Social Icons

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

ΚΡΙΟΣ:
Στον ελεύθερο χρόνο σας προσπαθήστε να τακτοποιήσετε ακόμα και τις εκκρεμότητες που έχετε. Εκτιμήστε ότι σας έχουν δώσει αλλά και ότι έχουν κάνει για εσάς, τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Μην μπλεχτείτε σε υποθέσεις άλλων που ίσως θα έχουν για εσάς ηθικό και υλικό κόστος. Αγνοήστε αυτούς που συνέχεια σας ζητάνε, χωρίς να θέλουν κάτι ουσιαστικό.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποστασιοποιηθείτε από καταστάσεις που δε σας οδηγούν πουθενά και μην τις δραματοποιείτε. Ακόμα και αν όλα φαίνονται ότι σας πάνε καλά, φανείτε προνοητικοί.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη γίνετε υπερβολικά σχολαστικοί σε κάποια επαγγελματικά σας θέματα. Μην απογοητευθείτε, αν ανακαλύψετε κάποιες αλήθειες που δε σας αρέσουν.
 
ΛΕΩΝ: Σταματήστε να συζητάτε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια, γιατί έχετε αρχίσει να κουράζετε τους άλλους. Μην έρθετε σε σύγκρουση με οικογενειακά πρόσωπα γιατί θα βγείτε χαμένοι.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ρυθμίστε λεπτές οικονομικές υποθέσεις σας, για να σας φύγει ένα μεγάλο βάρος. Ενδιαφερθείτε για άτομα που είναι φιλικά απέναντί σας και σας το δείχνουν.
 
ΖΥΓΟΣ: Περάστε γρήγορα ανούσιες λεπτομέρειες, γιατί χάνετε την ουσία. Πάρτε αποφάσεις για τα οικονομικά σας, που θα σας αποφέρουν κέρδος και στο μέλλον.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επειδή η κούραση σας είναι περισσότερο ψυχική παρά σωματική, φροντίστε να φτιάξετε τη διάθεσή σας. Ξεκαθαρίστε στους γύρω σας πως είστε διατεθειμένοι να τους ακούσετε, αρκεί να μην κλαίγονται.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσαρμοστείτε σε αυτά που σας καλούν οι περιστάσεις και έχουν πρακτικό και ρεαλιστικό χαρακτήρα. Αγωνιστείτε με το δικό σας τρόπο, για να αμυνθείτε την ώρα που θα χρειαστεί.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θέματα που είχαν μείνει σε αδράνεια έρχονται στην επιφάνεια και θα αφορούν οικονομικές σας εκκρεμότητες, που θα κληθείτε να τις τακτοποιήσετε άμεσα.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην εκτιμήσετε παραπάνω τις δυνατότητές σας και μην αναλάβετε παραπάνω υποχρεώσεις. Στοχεύστε μέχρι εκεί που σας παίρνει, για να μην απογοητευθείτε.
 
ΙΧΘΥΣ: Επικεντρωθείτε στους στόχους σας για να ανακτήσετε πάλι τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων που έχουν διαμορφωθεί, βάζοντας το μυαλό σας να δουλέψει και δίνοντας προσοχή στις λεπτομέρειες.