Social Icons

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

ΚΡΙΟΣ:
Χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να βάλετε για να βάλετε νέα θεμέλια. Η συναισθηματική σας ανασφάλεια είναι αυτή που σας δημιουργεί αμφιβολίες.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Μιλήστε με κάποιον που εμπιστεύεστε για να ξεπεράσετε φοβίες και ανασφάλειες. Χρησιμοποιήστε σωστά την καλή σας διάθεση στις κοινωνικές σας επαφές.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεν υπάρχει λόγος να δώσετε κι άλλη ευκαιρία σε μια σχέση που έχει δοκιμαστεί πολλές φορές. Μείνετε μακριά από αλόγιστες σπατάλες για να μην επιβαρυνθείτε αργότερα.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν ζητάτε τρυφερότητα κάντε το χωρίς να ψάχνεστε σε επιπόλαιες περιπέτειες. Έχετε το νου σας σε πράγματα που υπολογίζετε γιατί η πιθανότητα να ξεγελαστείτε είναι μεγάλη.
 
ΛΕΩΝ: Απαιτείται από την πλευρά σας ψυχραιμία απέναντι στην εριστική διάθεση κάποιων. Για να μην ανακόπτετε την πορεία σας κρατήστε μόνο τα καλά του παρελθόντος.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα αυξηθεί κατακόρυφα το ερωτικό σας πάθος και η τάση να κατακτήσετε, αλλά θα αναζητάτε μόνο την περιπέτεια και όχι περαιτέρω δέσμευση.
 
ΖΥΓΟΣ: Όταν δε θα θέλετε να απομονωθείτε, θα αναζητάτε με κάθε τρόπο την παρουσία των άλλων και θα στρέφετε το ενδιαφέρον σας στη συναισθηματική σας σχέση.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φροντίστε να εξοικονομήσετε χρόνο να περάσετε με το σύντροφό σας κάποιες ιδιαίτερες στιγμές που θα βοηθήσουν στην εξομάλυνση της σχέσης σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να δώσετε στον εαυτό σας αυτό που χρειάζεται περισσότερο. Ψυχική ηρεμία και ισορροπία. Κάντε σωστή διαχείριση στα οικονομικά σας.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δραστηριοποιηθείτε επαγγελματικά με έξυπνες κινήσεις και αρχίστε να προσεγγίζετε τους στόχους σας, μια που έχετε την ανάγκη να επιβεβαιώσετε την υπεροχή σας με τον ανταγωνισμό.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επειδή οι προβληματισμοί δε θα λείψουν στον εργασιακό σας χώρο, προσέξτε τις δοσοληψίες σας και τα ανοίγματα που θα κάνετε, να μην ξεφεύγουν πολύ από αυτά που έχετε υπολογισμένα.
 
ΙΧΘΥΣ: Η στάση που θα τηρήσετε, θα έχει θετική ή αρνητική επίπτωση στον ψυχικό κόσμο και στα συναισθήματά σας, γι’ αυτό μη φορτώνεστε και με το καθημερινό άγχος.