Social Icons

Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Σάββατο 5 Απριλίου 2014



ΚΡΙΟΣ: Μια επιπόλαια αντιμετώπιση μπορεί να σας βάλει σε μεγαλύτερες υποχρεώσεις από αυτές που αντέχετε. Τα πολλά που έχετε να κάνετε σας βοηθούν να μη γυρίζετε συχνά στο παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ: Τα θέματα που θα κληθείτε να λύσετε δεν έχουν μόνο προσωπικό ενδιαφέρον. Η επιπολαιότητά θα σας ωθήσει να πείτε λόγια χωρίς να σκεφτείτε ποια θα είναι τα αποτελέσματα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Η κούραση που θα νιώθετε θα σας αποθαρρύνει από το να αναλάβετε υποχρεώσεις. Μην τα αφήσετε όλα στην τύχη και αφήσετε τις εκκρεμότητες σας να συνεχίζουν να υφίστανται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ταξινομήστε τα πράγματα και τις καταστάσεις σε θέση που να είστε κερδισμένοι. Αποφασίστε πως πρέπει πια πάση θυσία κάποια άτομα να ανήκουν στο παρελθόν σας.

ΛΕΩΝ: Προγραμματίστε τις δουλειές σας χωρίς αγωνία και άγχος και θα ενθουσιαστείτε με το αποτέλεσμα. Αφού θα πετυχαίνετε αυτά που θέλετε θα σας ανοιχτούν νέοι δρόμοι στον επαγγελματικό τομέα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας, χωρίς να χάνετε χρόνο. Αρχίστε αμέσως τις προσπάθειες να βρεθείτε μαζί με ανθρώπους που θα σας κάνουν προτάσεις.

ΖΥΓΟΣ: Όποια και αν είναι τα όριά σας, τα παραβιάζετε και καταφέρνετε να φτάνετε στους στόχους σας. Εφαρμόστε μια στρατηγική ισορροπίας, για να έχετε υποστήριξη από τα άτομα που σας ξέρουν καλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έχετε ακόμα δρόμο να διανύσετε για να φτάσετε εκεί που πραγματικά θέλετε. Φροντίστε με όποιο τρόπο μπορείτε να μη βρίσκεστε συνέχεια κάτω από συνεχή πίεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι συμβιβασμοί που κάνατε και η μετριοπάθεια που δείξατε, αρχίζουν να αποδίδουν. Βλέποντας οι άλλοι αυτή τη συμπεριφορά σας, θα σας κάνουν ενδιαφέρουσες προτάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Χαλαρώστε, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβετε και εσείς οι ίδιοι την αξία σας. Ήρθε η στιγμή και πολύ σύντομα θα πρέπει να προβείτε σε σημαντικές επενδύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η υπομονή και η κατανόηση θα είναι οι καλύτεροι σύμβουλοί σας για τη σχέση σας. Ο χρόνος θα δείξει την εξέλιξη σε θέματα που ηλεκτρίζουν την ατμόσφαιρα.

ΙΧΘΥΣ: Έχετε πολλά να βγάλετε από μέσα σας και θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία. Η σχέση σας αρχίζει να γίνεται καλύτερη και είναι θέμα χρόνου η βελτίωσή της.