Social Icons

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Η επικοινωνία σας με άτομα του αντίθετου φύλλου δε θα συναντήσει προβλήματα. Κάντε μια νέα αρχή και ξεπεράστε δυσάρεστες καταστάσεις του παρελθόντος.

ΤΑΥΡΟΣ: Οργανώστε τα οικονομικά σας και ξεκινήστε κάνοντας περικοπές σε περιττά έξοδα. Θα συνειδητοποιήσετε πως τελικά δεν είναι τόσο δύσκολο να αλλάξετε κάποιες συνήθειες.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα έρθετε πιο κοντά με φίλους ή συνεργάτες που τελευταία είχατε ψυχρανθεί. Δε χρειάζεται να κάνετε παρέα με άτομα που σας χαλούν τη διάθεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ίσως αισθανθείτε αδικημένοι από πράξεις που θα κάνουν άτομα που δεν περιμένατε. Είναι πολύ πιθανό να τα βάλετε με τον εαυτό σας για όλα όσα δεν έχετε κάνει μέχρι τώρα.

ΛΕΩΝ: Μη το βάλετε κάτω στην πρώτη δυσκολία, γιατί τώρα θα σας δοθούν οι ευκαιρίες. Αποφύγετε συζητήσεις η συμφωνίες για θέματα που θα αφορούν τον οικονομικό σας τομέα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Να είστε προσεκτικοί στο παρασκήνιο γιατί πολλά μπορούν να γίνουν πίσω από την πλάτη σας. Δε χρειάζεται να καταπιέζεστε από μια ιστορία που δε σας ταιριάζει απόλυτα.


ΖΥΓΟΣ: Θα καταφέρετε να επωφεληθείτε από τα γεγονότα και θα έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε κάτι καινούριο, καθώς πολλά θα αρχίσουν να αλλάζουν στη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μόνο κάνοντας σημαντικές αλλαγές, θα προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Μην ανακατευτείτε σε διαφωνίες που μπορεί να σας βάλουν σε μπελάδες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ακολουθήστε ένα πιο υγιεινό πρόγραμμα και προσέξτε περισσότερο την υγεία σας. Κρατήστε κάποιες αποστάσεις από άτομα που δεν εμπιστεύεστε απόλυτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην κάνετε το λάθος να επιστρέψετε σε σχέσεις ή φιλίες που δεν το αξίζουν. Εάν είστε στο ψάξιμο για να αγοράσετε κάτι, μάλλον σήμερα θα βρείτε αυτό που θέλετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η σημερινή μέρα θα σας ανατρέψει πολλά από αυτά που πιστεύατε για άλλους. Οι συγκρούσεις και τα νεύρα δε θα σας αφήσουν να πάρετε αποφάσεις.


ΙΧΘΥΣ: Μια νέα σχέση που έρχεται στο προσκήνιο θα σας κάνει αρκετά χαρούμενους. Λίγη απομόνωση θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε πιο ξεκάθαρα.