Social Icons

Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

ΜΑΙΟΣ 2015

ΚΡΙΟΣ: Με τον Ερμή στους Διδύμους από τις 1, προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να μειώσετε τους έντονους ρυθμούς που έχετε στον εργασιακό σας χώρο, για να δώσετε ώθηση στο συναισθηματικό σας τομέα και για να μην εξαντλήσετε τον οργανισμό σας. Ισορροπήστε τις διαφορές που υπήρχαν με συνεργάτες, φιλικά και οικογενειακά σας πρόσωπα και οι συζητήσεις που θα κάνετε μαζί τους θα βρίσκουν τους σωστούς κοινούς σας στόχους. Ακούστε τι έχουν να σας πουν και εκφράστε τους τη γνώμη σας, διατηρώντας χαμηλούς τους τόνους και προβάλλοντας τα επιχειρήματά σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Αποφύγετε να εμπλέξετε άτομα που δεν είναι ενήμερα για τις κινήσεις σας και αν νιώσετε την ανάγκη να εξερευνήσετε κάποιες άγνωστες πτυχές, κάντε την έξυπνη κίνηση να αποσυρθείτε προσωρινά από το προσκήνιο. Οι προϋποθέσεις για να διακριθείτε και να πραγματοποιηθούν οι επιθυμίες σας θα υπάρχουν, αλλά θα εξαρτηθεί καθαρά από εσάς τι θα επιλέξετε. Δε θα κόψει η ανοδική σας πορεία, αλλά μην κολλήσετε πεισματικά στις λεπτομέρειες που θα σας κάνουν να χάσετε το γενικό νόημα σε όσα συμβαίνουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με τη Νέα Σελήνη στις 18 στο ζώδιό σας, πιθανόν να γνωρίσετε καινούρια πρόσωπα που θα σας ενθουσιάσουν. Αφεθείτε και διασκεδάστε, όμως, μην ξεχαστείτε και παραμελήσετε την οικογένεια ή το σύντροφό σας. Οι δραστηριότητές σας αρκετές, αλλά εφόσον θα είναι εύστοχες και θα πετυχαίνετε τους στόχους σας, οι πονοκέφαλοί σας θα είναι όλο και λιγότερο μεταφορικά και κυριολεκτικά. Σταθεροποιήστε τα έξοδά σας και αυτό θα μειώσει αρκετά το άγχος σας ή τις αντιδικίες που έχετε πάνω σε αυτό τον τομέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τις 7, η διάθεσή σας για να ανανεωθείτε και να αντιμετωπίσετε φόβους ή ανασφάλειες που σας έχουν μείνει ως κατάλοιπα, θα είναι εμφανέστερα πιο μεγάλη από πριν και αυτό θα κάνει καλό τόσο στην εξωτερική σας εμφάνιση, όσο και στον ψυχικό σας κόσμο. Αποτραβηχτείτε από τα εργασιακά σας θέματα, για να κρατήσετε ψηλά την ψυχολογία σας. Ανήκετε στα άτομα που τα χαρακτηρίζει η δύναμη και θα προσεγγίσετε ένα ευρύτερο κοινό με αξιοσημείωτη γοητεία.

ΛΕΩΝ: Αφουγκραστείτε το μέλλον σας μέσα από τα καθημερινά σας γεγονότα και βιώματα και η εγρήγορσή σας θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε την πορεία σας στο χρόνο. Θα ξυπνήσει το ερευνητικό και ανήσυχο πνεύμα σας, για την απόκτηση καινούριων ενδιαφερόντων, με στόχο να βρείτε περισσότερες ικανοποιήσεις. Μη χάσετε καμία από τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε με το σύντροφό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η διαίσθησή σας θα λειτουργεί άριστα και θα σας είναι εύκολο να καταλάβετε τι ζητάει ο σύντροφός σας, αλλά θα γνωρίζετε και ποια στιγμή θα είναι η κατάλληλη για να ζητήσετε. Εκφράστε τα συναισθήματά σας και θα σας προτρέψει να σχεδιάσετε τις αισθηματικές σας συναντήσεις και αποδράσεις. Λίγη προσοχή δώστε στον τρόπο έκφρασής σας, γιατί εάν παρεκτραπείτε θα δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση σας.

ΖΥΓΟΣ: Το φιλικό σας πνεύμα, θα παίξει ευεργετικό ρόλο στις προσωπικές σας σχέσεις, γι’ αυτό εκδηλώστε όλη την αγάπη και την καλή σας διάθεση, για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Αναζητήστε την ηρεμία στην προσωπική σας σχέση και εντυπωσιάστε το σύντροφό σας ή το άτομο που σας κινεί το ενδιαφέρον αν είστε αδέσμευτοι, με την άψογη εμφάνισή σας. Ψάξτε  να βρείτε τι κάνετε σωστά και τι λάθος στον ερωτικό σας τομέα , για να μάθετε τα υπέρ και τα κατά, ώστε να κάνετε «τονωτικές ενέσεις» όπου χρειαστεί ή να ανακαλύψετε το χάος αν υπάρχει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με την Πανσέληνο στις 4 στο ζώδιό σας, τα σενάρια θα είναι αρκετά και ακόμα και αν κάποιο δεν περιγράφει τη δική σας κατάσταση, μπορεί να σας δώσει μια ιδέα για το τι έρχεται. Διώξτε από πάνω σας ταμπού και περιορισμούς που σας πνίγουν, για να δείτε τον έρωτα κάτω από άλλο πρίσμα, αλλά και για να ανανεώσετε τον κύκλο σας με καινούριες και πιο εποικοδομητικές  γνωριμίες. Βάλτε χρώμα στη ζωή σας και χαρείτε τη. Ανανεώστε τους στόχους σας και κινηθείτε μεθοδικά, για να αποφύγετε να πιέσετε καταστάσεις και πάνω απ’ όλα να σταματήσετε να αγχώνεστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η διάθεση να ξεκινήσετε πάλι από την αρχή σε πολλούς τομείς της ζωή σας, θα σας αναστατώνει ευχάριστα. Όποια σημεία μέχρι τώρα σας κρατούσαν αδιάφορους, αλλάζουν και τα πάντα θα αποκτήσουν καινούριο νόημα στη ζωή σας. Η παλιά τάξη πραγμάτων παίρνει νέα μορφή και καταργούνται ακόμα και τα αυτονόητα, όμως, οι κυριότερες αλλαγές θα γίνουν σε σχέση με τα υπαρξιακά σας ζητήματα και εκείνα που σας κάνουν να νιώθετε ασφαλείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα έχετε μια μόνιμη ανησυχία για την έκβαση των υποθέσεών σας ή των συνεργασιών σας. Η προσπάθειά σας συγκεντρώνεται κυρίως στο να αναλύσετε όλα τα καλώς ή κακώς κείμενα. Ανακαλύψτε εκ νέου τι αξίζει και τι μετράει για εσάς, για να μπορέσετε να προβείτε στις αλλαγές που θέλετε. Αποκαταστήστε τυχόν εμπόδια ή προβλήματα που εμφανίστηκαν στην πορεία σας, χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι απίθανο να προκληθεί κάποια αναστάτωση σε σχέση με το περιβάλλον σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με τον Άρη στους Διδύμους από τις 12, βάλτε τάξη στα οικονομικά σας και μειώστε τα έξοδά σας. Έντονη δραστηριότητα θα αποκτήσει η καθημερινή σας ζωή. Από εσάς θα εξαρτηθεί πως θα χειριστείτε τη δύναμη και τον παρορμητισμό που σας διακρίνει. Συνειδητοποιήστε όλα τα συναισθήματα που κρύβονται πίσω από τη λογική και αρκετούς κανόνες επικοινωνίας. Ανακαλύψτε αλήθειες, τόσο αυτές που αφορούν την ύπαρξή σας όσο και αυτές των συνανθρώπων σας.


ΙΧΘΥΣ: Οι συνθήκες που θα επικρατούν θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε καλύτερα τους άλλους και να σας καταλάβουν. Μην αγνοήσετε τις εμπειρίες που θα αποκομίσετε αυτό το διάστημα, αλλά αναλύστε τις και μελετήστε τις επιρροές που θα δεχτείτε. Πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με το συναισθηματικό σας τομέα, για να μη φτάσετε στο σημείο να αμφισβητείτε ακόμα και τα κεκτημένα. Μπορεί ορισμένες αλήθειες να σας πονούν, αλλά στην ουσία θα σας ελευθερώσουν.