Social Icons

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

Κυριακή 28/11 έως 4/12/21

ΚΡΙΟΣ:
Η επικοινωνία σας θα είναι αρκετά καλή και η κοινωνικότητά σας θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο και θα μπορέσετε να αποφορτιστείτε από τις εντάσεις και τις πιέσεις του προηγούμενου μήνα. Οι προοπτικές για κάτι καλύτερο στα επαγγελματικά σας επαληθεύονται και πολύ σύντομα θα έχετε την ευκαιρία να αποδείξετε την αξία σας, ξεκινώντας καινούριες δραστηριότητες. Προωθήστε τα επαγγελματικά σας σχέδια, αλλά και τη συναισθηματική σας ζωή. Θα έχετε την ευκαιρία να επεκταθείτε, να βγείτε νικητές σε ανταγωνισμούς και να κερδίσετε υποθέσεις.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Τα καλά αισθήματα και η αίσθηση υποστήριξης από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα σας κάνουν να αισθανθείτε ευχάριστα και θα σας προτρέψουν να ζήσετε έντονες στιγμές μαζί τους. Είναι η κατάλληλη στιγμή να αναθερμάνετε προσωπικές σας σχέσεις, ενώ οι ελεύθεροι θα γοητευτείτε από την παρουσία κάποιου προσώπου. Θα εξακολουθείτε να είστε κοινωνικοί και αυτό θα κατευνάσει κάθε εγωιστική σας τάση, ενώ το ενδιαφέρον σας θα επικεντρωθεί στο πώς να βοηθήσετε τους άλλους, να επιλύσετε προβλήματα και στο πως θα συνεργαστείτε εύκολα με τα άτομα του περιβάλλοντός σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Προετοιμάστε το έδαφος για μια οικονομική βελτίωση, που θα γίνει περισσότερο αισθητή τους επόμενους μήνες και θα είναι εγγύηση για το μέλλον σας. Μην αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη και φροντίστε να πλησιάσετε περισσότερα άτομα που να εκπέμπουν στον ίδιο μήκος κύματος με εσάς. Πραγματοποιήστε ευχάριστες συναντήσεις με φίλους και αγαπημένα σας άτομα, δείξτε τους το ενδιαφέρον σας και εξετάστε κάθε πιθανότητα που θα σας δοθεί για να βασίσετε τις μελλοντικές σας κινήσεις.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η διαίσθησή σας θα αναπτυχθεί τόσο, που θα σας βοηθάει να προβλέπετε τις καταστάσεις πριν αυτές δημιουργηθούν. Έχετε πολλά να κερδίσετε γι’ αυτό ανταποκριθείτε στις προσκλήσεις και στα καλέσματα που θα σας γίνουν από τον κοινωνικό σας περίγυρο, αλλά και από τον επαγγελματικό σας χώρο. Εάν πιστεύετε ότι η τύχη δεν είναι με το μέρος σας, μάλλον το λέτε για αστείο. Πόρτες θα σας ανοίγονται, ευκαιρίες θα ξεπηδούν από παντού και η οικονομική σας κατάσταση, όχι μόνο δε μένει στάσιμη, αλλά οι κινήσεις σας θα αποφέρουν και σημαντικό κέρδος.
 
ΛΕΩΝ: Το επαγγελματικό σας βαρόμετρο ανεβαίνει κατακόρυφα, προσφέροντάς σας συνεργασίες με εγγυήσεις για το μέλλον και σωστές βάσεις για την εξέλιξή σας στο χώρο. Εξετάστε τις προτάσεις που θα σας κάνουν και αν οι επιθυμίες σας συμπίπτουν με αυτές, κάντε τις πράξη. Εάν ακόμα συνεχίζετε να αναρωτιέστε αν είναι κατάλληλος καιρός για τέτοιου είδους ενέργειες, η απάντηση είναι καταφατική. Μια που θα τα καταφέρετε πολύ καλά σε εργασιακό επίπεδο, σκεφτείτε σοβαρά και μια νέα παροχή υπηρεσιών που παρουσιάζει ζήτηση και αποφέρει κέρδος.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η καλή σας διάθεση που θα είναι διάχυτη, έχει ενισχύσει κατά πολύ την ψυχολογία σας και μάλλον αυτό το μήνα δε θα έχετε ενοχλήσεις από τις συνηθισμένες σας ημικρανίες. Καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ σας και απολαύστε της όμορφες στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης συντροφιά με φίλους, αγαπημένα πρόσωπα ή το σύντροφό σας. Δεχτείτε προσκλήσεις που θα σας κάνουν για διασκέδαση και παράλληλα με την ευχαρίστηση που θα νιώσετε, αυξήστε και τις κοινωνικές σας επαφές.
 
ΖΥΓΟΣ: Θα έρθουν στην επιφάνεια όλες τις ευθύνες που έχετε αναλάβει και τις υποχρεώσεις σας, αλλά παρόλο που θα είναι πολλές, δε θα προλάβουν να σας κουράσουν, γιατί τα αποθέματα δύναμης και αισιοδοξίας που έχετε, είναι ατελείωτα και αναπληρώνονται. Μια μέρα κούρασης δεν είναι ικανή να σας αποπροσανατολίσει ή να σας κάνει να ξεφύγετε από τους στόχους σας. Το πάθος σας φουντώνει αναζητώντας διεξόδους και ίσως ανατρέψετε την πορεία σας, εκεί που δεν το περίμενε κανείς.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι ζήλιες και τα αρρωστημένα πάθη ανήκουν πλέον στο παρελθόν, δίνοντας τη θέση τους στην ηρεμία, τη γαλήνη και την ευτυχία. Η συναισθηματική ζωή θα βρίσκεται στα καλύτερά της και έτσι πρέπει να τη διατηρήσετε. Οπότε, τις στιγμές που θα σας πιάνει η γνωστή κρίση «τρέλας», καταπολεμήστε την με ότι μέσο διαθέτετε και με τίποτα μην αναμίξετε τα επαγγελματικά σας θέματα με τα προσωπικά. Ανήκουν σε διαφορετικά κομμάτια και έτσι πρέπει να παραμείνουν.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Αφεθείτε στη μαγεία των στιγμών που σας προσφέρονται και ανανεωθείτε μέσα από τις απολαύσεις που θα σας δοθούν. Θα δείτε φιλίες από το παρελθόν να ζωντανεύουν, αλλά και καινούριες γνωριμίες που θα κάνετε, θα αποτελέσουν τον καμβά, πάνω στον οποίο θα αναπτύξετε μια νέα κοινωνική δραστηριότητα που θα διαρκέσει και τους επόμενους μήνες. Ανταποκριθείτε ακόμα και σε αυτούς που νομίζετε ότι σας εχθρεύονται, για να τους κατασκοπεύσετε και όταν μάθετε την πραγματική αλήθεια που κρύβετε από πίσω, μπορείτε να τους διαγράψετε.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σε πρώτο πλάνο θα βρίσκονται κυρίως οι επαγγελματικές και οι ερωτικές σας σχέσεις. Οι λεπτομέρειες θα αποκτήσουν ιδιαίτερη σημασία και θα προσδιορίσουν την ποιότητα της κάθε μίας. Στις επαγγελματικές σας χρειάζεται να διατηρήσετε μια άψογη στάση, καθώς από αυτές θα εξαρτηθούν και οι μελλοντικές σας συνεργασίες. Στις ερωτικές σας μπορείτε να θέσετε στόχους και να ανταποκριθείτε σε αυτούς που σας αγαπούν. Βέβαια, οι φιλικές σας σχέσεις δε θα μείνουν παραπονεμένες, αφού ακόμα και αν εσείς δεν κάνετε καμία προσπάθεια να προσεγγίσετε τους άλλους, εκείνοι θα σας πλησιάσουν.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ίσως βγουν στην επιφάνεια κάποια απωθημένα σας και φοβίες. Μην υποχωρήσετε μπροστά στις δυσκολίες που θα παρουσιαστούν, γιατί σκοπός σας είναι να αποδείξετε τη σταθερότητα του δυναμισμού σας. Τα χαρίσματα που έχετε θα σας βοηθήσουν αρκετά, ώστε να αποφύγετε αντιπαραθέσεις για ασήμαντα θέματα, αλλά και στο να μην αναλάβετε ευθύνες που κανείς δε σας έχει αναθέσει. Είναι σημαντικό να μην παραβλέπετε τα ενδιαφέροντά σας και παράλληλα να βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε για να επιστρέψετε ανανεωμένοι και έτοιμοι για την επίλυση των καθημερινών σας προβλημάτων.
 
ΙΧΘΥΣ: Καθώς επικοινωνιακά δε θα έχετε πρόβλημα, οι σχέσεις σας δε θα προσκρούσουν σε εμπόδια. Εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να κάνετε καινούριες γνωριμίες που θα καταλήξουν σε σχέσεις ζωής ή για να λύσετε τυχόν διαφορές σε ήδη υπάρχουσες. Προσεγγίστε με άνεση τους δικούς σας ανθρώπους και αφήστε και εσείς να πλησιάσουν. Έχουν πολλά να σας πουν και να σας δείξουν, γεγονός που τον τελευταίο καιρό δεν ήταν εφικτό, καθώς ήσασταν μόνιμα απασχολημένοι με τα εργασιακά σας θέματα.