Social Icons

Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

ΚΡΙΟΣ: Πάρτε στα σοβαρά λόγια ανθρώπων που μέχρι τώρα δεν ακούγατε και αγνοούσατε. Οι μεταμορφωτικές αλλαγές που συμβαίνουν στον κόσμο γύρω σας, είναι προκλήσεις για αλλαγή πορείας ζωής.

ΤΑΥΡΟΣ: Χρειάζεται δύναμη για να περιορίσετε τους φόβους σας για το μέλλον, όπως και μεγάλη προσπάθεια για να δεχτείτε την πραγματικότητα όπως διαγράφετε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Η τάση να κυριαρχήσετε σε θέσεις και απόψεις δίνει την αίσθηση στο ταίρι σας ότι δεν μπορείτε πλέον να επικοινωνήσετε με κατανόηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη σας φοβίζουν οι αλλαγές και κλείνεστε στον εαυτό σας, γιατί είναι για το συμφέρον σας. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε μία ερωτική σχέση μόνο και μόνο για να καλύψετε τις ανάγκες σας.

ΛΕΩΝ: Η άρνηση στην αντιμετώπιση των αλλαγών μπορεί να έχει οδυνηρά αποτελέσματα για εσάς. Το μόνο που πρέπει να δείξετε είναι ψυχραιμία και υπομονή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι αντίθετες ενέργειες, οριοθέτηση και επέκταση, δημιουργούν εσωτερικό χάος που είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί με πρακτικούς τρόπους.

ΖΥΓΟΣ: Δεν υπάρχει λόγος να αγχωθείτε και να καταρρακώσετε την ψυχολογία σας, αφού τα προβλήματα ακόμα και έτσι θα ξεπεραστούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Να είστε συνεπείς απέναντι σε θέματα που αφορούν το νόμο και να μην είστε τόσο επίμονοι. Διαφωνίες που έχετε σε επαγγελματικά και προσωπικά σας θέματα, θα λυθούν μόνο δια της διπλωματικής οδού.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βρείτε χρόνο για να διασκεδάσετε με φίλους, αγαπημένα πρόσωπα και να χαλαρώσετε. Μην αφήσετε δυσάρεστες σκέψεις που σας έρχονται από το πουθενά, να σας προβληματίσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν η διαίσθησή σας, σας προειδοποιεί να κρύψετε τα συναισθήματά σας, κάντε το. Η ημέρα είναι καλή για αισθηματικές υποθέσεις, χωρίς υποχωρήσεις από την πλευρά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Παράτολμα εγχειρήματα σε σχέση με τα επαγγελματικά σας δεν ευνοούνται. Μην αφήσετε τα καθημερινά προβλήματα να σας αποδυναμώσουν και να σας χαλάσουν τη διάθεση.


ΙΧΘΥΣ: Η σωστή διαχείριση του οικονομικού σας τομέα, θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα. Για να λύσετε πιο εύκολα και άμεσα προβλήματα, χρησιμοποιήστε τις γνώσεις του παρελθόντος.