Social Icons

Τρίτη 5 Μαΐου 2015

ΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΦΥΛΑΚΤΑ

Κάθε πλανήτης έχει τις δικές του ιδιότητες και ενέργειες επάνω στη γη, αλλά και τους δικούς του αγγέλους. Οι άνθρωποι σαν νοήμων οντότητες εισπράττουμε όλα τα θετικά αλλά και τα αρνητικά των πλανητών.
Είναι χρήσιμο έως απαραίτητο να έχουμε στην κατοχή μας τα ανάλογα φυλαχτά για προστασία και βοήθεια.
Δεν ανήκουν σε καμία θρησκεία, για αυτό και εμείς που ανήκουμε στον ορθόδοξο χριστιανισμό τα χρησιμοποιούμε με τη βοήθεια των αγγέλων της θρησκείας μας. Αντιπροσωπεύουν τη λογική επέκταση μιας πνευματικής παγκόσμιας άποψης, ενισχύουν το σύμπαν γύρω μας και λειτουργούν τα ενεργειακά κέντρα της προσωπικής μας αυτοπεποίθησης.

Από πολύ παλιά οι Αρχαίοι Έλληνες χρησιμοποιούσαν για προστατευτικούς λόγους ιερά αντικείμενα που τα ονόμαζαν φυλαχτά και είναι ένα μέρος του δυτικού πολιτισμού για χιλιάδες έτη. Αποτελούν σύμβολο προστασίας και ο κάτοχός του είναι εκείνος που του δίνει δύναμη, καθώς το φυλαχτό συσσωρεύει και αντιπροσωπεύει όλη του την πίστη.

Η ακτινοβολία που έχει διατηρείτε όσο το ενεργοποιεί ο κάτοχός του, καθώς η ύλη έχει τη δυνατότητα της αποθήκευσης και της ακτινοβολίας. Κατασκευάζονται και προορίζονται για να φέρουν τύχη και προστασία, στον ιδιοκτήτη τους, γι’ αυτό δεν έχουν καμία βλαβερή επιρροή, ούτε μπορούν να προκαλέσουν κακό.

Επειδή κατασκευάζονται ανάλογα με την ημερομηνία γέννησης του κατόχου, τον προσωπικό του άγγελο και ορισμένη ώρα Σελήνης, εκτός του ότι μπορούμε να τα έχουμε για προσωπική χρήση, μπορούμε να τα προσφέρουμε σε αγαπημένα μας πρόσωπα.


ΦΥΛΑΚΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ
ΚΡΟΝΟΥ: Δίνει στον κάτοχό του δύναμη και ασφάλεια. Προστατεύει από επαγγελματικά προβλήματα, κλοπές και βοηθάει σε ότι σχετίζεται με νομικά θέματα. Υποχρεώνει τους άλλους να υπακούν στις επιθυμίες μας και χρησιμεύει απέναντι σε ανταγωνιστές. Το έχουμε μαζί μας όταν είναι να κλείσουμε συμφωνίες ή είμαστε σε αναζήτηση δουλειάς. Εξουδετερώνει εχθρούς και επιστρέφει το κακό. Προστατεύει από κακά πνεύματα και αρνητική ενέργεια.

ΔΙΑ: Προσφέρει επιτυχία στις επιχειρήσεις, απόκτηση πλούτου, δόξας και τιμές, καθώς και πνευματικά επιτεύγματα. Προστατεύει από εχθρούς, κακά πνεύματα και γήινους κινδύνους. Απομακρύνει τη φτώχεια και ενισχύει την ενόραση.

ΗΛΙΟΥ: Βοηθάει να ανεβείτε επαγγελματικά, οικονομικά, κοινωνικά και να επιτύχετε τους στόχους σας. Προσφέρει αναγνώριση, τιμές, πλούτο, φήμη και σεβασμό από τα άτομα που θα έρχονται σε επαφή μαζί σας. Αποκαλύπτει κρυφές σκέψεις φίλων και εχθρών. Προστατεύει σε νομικές υποθέσεις. Καταπολεμά όσους εναντιώνονται στα σχέδιά σας.

ΕΡΜΗ: Βοηθάει στις συναλλαγές και ενισχύει την τύχη. Σας κάνει αγαπητό στους άλλους και ανοίγει καινούριες πόρτες. Ενισχύει τον προσωπικό μαγνητισμό και πραγματοποιεί επιθυμίες. Βοηθάει στην απόκτηση γνώσεων και αυξάνει την αντίληψη.

ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ: Ευνοεί τον έρωτα και εκπληρώνει συναισθηματικές επιθυμίες. Προσελκύει άτομα και φίλους και κάνει ευδιάκριτο τον ερωτισμό σας. Εκπληρώνει επιθυμίες αισθηματικού χαρακτήρα. Προκαλεί, αγάπη, σεβασμό και θαυμασμό. Ενισχύει τον πόθο και φέρνει πιο κοντά το άτομο που επιθυμείτε.

ΣΕΛΗΝΗΣ: Κάνει τον κάτοχό του χαρούμενο και ευχάριστο στους γύρω του. Δίνει υγεία και διώχνει τους εχθρούς από κοντά μας. Προστατεύει από κινδύνους σε ταξίδια και ότι σχετίζεται με ψυχολογικά. Προφυλάσσει από εφιάλτες και μειώνει αϋπνίες.

ΑΡΗ: Κάνει τον κάτοχό του δυνατό και ισχυρό απέναντι στους αντιπάλους του και τον βοηθάει να βγαίνει νικητής στις δύσκολες καταστάσεις. Αυξάνει το θάρρος, τις φιλοδοξίες, τον ενθουσιασμό. Θεραπεύει ασθένειες και κατανικάει εχθρούς. Προσφέρει νίκη σε λογομαχίες. Προσφέρει μεγαλύτερη προστασία στα ατυχήματα.

Επίσης, υπάρχει και το φυλαχτό της νυχτερίδας που βοηθάει στην ενίσχυση του έρωτα και της αγάπης, φέρνει μέγιστη τύχη, προσελκύει τον πλούτο και αυξάνει τα έσοδα. Προστατεύει από αρνητικές ενέργειες και μαγεία. Βοηθάει στη διατήρηση της υγείας και φέρνει άνοδο σε επαγγελματικά ζητήματα. Διώχνει εμπόδια, προσελκύει συμφέρουσες οικονομικές απολαβές και κλειδώνει τις κακές γλώσσες. Φέρνει τύχη σε νομικές υποθέσεις και σε ερωτικά θέματα.

Όσοι ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε το φυλαχτό της αρεσκείας σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα τηλέφωνα 2104131584 και 4117422, για περαιτέρω πληροφορίες.