Social Icons

Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Πέμπτη 3 Απριλίου 2014



ΚΡΙΟΣ: Προτιμήστε να έρθετε στη πραγματικότητα απ’ το να πλάθετε ασταμάτητα σενάρια στο μυαλό σας. Το πλανητικό σκηνικό είναι υπέρ σας ώστε να περάσετε καλά χωρίς τσακωμούς και εντάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Μη δημιουργείτε προβλήματα με τις παράλογες απαιτήσεις σας ενώ όλα είναι μια χαρά. Πρέπει να αρχίσετε να στηρίζετε το σύντροφό σας στα επαγγελματικά του σχέδια.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Μερικά άστοχα πράγματα που έγιναν στη σχέση σας μπορούν να διορθωθούν. Αφήστε τη δημιουργική σας διάθεση και την πρακτικότητα να σας βοηθήσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σχέσεις, υγεία και επαγγελματικά σχέδια, θα διανύσουν μια φάση ρευστότητας. Στην παρούσα κατάσταση μόνο η υπομονή και η ψυχραιμία θα μπορούν να σας βοηθήσουν.

ΛΕΩΝ: Συγκρατηθείτε και μην ενδώσετε στη νευρικότητα, αλλά ούτε να παρασυρθείτε και να κάνετε επιπόλαιες κρίσεις. Οι ικανότητες που έχετε σε συνδυασμό με τις αρετές σας, θα σας επιτρέψουν να βγάζετε σωστά συμπεράσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τα προσόντα σας για να τα καταφέρετε ακόμα και στα πιο δύσκολα, χωρίς να ζημιωθείτε. Πάψτε να κάνετε συνέχεια το λάθος να κολλάτε στην τελειομανία σας.

ΖΥΓΟΣ: Ασχολούμενοι μόνιμα με τη μανία της λεπτομέρειας χάνετε το χρόνο σας. Αυξήστε την κοινωνικότητά σας με νέες γνωριμίες για να βρείτε υποστηρικτές και συμμάχους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κρατήστε σταθερές θέσεις και απόψεις, καθώς η αντιφατικότητα μπορεί να μπερδέψει ή να δυσχεράνει την πρόοδό σας. Φανείτε πιο τρυφεροί και συμπονετικοί με τα προβλήματα των άλλων.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα είναι πολύ πιο εύκολο να βρείτε κατανόηση και να κατακτήσετε αυτά που θα σας δώσουν ικανοποίηση. Η σημερινή μέρα θα σας δώσει καλές προοπτικές για συνεργασίες και συμφωνίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εκτιμήσετε σωστά τα άτομα που σας πλαισιώνουν για να σας βοηθήσουν. Θα έχετε αποτέλεσμα στις επιδιώξεις σας και οι συγκυρίες να δουλέψουν προς όφελός σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αλλαγές στο πρόγραμμά αλλά και στην καθημερινότητά σας, προμηνύει η σημερινή ημέρα. Θα επικρατήσουν άλλες αντιλήψεις στον οικογενειακό σας χώρο, αλλά και στον επαγγελματικό.

ΙΧΘΥΣ: Αποφύγετε οικονομικά ανοίγματα που δεν έχετε μελετήσει προσεκτικά και γίνεται πιο ρεαλιστές. Στρωθείτε χωρίς καθυστέρηση σε αυτά που πρέπει, ακόμα και αν δε σας αρέσουν.