Social Icons

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014



ΚΡΙΟΣ: Αυξήστε την κοινωνικότητά σας για να μπορέσουν να σας πλησιάσουν άτομα που δειλιάζουν, όμως, αποφύγετε παράτολμες κινήσεις ή μεγάλες αγορές.

ΤΑΥΡΟΣ: Άφθονες θα είναι οι ευκαιρίες που θα έχετε για να βάλετε σε εφαρμογή τα επαγγελματικά σας σχέδια, αλλά μη φανταστείτε πως όλες θα είναι πραγματικές.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Κρατήστε μια ισορροπία στις προσωπικές σας σχέσεις, γιατί παρόλο που το κλίμα θα δείχνει πιο ήρεμο αρκετές από τις σχέσεις σας θα δοκιμαστούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Διαχωρίστε τις αληθινές συνεργασίες από τις ουτοπικές για να μην υπάρχουν απογοητεύσεις. Είναι σχεδόν αδύνατον να μην αυξηθεί η γοητεία και ο ερωτισμός σας.

ΛΕΩΝ: Δεχθείτε προσκλήσεις για εξόδους και κοινωνικά καλέσματα που θα εμπλουτίσουν τη ζωή σας με καινούρια πρόσωπα. Διασκεδάστε αφήνοντας στην άκρη καυτές συζητήσεις που θα ξεσηκώνουν εντάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μάθετε να είστε πιο δυνατοί μέσα σε μία σχέση  και μη σας πιάνει πανικός όταν δεν μπορείτε να έχετε τον πλήρη έλεγχο του συντρόφου σας.

ΖΥΓΟΣ: Ο συμβιβασμός είναι απαραίτητος σε μία σχέση γιατί πρέπει να θυμάστε πως κανείς δεν είναι αναντικατάστατος, οπότε δεν μπορείτε να κατηγορείτε μονίμως το σύντροφό σας ότι σας παραμελεί και να απαιτείται να απολογείται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποχωριστείτε για λίγο το ρόλο του πρωταγωνιστή και αφήστε το έτερόν σας ήμισυ να πάρει πρωτοβουλίες. Αφήστε να βγει προς τα έξω η γενναιοδωρία, ο ρεαλισμός και η απέχθειά σας σε διφορούμενες καταστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάντε σαφείς τις θέσεις σας και αποδείξτε ότι ανάμεσα στον έρωτα και στο καθήκον δεν επιλέγετε το τελευταίο. Αφήστε τα πραγματικά σας αισθήματα να φανούν για να καταλάβει την ειλικρίνειά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποσυρθείτε αθόρυβα σε μια συζήτηση που δε σας αρέσει, χωρίς καυγάδες. Μόλις ισχυροποιηθεί η σχέση σας, δώστε προτεραιότητα στα συναισθήματα του συντρόφου σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φροντίστε να δείτε τη σχέση σας με περισσότερη αισιοδοξία και κυρίως ξεκαθαρίζοντας σας μέσα σας τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε, ώστε να δώσετε στον εαυτό σας το χρόνο να συνηθίσει τη νέα τάξη πραγμάτων.

ΙΧΘΥΣ: Σε στιγμές που ο σύντροφός σας, σας αμφισβητεί υιοθετήστε μια πιο διπλωματική συμπεριφορά που θα σας βοηθήσει να περιορίσετε την ένταση και θα τον κάνει να καταλάβει ότι προσπαθείτε να διαλύσετε τις δυσαρμονίες που υπάρχουν στη σχέση σας.