Social Icons

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

ΚΡΙΟΣ:
Δε θα είναι δύσκολο να γοητεύσετε άτομα που σας ενδιαφέρουν και ίσως να είναι ευκολότερο, αφού θα μπορείτε να εκφράσετε με άνεση αυτά που νιώθετε και τις επιθυμίες σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Φροντίστε για την επιτυχία των συναντήσεων που έχετε κατά νου. Υπάρχει το ενδεχόμενο να αναπτυχθεί ειδύλλιο στον επαγγελματικό σας χώρο.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην προκαλέσετε το σύντροφό σας, γιατί θα τον κάνετε να βγει εκτός εαυτού. Μεταδώστε την αισιοδοξία σας για να νιώσει καλύτερα και να ξεχαστεί από τα προβλήματα που έχει.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσδιορίστε τι είναι αυτό που σας αρέσει και τι όχι, αλλά μη τα μετράτε όλα στα δικά σας μέτρα. Την ενεργητικότητα που έχετε διοχετεύστε την στα επαγγελματικά σας σχέδια.
 
ΛΕΩΝ: Η επικοινωνία σας με τους άλλους και βοηθήσει να βρείτε λύσεις στις καθημερινές σας καταστάσεις. Εμπιστευθείτε την κρίση σας αλλά έχετε ανοιχτά μάτια γιατί θα υπάρχει παρασκήνιο.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αν κάνετε μια προσπάθεια να μείνετε ψύχραιμοι και μακριά από καταστάσεις ψυχοφθόρες για τον οργανισμό σας, όλα θα πάνε καλά.
 
ΖΥΓΟΣ: Αποφύγετε να μιλάτε πολύ και να δημιουργείτε λάθος και άσχημες εντυπώσεις στους άλλους για το άτομο σας. Μη μεταφέρετε τα προβλήματα της εργασίας σας στο σπίτι, γιατί είναι ανούσιο.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δείτε το θυμό σας σαν εκτόνωση γιατί οι εσωτερικές συγκρούσεις σας απομυζούν ενέργεια. Αξιοποιήστε τις δυνατότητές σας και μην περιμένετε να τις ανακαλύψουν οι άλλοι.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Εκμεταλλευθείτε στο έπακρο τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν και ανακαλύψτε καινούριες πηγές κέρδους, για να διεκπεραιώσετε το συντομότερο τις υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητες που έχετε.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επειδή η απομάκρυνση των φόβων και των προκαταλήψεων σας, έχει μεγάλη σημασία, μην απορροφηθείτε από τις καθημερινές σας υποχρεώσεις και δραστηριότητες.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το επιχειρηματικό σας δαιμόνιο και η τύχη θα είναι με το μέρος σας, αρκεί να έχετε εναλλακτικές λύσεις στα σχέδιά σας και να σέβεστε τον ανταγωνισμό.
 
ΙΧΘΥΣ: Αναλύστε με ψυχραιμία τις λεπτομέρειες που υπάρχουν, για να λύσετε τα τυχόν προβλήματά σας και μην παγιδεύετε τον εαυτό σας σε συμφωνίες που δε σας εκφράζουν.