Social Icons

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2021

Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 

 
Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Δεκέμβριος...

Στις 1 ο Ποσειδώνας σε ορθή πορεία στους Ιχθείς, φέρνει σιγά- σιγά τις ισορροπίες που χρειάζεστε για να σταθεροποιήσετε τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας. Μειώνονται τα λάθη και οι παρασκηνιακές καταστάσεις που σας έφερναν αντιμέτωπους με συνεργάτες και άτομα κύρους. Αρχίστε να βλέπετε γύρω σας πιο αισιόδοξα τα πράγματα, για να προσελκύσετε τα σωστά άτομα τη σωστή στιγμή.
 
Στις 4 η Ολική Ηλιακή έκλειψη και Νέα Σελήνη στον Τοξότη, φέρνει αέρα ανανέωσης. Ανασυγκροτήστε τις δυνάμεις σας, καθορίστε τους στόχους σας και βελτιώστε τα σχέδιά σας. Η τύχη θα είναι με το μέρος μας, αλλά επιβάλλεται να τη βοηθήσετε κι εσείς για να πετύχετε ευκολότερα τα σχέδιά σας. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς).
 
Στις 6 ο Άρης στο Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, απαιτεί να μελετήσετε εξονυχιστικά κάθε λεπτομέρεια στα επαγγελματικά σας σχέδια. Να είστε προσεκτικοί σε προτάσεις συνεργασίας που θα σας γίνουν.

Στις 7 ο Ερμής στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, φέρνει οικογενειακές συγκρούσεις και ανασύρει θέματα του παρελθόντος που έχουν μείνει άλυτα.
 
Στις 8 ο Άρης στο Σκορπιό σε τετράγωνο με το Δία στον Υδροχόο, δημιουργεί παρεξηγήσεις, παρανοήσεις και εντάσεις, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σας χώρο.
 
Στις 11 η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, κάνει τη μέρα ιδανική για να αξιοποιήσετε τον ελεύθερο χρόνο σας με πράγματα που σας ευχαριστούν και φτιάχνουν την ψυχολογία σας. Ο Ερμής στον Τοξότη σε εξάγωνο με το Δία στον Υδροχόο, κάνει τις συζητήσεις σας ενδιαφέρουσες και δημιουργικές, ενώ ταυτόχρονα σας βοηθάει να καταλήξετε σε αποφάσεις είτε προσωπικού, είτε επαγγελματικού χαρακτήρα.
 
Στις 12 ο Ήλιος στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, είναι ακατάλληλη διέλευση για να κλείσετε συναντήσεις ή ραντεβού καθώς οι συζητήσεις δε θα οδηγούνται σε σωστούς δρόμους. Αφήστε για αργότερα οτιδήποτε κρίνεται άκρως σημαντικό.
 
Στις 13 ο Άρης περνάει στον Τοξότη, φέρνοντας δυναμισμό και νέα ξεκινήματα. Καλυτερεύει η διάθεση και μαζί και η διαίσθησή σας, οπότε θα είστε πιο ευέλικτοι. Διαχειριστείτε έξυπνα σχέδια και στόχου, επιδεικνύοντας ζήλο και διάθεση για μάθηση. Ο Ερμής περνάει στον Αιγόκερω και η σκέψη γίνεται πιο οργανωμένη, ώστε να εξετάζονται τα πάντα με σύνεση και τάξη. Επικοινωνιακά θα είστε λιγομίλητοι, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό σε περιστάσεις που θα κρύβεται παρασκήνιο. Θα είστε πιο εργατικοί και οργανωμένοι, βοηθώντας την καριέρα σας να εξελιχθεί.
 
Στις 18 η Πανσέληνος στους Διδύμους, τονίζοντας την επικοινωνία και τις συναναστροφές με τους γύρω σας. Φροντίστε να είστε προσγειωμένοι στην πραγματικότητα και να μην πιστέψετε σε λόγια ή υποσχέσεις που θα σας δώσουν, καθώς θα είναι αβάσιμες και ουτοπικές. Παραμείνετε συγκεντρωμένοι στα επαγγελματικά σας σχέδια για να μη διακινδυνέψετε το μέλλον σας. Προσπαθήστε να μην συμπεριφέρεστε απότομα, γιατί θα απομακρύνετε από κοντά σας άτομα που αγαπάτε. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς).
 
Στις 19 η Αφροδίτη ξεκινάει την ανάδρομη πορεία της στον Αιγόκερω και όλα θα σας φαίνονται βουνό. Τα επαγγελματικά σας σχέδια θα ζητούν άμεσες λύσεις και εσείς θα αισθάνεστε μπλοκαρισμένοι και αδύναμοι να σκεφτείτε τρόπους να προχωρήσετε. Προσπαθήστε να ηρεμήσετε και να αποβάλετε το χάος που υπάρχει στο μυαλό σας.
 
Στις 20 με τον Ήλιο στον Τοξότη σε εξάγωνο με το Δία στον Υδροχόο, συγκεντρώστε τις σκέψεις σας και αφιερώστε χρόνο μόνο στα σημαντικά σας θέματα και όχι σε ανούσιες καταστάσεις. Ο Ερμής στον Αιγόκερω σε τρίγωνο με τον Ουρανό σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο, διευκολύνει τις αλλαγές και κάνει ενδιαφέρουσες τις συζητήσεις. Θα πάρετε αρκετές πληροφορίες για την πορεία των σχεδίων σας που θα σας φέρουν πιο κοντά στους στόχους σας.
 
Στις 24 ο Κρόνος στον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Ουρανό ανάδρομο στον Ταύρο, ζητάει να κάνετε υποχωρήσεις και να μη φορτωθείτε ευθύνες που δε σας αναλογούν για να αποφύγετε νέα λάθη.
 
Στις 25 η Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, σας αφήνει να χαλαρώσετε και να περάσετε τη μέρα με αγαπημένα πρόσωπα.
 
Στις 26 ο Ερμής στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, προωθεί θέματα εργασίας και καριέρας, χωρίς να αφήνει παραπονεμένο το συναισθηματικό σας τομέα.
 
Στις 28 ο Δίας περνάει στους Ιχθείς και οι συνεργάτες σας αρχίζουν να σας βλέπουν με διαφορετικό σκεπτικό, καθώς θα δείχνετε δυναμικότητα και έτοιμοι να αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Η σταθερή επαγγελματική σας άνοδος θα φέρει και περισσότερα κέρδη, κάνοντας τα οικονομικά σας να ανθίζουν και μαζί με αυτά και το χαμόγελό σας. Διατηρήστε υψηλά τη δημιουργικότητά σας και θα φτάσετε περισσότερους στόχους.
 
Στις 30 ο Άρης στον Τοξότη σε εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, δείξτε πυγμή και αγωνιστικότητα απέναντι σε επαγγελματικές ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.