Social Icons

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021

ΚΡΙΟΣ:
Η ανάγκη σας για ανεξαρτησία θα είναι κατά πολύ μεγαλύτερη από τη συντροφικότητα. Για να προλάβετε δυσάρεστες καταστάσεις, αναζητήστε τις αιτίες που κρύβονται από πίσω.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Αν χειριστείτε σωστά τις καταστάσεις θα περάσετε όμορφα σε συναισθηματικό επίπεδο. Μπορείτε να αγοράσετε πράγματα που σας είναι χρήσιμα χωρίς να ξοδευτείτε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να μην παρεξηγηθείτε, πείτε τη γνώμη σας μόνο αν σας τη ζητήσουν. Αποφύγετε βαρυσήμαντες δηλώσεις, γιατί δε θα είναι εύκολο να είστε αντικειμενικοί.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ακόμα και αν διαφωνείτε με ορισμένες αποφάσεις, μην πιέζετε καταστάσεις. Εάν κάνετε όλα τα χατίρια στους άλλους θα αυξηθούν και οι απαιτήσεις τους.
 
ΛΕΩΝ: Αρκετές φορές οι απόψεις σας ενδέχεται να σοκάρουν τους γύρω σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να τις λέτε και πολύ περισσότερο να τις υποστηρίζετε.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφού ξέρετε καλά ότι δε θέλετε και ούτε μπορείτε να συμβιβαστείτε στις απαιτήσεις των άλλων όσες προσπάθειες και να κάνετε, δεν υπάρχει λόγος να πιεστείτε.
 
ΖΥΓΟΣ: Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις συνεργασίες σας. Κάνοντας ή εκφράζοντας το οτιδήποτε την κατάλληλη στιγμή, θα γλιτώσετε από μπελάδες αλλά και εντάσεις.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καταλάβετε ότι η τάση σας να τα έχετε όλα η τίποτα θα απομυζήσει όλη την ενέργειά σας, οπότε προτιμήστε να αποδεχτείτε ότι πρέπει να τελειώσετε με ανοιχτά θέματα πριν κάνετε μια νέα αρχή.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι επιπλέον προσπάθειες που θα κάνετε για την επαγγελματική σας εξέλιξη θα είναι άκρως αποτελεσματικές για να κερδίσετε ακόμα και υποθέσεις που θεωρούσατε χαμένες.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αυξήστε τις εξόδους σας και αναπτύξτε τον κοινωνικό σας κύκλο, για να επωφεληθείτε ακόμα και από κάποιες τυχαίες συναντήσεις που μπορούν να γίνουν η αιτία καινούριων επαφών και γνωριμιών.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Υπάρχουν οι προϋποθέσεις να απαλλαγείτε από τις όποιες ενοχλήσεις έχετε και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας, αρκεί και εσείς να φροντίσετε να είστε συνεπείς με τον εαυτό σας.
 
ΙΧΘΥΣ: Τα πάντα είναι πιθανά σε αυτή τη ζωή και ακόμα και οι πιο δύσπιστοι θα αναγκαστείτε να το πιστέψετε αφού θα πάρετε μια καλή γεύση και μάλιστα στο συναισθηματικό σας τομέα.