Social Icons

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

ΚΡΙΟΣ:
Μην αφήσετε το πορτοφόλι σας να αδειάσει, από λάθος εκτιμήσεις. Κάντε πληρωμές που εκκρεμούν και δραστηριοποιηθείτε πιο έντονα, χωρίς να κάνετε περικοπές στην προσπάθεια.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Εκφράστε με ηρεμία τα απωθημένα σας για να βρείτε τη χρυσή τομή. Μιλήστε χωρίς υπεκφυγές γιατί η ειλικρίνεια είναι σημαντική και σημάδι ωριμότητας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ξεκουραστείτε όσο μπορείτε γιατί οι μέρες που ακολουθούν έρχονται με πολλές ευθύνες. Φροντίστε να μην έχετε συνέχεια αντίθετη άποψη σε ότι ακούτε μόνο και μόνο για να αποδείξετε ότι έχετε γνώμη.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βάλτε τους όρους σας σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, χωρίς όμως να νοιώθετε άσχημα επειδή θα χρειαστεί να επιβληθείτε λίγο περισσότερο σε ορισμένους.
 
ΛΕΩΝ: Σίγουρα σας ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων και σας αφορά μέχρι σε ένα σημείο, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να εξαρτιέστε από αυτήν.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσπαθήστε να πείσετε τους συνεργάτες σας για τα νέα σχέδια που έχετε κατά νου. Πάρτε αποφάσεις για κληρονομικά θέματα διατηρώντας τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων.
 
ΖΥΓΟΣ: Προλάβετε τα προβλήματα πριν σας πνίξουν, δίνοντας λύση χωρίς χρονοτριβή. Καλλιεργήστε τι κλίμα της καλής επικοινωνίας και το αποτέλεσμα θα είναι ικανοποιητικό.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ξεκουραστείτε και ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας για να προχωρήσετε σε νέες κατακτήσεις. Έχετε δημιουργήσει τις καλύτερες των εντυπώσεων στον εργασιακό σας χώρο.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Αν κάποια οικογενειακή υπόθεση σας κάνει να αναβάλετε ένα σημαντικό ραντεβού μην απογοητευτείτε. Εάν ψάξετε καλύτερα θα βρείτε διεξόδους από τα μικροπροβλήματα.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Λύστε προβλήματα που σας ταλαιπωρούν χρόνια, συζητώντας εφ’ όλης της ύλης. Προτιμήστε να κάνετε κάτι που σας ευχαριστεί, αντί να περάσετε τη μέρα μα βαρετούς ανθρώπους.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πείτε την αλήθεια και μην κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας για ν βρείτε κατανόηση. Βγάλτε από το μυαλό σας κακές σκέψεις και μην αφήσετε αισθηματικές ανασφάλειες να σας χαλάσουν τη μέρα.
 
ΙΧΘΥΣ: Βρείτε χρόνο για να ασχοληθείτε με τις ουσιαστικές σας ανάγκες. Φροντίστε να ελέγξετε τις πράξεις αν βρεθείτε μπροστά σε κακόβουλα κουτσομπολιά.