Social Icons

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014



ΚΡΙΟΣ: Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αρχίσετε να αμελείτε τα ζητήματα της καριέρας σας. Πρέπει πάση θυσία να αντέξετε τις δοκιμασίες που θα προκύψουν στον επαγγελματικό σας τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ: Άτομα του περιβάλλοντός σας θα σπεύσουν να σας δώσουν τις οδηγίες τους. Μην αφήσετε τις κινήσεις των άλλων να σας παρασύρουν σε λάθος επιλογές ή αποφάσεις.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα οικονομικά σας βελτιώνονται και αυτό θα αποτελέσει ένα είδος θεραπείας στην ανασφάλεια σας. Τώρα που αρχίσατε να πετυχαίνετε  τους στόχους σας φυλαχθείτε από καινούρια έξοδα που θα σας βάλουν σε περιπέτειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι υποθέσεις αλλά και οι στόχοι σας, αρχίζουν να προχωρούν θετικά. Έρχονται καινούριες καταστάσεις και πρόσωπα να ενταχθούν στην προσωπική σας ζωή.

ΛΕΩΝ: Οι ανακατατάξεις δεν πρέπει να σας ανησυχήσουν, γιατί θα προκαλέσετε δυσκολίες στις σχέσεις σας. Μελετήστε σωστά οικονομικές συναλλαγές, αποφάσεις, κινήσεις και επαφές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα υπάρχει εύνοια αρκεί να κινηθείτε με λογική και συνέπεια, σε ότι κι αν προκύψει. Όλα θα γίνουν την κατάλληλη ώρα, γι’ αυτό αποφύγετε να κάνετε πράγματα που δεν κατέχετε.

ΖΥΓΟΣ: Άτομα που δε σας είχαν στηρίξει στο παρελθόν, θα το κάνουν τώρα από μόνοι τους. Οι εναλλαγές στο συναισθηματικό και επαγγελματικό σας τομέα θα είναι πολλές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αφήστε το χρόνο να σας υποδείξει την πορεία πλεύσης, σε ότι δεν ξέρετε τι να αποφασίσετε. Μη βιαστείτε να διαλέξετε κάτι αν δεν είστε απολύτως σίγουροι ότι σας είναι απαραίτητο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αφήστε στην άκρη βαρυσήμαντες δηλώσεις που θα σας εκθέσουν. Η απόλυτη εμπιστοσύνη που δείχνετε σε όσους συναναστρέφεστε θα σας δημιουργήσει προβλήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ένας κακόβουλος συνεργάτης έχει σκοπό να γίνει η αιτία να ταλαιπωρηθείτε χωρίς λόγο. Οι υποχρεώσεις σας έχουν αυξηθεί κατά πολύ και χρειάζεται να δείξετε υπομονή και προσπάθεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάντε προσεκτικά βήματα στα σχέδια που έχετε υπόψη για τον επαγγελματικό σας χώρο και ακόμα προσεκτικότερα στον οικονομικό σας τομέα. Δε χρειάζονται βεβιασμένες επεκτατικές κινήσεις.

ΙΧΘΥΣ: Μην αγνοείται τις ανάγκες του συντρόφου σας για να πιστέψει ότι ενδιαφέρεστε. Μπορείτε πιο εύκολα να συνεννοηθείτε και να συμπαρασταθεί ο ένας στον άλλον.