Social Icons

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014



ΚΡΙΟΣ: Οι ευθύνες που έχετε αναλάβει σας ωθούν να απομονωθείτε προσωρινά. Αποφύγετε παράλληλες σχέσεις που θα σας προσφέρουν μόνο προβλήματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Διαλέξτε και κατασταλάξτε σε συνεργασίες με μεγάλη προσοχή. Απαλλαγείτε τάχιστα από καταστάσεις που σας έχουν φέρει σε τέλμα.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Φανείτε επιφυλακτικοί με άτομα που δεν έχετε γνωρίσει ακόμα καλά. Ανανεώστε εν μέρει το χώρο σας για να δείτε τις καταστάσεις πιο αισιόδοξα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αιφνίδιες αλλαγές πρόκειται να σας ξαφνιάσουν ευχάριστα. Θα αντιμετωπίσετε σοβαρά προβλήματα αν ενεργείτε απερίσκεπτα.

ΛΕΩΝ: Καιρός να πράξετε τις αλλαγές που ονειρεύεστε στη ζωή σας. Αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις και συμπεριφορά που θα σας ζημιώσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι εξελίξεις των γεγονότων δε θα είναι όπως περιμένατε και ίσως σας απογοητεύσουν. Απ’ το να προβληματίζεστε αδιάκοπα, αφήστε πίσω ότι σας κουράζει.

ΖΥΓΟΣ: Μη δημιουργείτε εντάσεις και προστριβές, αλλά φανείτε διπλωμάτες. Κάντε σωστή διανομή των υποχρεώσεων με τους συνεργάτες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έχετε μάθει πλέον να μην αφήνετε εξωτερικούς παράγοντες να λειτουργούν σε βάρος των δικών σας υποθέσεων και αποφασισμένοι να υλοποιήσετε τις σκέψεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα έχετε αρκετά έντονο αυτό το μήνα το αίσθημα της ιδιοκτησίας αλλά και κρίσεις ανασφάλειας. Κρατήστε μια καλύτερη στάση απέναντι στα οικονομικά σας, για να μειώσετε το άγχος σας και να αυξήσετε τα εισοδήματά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αυξάνονται αισθητά ευαισθησίες και εσωστρέφεια, αλλά και τάση να αποφύγετε να αποδεχτείτε τις ανάγκες της καθημερινότητας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι δραστηριότητές σας απαιτούν ορθή σκέψη και συναλλαγές με τρίτους, οπότε πρέπει να την ενισχύσετε και να την εμπλουτίσετε με φαντασία έχοντας συνέχεια τα μάτια σας ανοιχτά.

ΙΧΘΥΣ: Καινούρια πράγματα θα εισβάλουν στη ζωή σας και παρόλο τον ενθουσιασμό που έχετε οι συνθήκες που θα διαμορφωθούν θα σας δημιουργήσουν έναν επιπρόσθετο προβληματισμό.