Social Icons

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Μόνο αν μάθετε να συνεργάζεστε με το σύντροφό σας θα βρείτε ισορροπία. Για να ομορφύνετε τη σχέση σας δώστε σημασία σε ότι την κάνει ξεχωριστή.

ΤΑΥΡΟΣ: Αν πρέπει να πάρετε αποφάσεις και να σκεφτείτε καθαρά, απομονωθείτε. Να είστε σαφείς σε αυτά που ζητάτε για να πάρετε αυτά που θέλετε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάντε κάτι πέρα από τα συνηθισμένα, καθώς οι δημιουργικές ασχολίες ευνοούνται. Δείξτε κατανόηση απέναντι σε κάποιους που έχουν εκρήξεις θυμού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κλείστε τα αυτιά σας σε λόγια που θα ακούσετε από αναξιόπιστα άτομα. Βοηθήστε με την ψυχραιμία σας φίλους να καταλάβουν το λάθος τους.

ΛΕΩΝ: Κάνοντας πιο συγκεκριμένους τους στόχους σας θα είναι ευκολότερη η οργάνωσή τους. Το μόνο που θα πετύχετε αν επωμιστείτε όλες τις ευθύνες, θα είναι εξάντληση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η αδιαφορία είναι η καλύτερη απάντηση σε όσους είναι αρνητικοί απέναντί σας. Παραδεχτείτε μερικά από τα λάθη σας και προσπαθήστε να τα διορθώσετε.

ΖΥΓΟΣ: Αρκετοί από τον εργασιακό χώρο θα εκτιμήσουν τις προσπάθειές σας. Κρατήστε μια ισορροπία ανάμεσα στις επαγγελματικές και στις συναισθηματικές σας υποθέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εφαρμόστε τις ιδέες σας πριν τις κοινοποιήσετε για να μη σας αντιγράψουν. Επικεντρωθείτε περισσότερο στα οικογενειακά σας θέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πριν βεβαιωθείτε ότι οδηγείστε στην επιτυχία, μην κάνετε κανένα βήμα. Προσπαθήστε οι ενέργειές σας να μη θέσουν σε κίνδυνο τη σχέση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προτείνετε στους συνεργάτες σας τις λύσεις που έχετε κατά νου. Μην προχωράτε με κλειστά μάτια, γιατί δεν έχουν όλοι τις ίδιες προθέσεις με εσάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Περάστε τη μέρα με φιλικά πρόσωπα και θα διασκεδάστε αφάνταστα. Ξεκαθαρίστε παλιές συναισθηματικές καταστάσεις πριν προχωρήσετε σε νέες.


ΙΧΘΥΣ: Απολαύστε την προσοχή που σας δίνουν οι γύρω σας, τώρα που τα φώτα είναι στραμμένα πάνω σας. Κρατήστε χαμηλούς τόνους στις συζητήσεις σας, για να μην υπάρξει ρήξη.