντριγκες… είναι τα στάνταρ ερωτικά σενάρια κάθε καλοκαιριού. Ακόμα και αν ο καιρός κάνει τα δικά του θυμίζοντας κάτι από φθινόπωρο, ακόμα και αν λόγω της οικονομικής κατάστασης της χώρας μας περνάμε δύσκολες ώρες, το φλογερό ταμπεραμέντο μας καλά κρατεί και ετοιμαζόμαστε για καυτά καλοκαιρινά βράδια.

Το πλανητικό σκηνικό έχει τα σκαμπανεβάσματά του με αρχηγό την Αφροδίτη που θα κινείται ανάδρομα στην Παρθένο από τις 25 Ιουλίου συνεχίζοντας στο Λέοντα από τις 31 μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου που θα επανέλθει σε ορθή πορεία, δημιουργώντας συναισθηματικά μπλοκαρίσματα και εντάσεις.
Βέβαια, δεν υπάρχει λόγος να χαλάσετε τη διάθεσή σας για αυτό καθώς η αγάπη δε θα λείψει από τη ζωή σας τους μήνες του καλοκαιριού και ότι συμβεί θα είναι ένα μάθημα ζωής για τη συνέχεια.

ΚΡΙΟΣ: Έχετε προετοιμαστεί για ένα τρελό και ξέγνοιαστο καλοκαίρι, που θα περιλαμβάνει ξενύχτια, καταχρήσεις και ότι άλλο προκύψει. Η διπλωματία δεν είναι και το καλύτερό σας, όπως και το να ανοίξετε την καρδιά σας, οπότε έχετε να ρίξετε αρκετές «χυλόπιτες» ακόμα και εκεί που δε θέλετε μόνο και μόνο για να πείτε πράγματα που νιώθετε. Όσοι είστε αδέσμευτοι θα ψάχνετε για γνωριμίες που θα αυξήσουν την αδρεναλίνη σας και θα σας απογειώνουν σεξουαλικά. Οι δεσμευμένοι έχετε σκοπό να κάνετε τη σχέση σας να μοιάζει σαν μόλις να ξεκίνησε με πρωινά στο κρεβάτι και ένα κρεβάτι που θα παραμένει άστρωτο… όλη μέρα!!!

ΤΑΥΡΟΣ: Ως λάτρεις της πολυτέλειας και της καλοπέρασης, είναι σίγουρο ότι αυτό δεν αλλάζει ούτε όταν πάτε διακοπές. Ξεκινάτε την καλοκαιρινή σας απόδραση με φορτισμένο μυαλό, καθώς αφήνετε πίσω σας οικογενειακές υποθέσεις που κατανάλωσαν το χρόνο σας, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα τη συναισθηματική σας ζωή. Φτάνοντας όμως στον προορισμό σας δεν έχετε σκοπό να χαλαλίσετε ούτε ένα λεπτό παραπάνω. Δεσμευμένοι ή ελεύθεροι θα αναζητήσετε το καλό φαγητό που θα πυροδοτήσει τις αισθήσεις σας, καυτά φιλιά στην άμμο και ερωτικές συνευρέσεις που θα σας ξεσηκώσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: «Ειδύλλια καλοκαιριού» είναι ο πιο αντιπροσωπευτικός τίτλος για εσάς, αφού το αεικίνητο πνεύμα σας δε σταματάει ποτέ να αναζητάει τρόπους που θα σας οδηγήσουν στην  υπέρτατη κορύφωση. Σε όποια κατάσταση και αν βρίσκεστε συναισθηματικά, επιζητάτε την άμεση επικοινωνία και είστε πάντα σε εγρήγορση. Οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε θαυμάσιους ανθρώπους που θα κινούνται στους ρυθμούς σας και θα σας προσφέρουν τη φωτιά που ψάχνετε να μπει στα σεντόνια σας, ενώ οι δεσμευμένοι θα ανακαλύψετε νέα ερωτικά παιχνίδια καθώς θα δυσκολεύεστε να πάρετε αποφάσεις για δεσμεύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα νιώθετε πιο ερωτικοί από ποτέ και ο έντονος ψυχισμός που διαθέτετε εκ του φυσικού σας, θα αυξήσει την ερωτική σας ενέργεια και το σεξουαλισμό σας. Όμως, τα τετράγωνα που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο στις 14/7 και 5/8 θα απαιτήσουν την προσοχή σας στις σχέσεις σας καθώς το κλίμα θα είναι ιδιαίτερα φορτισμένο. Διατηρήστε τις ισορροπίες, αφήστε την αισιοδοξία σας να βγει προς τα έξω και αφεθείτε σε χάδια και αγκαλιές.

ΛΕΩΝ: Με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιό σας μέχρι τις 17/7 θα εκπέμπετε μαγνητισμό και ερωτισμό που θα είναι ακαταμάχητα ανεβάζοντας τις μετοχές σας στο έπακρο. Χρησιμοποιήστε τη γοητεία σας ως όπλο για να κατακτήσετε τον ερωτικό σας στόχο. Πλησιάστε, αγγίξτε, φλερτάρετε, αγαπήστε και αγαπηθείτε. Δείξτε το πραγματικό σας πρόσωπο και μην προσπαθήσετε να εξαγοράσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει με τάσεις μεγαλομανίας αν θέλετε να είστε κερδισμένοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο «παιχνιδιάρικος» σεξουαλικά αστερισμός σας θα κρατήσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο αυτό τον καιρό, φέρνοντας ακόμη και σε δεύτερη μοίρα τα επαγγελματικά σας σχέδια που πάντα κυριαρχούν στη ζωή σας. Και τι σημαίνει αυτό; Ότι μαζί με τον υδράργυρο στο θερμόμετρο, θα χτυπήσει «κόκκινο» και στις σχέσεις με τους ερωτικούς σας συντρόφους, ενώ θα βγουν καλά κρυμμένα μυστικά στην  επιφάνεια, τα οποία θα σας οδηγήσουν να προχωρήσετε σε… ξεκαθαρίσματα με το έτερον σας ήμισυ. Κι έτσι θα απαντηθούν όλα όσα σας προβλημάτιζαν! 

ΖΥΓΟΣ: Φλερτ και διασκέδαση στο έπακρο είναι το καλοκαιρινό «δώρο» για εσάς, καθώς δε θα απουσιάζουν οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Ειδικά, αν είστε μόνοι σας, θα σας παρουσιαστεί η ευκαιρία να γνωρίσετε κάποιο ξεχωριστό πρόσωπο σε πάρτι ή άλλη κοινωνική εκδήλωση. Πολύ πιθανό κι άτομο από τον περιβάλλον σας να είναι εκείνος που θα σας φέρει σε επαφή με το υποψήφιο «αμόρε» ή ακόμη κι ο μέχρι πρότινος «κολλητός σας» να γίνει τελικά ο εραστής και άνθρωπός σας. Αν τελικά αποφασίσετε κάτι ανάλογο, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για τη λήξη μιας φιλίας και την έναρξη ενός σκηνικού που θα περιλαμβάνει παθιασμένα φιλιά, αγκαλιές και χάδια!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κρίσιμες ημέρες αποφάσεων φέρνει το θέρος στο ζώδιο σας. Άλλωστε είναι κι η πιο κατάλληλη περίοδος για να τα βρείτε ή να δώσετε ένα τέλος στην ήδη τεταμένη κατάσταση με τους αγαπημένους σας. Στο χέρι σας, ωστόσο, είναι να ανακαλύψετε τη «χρυσή» τομή που θα οδηγήσει στην επιθυμητή ηρεμία μια άριστης ερωτικής σχέσης. Το βασικό σας πρόβλημα για εντάσεις είναι επειδή θεωρείτε πως ο σύντροφός σας δεν υποστηρίζει τα «θέλω» σας στον επαγγελματικό τομέα και στα θέματα καριέρας. Και φυσικά, μην ξεχνάτε ότι έχετε ένα βασικό «όπλο» για να πείσετε τον άλλο στο κρεβάτι και κυρίως τη νύχτα που απελευθερώνεστε χωρίς όρια!    

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αν και παιδί της περιπέτειας και του σεξ με προβολή καθώς είστε ασυγκράτητοι ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους, ωστόσο αυτό το καλοκαίρι θα νιώσετε μια έντονη ώθηση να εμβαθύνετε στη σχέση σας, τόσο σε σωματικό, όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Μάλιστα, με περίσσια τόλμη που θα πηγάζει μέσα από μια εσωτερική σας παρόρμηση, θα θελήσετε να εξερευνήσετε με τους παρτενέρ σας κρυφές ερωτικές σας πλευρές ξεπερνώντας παλαιότερα ταμπού. Αν πάλι είστε ελεύθεροι, θα συναντήσετε κάποιον αρκετά διαφορετικό από εκείνο τον τύπο που σας «μαγνήτιζε» έως τώρα και κυριολεκτικά θα μαγευτείτε από την ξεχωριστή προσωπικότητά του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πιο πικάντικη προβλέπεται η ερωτική σας ζωή εν μέσω καύσωνα, αλλά οι υψηλοί τόνοι θα παραμένουν μεταξύ των παντρεμένων, αλλά κι όσων διατηρούν σοβαρούς δεσμούς. Για να αποφύγετε, λοιπόν, δυσάρεστες προστριβές, καλό θα είναι να μετριάσετε τον εγωισμό σας, κάτι που συχνά εκνευρίζει τον σύντροφό σας. Είναι καλύτερη λύση αυτή από το σεξ της επανασύνδεσης, που συνήθως προτιμάτε. Επιλέξτε την απίστευτη δυνατότητα που σας δίνετε να συντονιστείτε πνευματικά, νοητικά και σωματικά παράλληλα με το άλλο σας «μισό». Οι αδέσμευτοι μη βιαστείτε να συγκατοικήσετε με τον καινούριο εραστή σας και κινηθείτε με αργά και προσεκτικά βήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αγάπη και μόνο αγάπη θα είναι το ισχυρό «φίλτρο» που θα δέσει τις σχέσεις σας παλιές ή και νέες. Ο ήλιος, οι βουτιές κι η ξενοιασιά των διακοπών θα αναθερμάνουν το γάμο ή τη σοβαρή σας δέσμευση, ενώ όσοι βγαίνετε με κάποιον αυτή την εποχή, θα εξετάσετε τα «κακώς κείμενα» αναμεταξύ σας, προκειμένου να ξανασκεφτείτε, εάν πρέπει να προχωρήσετε ή όχι. Όντως έχετε μια σημαντική ευκαιρία να δείτε, εάν ο δεσμός σας ταλαντεύεται ή εάν είστε πραγματικά δεμένοι σε συναισθηματικό πεδίο. Επομένως, τα Υδροχοάκια με αληθινή αγάπη και αμοιβαίο σεβασμό, όχι μόνο θα ξεπεράσετε τις όποιες αντιξοότητες, αλλά θα βγείτε και δυνατότεροι από ποτέ στον ερωτικό τομέα.

 ΙΧΘΕΙΣ: Ένα συναρπαστικό κι ερωτικό καλοκαίρι ανοίγει την αγκαλιά του για να σας ζεστάνει την καρδιά. Ο «φτερωτός» θεός θα εκτοξεύσει τα βέλη του έρωτα και θα σας πετύχει για τα καλά, φέρνοντας καινούριο αέρα στη σεξουαλική σας ζωή. Το πάθος κρατά τα «ηνία» στις σχέσεις κι ακόμη κι εσείς οι ελεύθεροι που θα βρείτε νέους εραστές, θα ακολουθήσετε ξέφρενους ρυθμούς. Ακόμη κι όσοι διαλέξετε να ζήσετε μια περιπέτεια σας περιμένουν μεγάλες εκπλήξεις στα… σεντόνια σας. Μια συμβουλή; Μην αφήσετε ανεκμετάλλευτοι καμία κοινωνική σας συναναστροφή.