Social Icons

Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

ΚΡΙΟΣ: Μην περιμένετε βοήθεια από άτομα που δε βοηθούν κανέναν χωρίς προσωπικό όφελος. Βάλτε τη ζωή σας σε τάξη για να μπορείτε να περνάτε καλά και να νιώσετε καλύτερα.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι φοβίες και οι ανασφάλειες του παρελθόντος δεν πρέπει να σας κάνουν να συμβιβάζεστε. Οι αλλαγές που δε σας έλκουν τόσο, γίνονται απαραίτητο κομμάτι της καθημερινότητά σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Με επιφύλαξη αλλά και αποφασιστικότητα, ζητήστε άλλες βάσεις για να πατήσετε με ασφάλεια. Κομμάτια της ζωής σας που θα αρχίσουν να φαίνονται σαθρά, θα αρχίσουν να αντικαθίστανται με άλλα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με έντονη δημιουργική διάθεση, αρχίστε να βρίσκετε το δικό σας χώρο, εκεί που νιώθετε ότι δεν υπήρχε. Για να μη βρεθείτε πολύ σύντομα σε αδιέξοδο, βάλτε τις σκέψεις σας σε τάξη.

ΛΕΩΝ: Κεντρίστε την προσοχή των άλλων, μέσα από τις νέες σας επιλογές και ανανεώστε συμφωνίες με προοπτική το δικό σας όφελος. Προτιμήστε να μείνετε αμέτοχοι σε μια συζήτηση επαγγελματικού επιπέδου, για να μην κατηγορηθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Παρακάμψτε όσα σας κρατούν πίσω, μια και η ανοχή σας εξαντλείται και δεν αποκλείεται οι αντιδράσεις σας να αιφνιδιάσουν τους άλλους.

ΖΥΓΟΣ: Η απομάκρυνσή σας από καταστάσεις και ανθρώπους που σας πληγώνουν, είναι ότι καλύτερο. Θα υπερισχύσουν θέματα που ζητούν άμεση τακτοποίηση, αλλά αξίζει τον κόπο γιατί είσαστε κοντά στη λύση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πιστεύετε πως πρέπει να αφεθείτε σε ότι νιώθετε υγιές, οπότε ξεκόψτε από καταστάσεις που δεν εξυπηρετούν τις αποφάσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αντισταθείτε σε πάγιες τακτικές ή σε σχέσεις που κρατούν από συνήθεια. Διοχετεύστε την ενεργητικότητά σας όσο μπορείτε πιο θετικά, ώστε να πάρετε πίσω πολύ ενέργεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν δείτε πως έχετε κουραστεί υπερβολικά, φροντίστε από εδώ και πέρα, που και που να χαλαρώνετε. Συνδυάστε ένα επαγγελματικό ταξίδι που πρέπει οπωσδήποτε να γίνει, με διασκέδαση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην μπαίνετε στη διαδικασία να παίξετε το παιχνίδι κάποιων ατόμων που μπορεί να σας ισοπεδώσουν. Προφυλάξτε το σύντροφό σας από τις κακόβουλες κριτικές άσπονδων φίλων σας.


ΙΧΘΥΣ: Για να μη γίνουν παρεξηγήσεις, να είστε πιο σαφείς στις εντολές που δίνετε στους συνεργάτες σας. Μη χαλάσετε τη διάθεσή σας για κουβέντες που μπορεί να σας κάνουν να μελαγχολήσετε.