Social Icons

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

ΚΡΙΟΣ:
Κάποια υπερβολικά σχόλια που θα ακούσετε, είναι σίγουρο ότι θα σας εκνευρίσουν. Ακούστε κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα, που προσπαθούν να σας ανοίξουν τα μάτια.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Κρατήστε σταθερή στάση και μην αλλάζετε συνέχεια στόχους και σχέδια. Δεν είναι απαραίτητο όταν οι άλλοι φέρονται δυναμικά, να γίνεστε επιθετικοί.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Δώστε προσοχή στη συμπεριφορά σας απέναντι στους συνεργάτες σας, γιατί θα υπάρχουν συνέπειες. Φροντίστε να έχετε καθαρό μυαλό, για να πάρετε σωστές αποφάσεις.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εξετάστε εκ νέου ότι σας δημιουργεί εμπόδια και καθυστερεί τα σχέδιά σας. Υπερασπιστείτε τις θέσεις σας, χωρίς να τους βάζετε όλους στην ίδια μοίρα.
 
ΛΕΩΝ: Προχωρήστε σε επαναστατικές αλλαγές που θα αφορούν την προσωπική σας ζωή. Εάν δε συμφωνείτε με τις απόψεις των άλλων, δε χρειάζεται να τους ειρωνεύεστε.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάντε τις αλλαγές που θέλετε εδώ και καιρό και ξαφνιάστε τους άλλους. Μην υποχωρήσετε σε απαιτήσεις που είναι τελείως αντίθετες με τις δικές σας απόψεις.
 
ΖΥΓΟΣ: Δείτε το συμφέρον σας μακροπρόθεσμα και μην τα βάζετε με άτομα που είναι ανώτερά σας στον εργασιακό χώρο. Τολμήστε να συζητήσετε ότι σας απασχολεί και μην κλείνεστε στον εαυτό σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ελευθερία κινήσεων θα σας κάνει πιο δημιουργικούς και δε θα χρειαστεί να καταφύγετε σε πονηριές. Βρεθείτε με ευχάριστους ανθρώπους για να περάσετε μια πολύ όμορφη ημέρα.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Παρατηρήστε τους ανθρώπους γύρω σας  και αφήστε τους το περιθώριο να πουν την άποψή τους. Ασχοληθείτε με ότι έχει απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή σας και μην παρασύρεστε σε ψευδαισθήσεις.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Περιορίστε τους ανασταλτικούς σας φόβους και βάλτε μπροστά τη διαίσθηση και το αγωνιστικό σας πνεύμα. Μην παραβιάζετε τα δεδομένα των οικείων σας, γιατί κάποια διακριτικότητα δε βλάπτει.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν νιώθετε πως οι άλλοι δε σας καταλαβαίνουν, βρείτε καταφύγιο σε ανθρώπους που σας αγαπούν. Φροντίστε οι δεσμεύσεις σας να μην είναι καταπιεστικές και στο μέλλον.
 
ΙΧΘΥΣ: Μην ανοίγετε καινούριες υποθέσεις, εάν πίσω σας υπάρχουν ακόμα εκκρεμότητες. Μη μένετε σε θεωρίες και μην αναμασάτε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια.