Social Icons

Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Γεφυρώστε ρήγματα που έχουν δημιουργηθεί σε σχέσεις που θεωρείτε σημαντικές για να προχωρήσετε και να φτάσετε σε έναν πολύ σημαντικό σας στόχο.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι προκλήσεις που θα δεχτείτε θα είναι μεγάλες και ίσως μια προσέγγιση που θα σας γίνει από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να τη λάβετε ως ιδιαίτερα δελεαστική.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Η κούραση που υπεστήκατε τον τελευταίο καιρό σίγουρα έχει φανεί στον οργανισμό σας, γι’ αυτό πρέπει άμεσα να ανακτήσετε τη χαμένη σας ενέργεια και να βρείτε τις ισορροπίες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα αποκτήσετε πολύ χρήσιμα νέα δεδομένα και παρατηρήσεις, τα οποία θα σας είναι απαραίτητα για την συνέχεια. Προνοήστε για κάποιες ευαισθησίες που θα αρχίσουν να βγαίνουν στην επιφάνεια.

ΛΕΩΝ: Ελέγξτε καλύτερα τον παρορμητισμό σας και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις, που μπορούν να σας ζημιώσουν έστω και ψυχολογικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα άγχη που κουβαλάτε από τα εργασιακά θέματα, δε θα σας αφήσουν σε ησυχία. Προσέξτε να μη χαθεί ο έλεγχος, γιατί θα το μετανιώσετε αν αρχίσουν οι εντάσεις.

ΖΥΓΟΣ: Μην ξοδεύετε για άλλους τα χρήματά σας γιατί σύντομα θα ξεμείνετε. Η σημερινή μέρα θα είναι το μεταβατικό στάδιο για την πορεία των σχέσεών σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Λειτουργήστε πιο μαχητικά για να δείτε ξεκάθαρα τις καταστάσεις. Για να συνεχίσετε με καθαρό μυαλό, βάλτε σε τάξη σκέψεις και συναισθήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια από κάποιον που εμπιστεύεστε. Μία συζήτηση με άτομα που είναι θετικά απέναντί σας, θα σας δώσει χρήσιμες πληροφορίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δείτε τις δυσκολίες που θα προκύψουν ως ευκαιρία για να αποκτήσετε εμπειρίες.
Ακόμα και αν κάνετε λάθη σε συναισθηματικό επίπεδο, ανήκουν σε εσάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Όλα δείχνουν ότι μπορείτε να κάνετε όνειρα για το μέλλον σας, αλλά η τάση υπεραισιοδοξίας μπορεί να σας παρασύρει σε αλόγιστες σπατάλες.


ΙΧΘΥΣ: Απ’ το να δίνετε υποσχέσεις που δε θα κρατήσετε, δώστε μόνο εκείνες που θα τηρήσετε. Ξεχάστε τελείως το παρελθόν και επικεντρωθείτε στο παρόν.