Social Icons

Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

ΚΡΙΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τις συνθήκες που επικρατούν και την καλή σας διάθεση και διασκεδάστε με τους φίλους σας. Για να αισθανθείτε πληρότητα με το σύντροφό σας, εκφράστε τις συναισθηματικές σας ανάγκες.

ΤΑΥΡΟΣ: Με επιχειρηματικό δαιμόνιο και τις κατάλληλες γνωριμίες, τολμήστε να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας. Εκδηλώστε τη δημιουργικότητά σας και βοηθήστε τους συνεργάτες σας για να σας στηρίξουν και αυτοί με τη σειρά τους.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Απομακρυνθείτε από κακόβουλα άτομα για να ανταποκριθείτε στις τρέχουσες υποχρεώσεις. Βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε με ότι σας αρέσει, καθώς θα υπάρχουν εντάσεις στα επαγγελματικά σας θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σταματήστε να μένετε πάντα στη θεωρία και προχωρήστε σύντομα σε πράξεις. Μην επιτρέψετε σε αναμνήσεις όχι και τόσο ευχάριστες να σας απομονώσουν.

ΛΕΩΝ: Το γεγονός να μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις θα αποδειχθεί ωφέλιμο και κερδοφόρο. Προς το παρόν τουλάχιστον, περιορίστε τις ανάγκες σας στις απολύτως απαραίτητες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας, προετοιμαστείτε ψυχολογικά. Φανείτε δίκαιοι απέναντι στους συνεργάτες σας και θα σας βγει σε καλό.

ΖΥΓΟΣ: Αυτό που θα σας βοηθήσει πολύ τη σημερινή ημέρα, είναι η τυπικότητα και η διπλωματία. Μην αποκαλύπτετε τόσο εύκολα τα συναισθήματα και τις διαθέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Όταν δε ζητάνε τη βοήθειά σας, δε χρειάζεται να τη δίνετε με τόση ευκολία. Βρείτε πρωτότυπες λύσεις και ασχοληθείτε με δημιουργικά θέματα, που θα σας ανεβάζουν τη διάθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα είναι εποικοδομητικό αν δείτε τα γεγονότα από άλλη οπτική γωνία και κυρίως από την πλευρά άλλων. Πριν καταλήξετε σε σημαντικές αποφάσεις, σκεφτείτε πάρα πολύ καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην αναλάβετε άλλα ρίσκα σε εργασιακά θέματα που σπάνε τα νεύρα σας και σας πάνε σε καταστάσεις που δεν οδηγούν πουθενά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην αφήσετε μια οικονομική παρεξήγηση να μπει ανάμεσα σε εσάς και ένα φίλο σας. Με τη βοήθεια της διαίσθησής σας θα κατανοήσετε τι ακριβώς συμβαίνει στο παρασκήνιο μιας ενέργειας.


ΙΧΘΥΣ: Θέστε νέες βάσεις σε επαγγελματικά θέματα που σας απασχολούν και αναγεννηθείτε. Για να καταλάβουν οι άλλοι τις ευαισθησίες σας, θα πρέπει να μη φυλακίζετε τα συναισθήματά σας.