Social Icons

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Η ψυχολογία του συντρόφου σας έχει φτιάξει και μπορείτε να περάσετε όμορφες μέρες. Αν δεν μάθετε να ακούτε η ανασφάλειά σας θα μεγαλώσει κι άλλο.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσέξτε τις παρορμητικές αντιδράσεις, γιατί θα δυσκολευτείτε να έχετε τον έλεγχο. Έστω και την τελευταία στιγμή η τύχη θα σας χαμογελά και θα σας σώζει.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Η μέρα δίνει τέλος σε μια ιδιαίτερα αγχωτική περίοδος και όλα δείχνουν ότι θα μπορέσετε να προωθήσετε πιο δυναμικά και θετικά τις υποθέσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι εξελίξεις φαίνεται να σας είχαν καθηλώσει σε έντονους προβληματισμούς, που με την σειρά τους μπλόκαραν την δυνατότητά σας να πάρετε ξεκάθαρα κάποιες αποφάσεις και να κινηθείτε σε πιο σωστές κατευθύνσεις.

ΛΕΩΝ: Αυτό που πρέπει να κάνετε για αρχή είναι να μπορέσετε να επανατοποθετηθείτε σωστά στις εξελίξεις, και να εκτιμήσετε με περισσότερη σαφήνεια σε πιο σημείο της πορείας που έχετε χαράξει βρίσκεστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σιγά-σιγά θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας και θα αρχίσετε να είστε πιο επικοινωνιακοί και πιο ζωντανοί στην καθημερινή σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ: Θα αισθανθείτε ότι ελέγχετε καλύτερα τα πράγματα και θα αποκτήσετε γρήγορους ρυθμούς και αποτελεσματικότητα στις κινήσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ακόμα και με εκείνους που είναι αρνητικοί μαζί σας θα κάνετε θαύματα. Μετανιώσετε για ότι δεν έχετε κάνει και όχι για ότι δεν μπορείτε πια να αλλάξετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Απ’ το να κρατάτε μέσα σας τα προβλήματα και να πνίγεστε, συζητήστε τα με τους δικούς σας ανθρώπους. Η μέρα θα είναι αρκετά καλή για να πάτε εκδρομή με φίλους ή ακόμα και μόνοι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αν διαπιστώσετε πως κάποιοι διαφωνούν μαζί σας, αφήστε τους χρόνο για να σκεφτούν. Ίσως έχετε γίνει σκληροί επειδή έχετε κουραστεί από πρόσωπα και καταστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να δείξετε τον ενδιαφέρον σας στα αγαπημένα πρόσωπα, αφιερώστε τους τη μέρα. Υπάρχουν άτομα που σας βγάζουν από το πρόγραμμά σας και ξεχνάτε τις υποχρεώσεις σας.


ΙΧΘΥΣ: Εάν επεμβαίνετε στις υποθέσεις άλλων, αντί να βοηθήσετε μάλλον θα βρείτε το μπελά σας. Κάντε μόνο τις απαραίτητες αγορές όταν βγείτε έξω και μην παρασυρθείτε.