Social Icons

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Απ’ το να αποστασιοποιείστε από τα προβλήματα, φροντίστε να είστε έτοιμοι για όλα. Η σχέση σας είναι πιο σημαντική από τις διάφορες κοινωνικές συναναστροφές.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα έχετε τη δυνατότητα να ανταπεξέλθετε με ευκολία στις αισθηματικές σας υποχρεώσεις. Απολαύστε τη ζεστασιά που σας παρέχει η οικογένειά σας και δεχτείτε απλόχερα ότι σας δίνουν.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Η σημερινή μέρα επιβάλλει να την περάσετε με αγαπημένα πρόσωπα. Μοιραστείτε μια άλλη μέρα τη γνώμη σας για να μη δημιουργηθούν εντάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δραπετεύστε έστω και για λίγο από τις υποχρεώσεις σας παρέα με αγαπημένα πρόσωπα. Το να παραδεχτείτε ένα λάθος που κάνατε τελευταία δεν είναι κακό, αλλά προς τιμή σας.

ΛΕΩΝ: Για να μην ακούσετε παράπονα από άτομα που είναι κοντά σας, μη θίγετε καταστάσεις. Εάν δεν είστε έτοιμοι να ικανοποιήσετε τις προσδοκίες σας αφήστε το για αργότερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κανείς δεν είναι τέλειος, οπότε αναγνωρίστε στον εαυτό σας να κάνει και λάθη. Οι σπασμωδικές κινήσεις θα απομακρύνουν ένα πρόσωπο που ενδιαφέρεται.

ΖΥΓΟΣ: Για να γνωρίσετε περισσότερο αυτούς που σας περιβάλλουν, ανοιχτείτε απέναντί τους. Απαλλαγείτε από εξωτερικές επιδράσεις και βάλτε τα δυνατά σας για να συνειδητοποιήσετε τις ανάγκες σας και να τις καλύψετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι νέες προκλήσεις προϋποθέτουν καινούριες στρατηγικές. Μια μικρή απομόνωση είναι απαραίτητη για να ανακτήσετε την ηρεμία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην είστε αυστηροί με τα λάθη που κάνετε γιατί από αυτά θα μάθετε. Μην απογοητεύσετε με τα λόγια σας αυτούς που στηρίζονται σε εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι καυγάδες δεν οδηγούν πουθενά, αλλά δημιουργούν μόνο προβλήματα. Ζήστε την καθημερινότητα και απελευθερωθείτε από ανασφάλειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δείξτε ψυχραιμία σε διαφωνίες που έχετε με οικογενειακά πρόσωπα. Προσπαθήστε να κρατήσετε αμείωτο το ενδιαφέρον ενός προσώπου που σας ελκύει.


ΙΧΘΥΣ: Ενεργήστε πιο δυναμικά στο παρόν και μην περιμένετε να γίνουν όλα από μόνα τους. Αποδράστε από την καθημερινότητα κάνοντας μια βόλτα μόνοι ή με παρέα.