Social Icons

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

ΚΡΙΟΣ:
Ασχοληθείτε με το συναισθηματικό σας τομέα που όλα θα κυλούν αρμονικά και έτσι θα ανεβαίνει και η διάθεσή σας, αποβάλλοντας το άγχος των προβλημάτων που τόσο σας κουράζει.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Η επικοινωνία σας σε επαγγελματικό επίπεδο θα είναι αρκετά καλή, για να μπορέσετε να προβείτε σε συμφωνίες που θα σας ωφελήσουν και από εκεί θα φανούν οι δυνατότητές σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ίσως, κάποιες στιγμές τα αισθήματά σας συγκρουστούν, αλλά αφού η σχέση σας δεν είναι ανταγωνιστική δε θα έχετε πρόβλημα για μια αρμονική συμβίωση.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ρομαντική διάθεση από μέρους σας θα είναι διάχυτη και αυτό θα το εισπράττει ο σύντροφός σας, γι’ αυτό αν κάποιες στιγμές νιώσετε αρνητικά, περιορίστε συναισθήματα όπως ζήλια ή θυμό.
 
ΛΕΩΝ: Εάν έχετε αντιρρήσεις για τη σχέση σας μιλήστε ξεκάθαρα και μην αναβάλετε συνέχεια τις σημαντικές αποφάσεις. Αποφύγετε μυστικά που αν αποκαλυφθούν θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη σημαντικών ανθρώπων.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να πετύχετε αρμονία, ισορροπία και όμορφη ατμόσφαιρα, δε θα το καταφέρετε με το να πηγαίνετε συνέχεια κόντρα. Εάν η σχέση σας περνάει κρίση, το μόνο που θα τη σώσει είναι οι αμοιβαίες υποχωρήσεις.
 
ΖΥΓΟΣ: Επειδή υπάρχουν κάποιες αναποδιές, δε σημαίνει ότι πρέπει να τα βλέπετε όλα μαύρα και αρνητικά. Υποσχεθείτε στον εαυτό σας ότι θα μιλάτε περισσότερο.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δείτε τα πλεονεκτήματα που σας προσφέρει μια κατάσταση και ίσως δεν τα φαντάζεστε. Μην εξοργίζεστε με άλλους, γιατί κινδυνεύετε να μείνετε μόνοι σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Αλλάξτε τρόπο προσέγγισης γιατί αυτός που χρησιμοποιείται δεν εξυπηρετεί σε τίποτα. Κινηθείτε και εσείς για να αρχίσει να πνέει φρέσκος αέρας και μην τα περιμένετε όλα έτοιμα.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δείξτε την ενόχλησή σας και μην το καταπίνετε, εάν υπάρχει κάτι που σας εκνευρίζει. Τώρα δε βιώνετε τόσο άγχος και πίεση, αλλά απαιτείται να δείξετε λίγη υπομονή ακόμα.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην πάρετε αποφάσεις για το μέλλον της σχέση σας, μια που η αναστάτωση που υπάρχει δεν είναι και ο καλύτερος σύμβουλος. Εάν δεν καταφέρετε να αποφύγετε μια συζήτηση σκεφτείτε ότι ίσως γίνεται για καλό.
 
ΙΧΘΥΣ: Φροντίστε να μην είστε τόσο αρνητικοί σε προτάσεις που θα σας κάνουν. Μπορεί να σας κρύβουν πράγματα αλλά δε σημαίνει πως πρέπει να πλάθετε σενάρια επιστημονικής φαντασίας.