Social Icons

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

ΚΡΙΟΣ:
Η έντονη επιθυμία για αλλαγές θα είναι ζωντανή μέσα σας. Οι σωστές επαφές θα φέρουν γρήγορα αποτελέσματα, ενώ οι εξελίξεις θα είναι ευνοϊκές.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Αποφύγετε τις συναισθηματικές υστερίες ή την απόλυτη σκληρή λογική που σας βάζει σε καλούπια, αφού έτσι κι αλλιώς σε εσάς αίσθημα και λογική, σπανίως συμβαδίζουν.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ωριμάστε στα επαγγελματικά σας ζητήματα και να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα, ώστε να μην χάσετε άλλη ευκαιρία σημαντική για το μέλλον σας.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ξεκαθαρίστε τους στόχους σας για να ξέρετε ποιος είναι ο σημαντικότερος και αλλάξτε σειρά στις προτεραιότητες που έχετε θέσει.
 
ΛΕΩΝ: Θα προκύψουν νέες καταστάσεις στην επαγγελματική και προσωπική σας ζωή, οπότε είναι λογικό να προκληθούν και ορισμένα μικροπροβλήματα.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Άτομα με πείρα στα οικονομικά μπορούν να σας φανούν χρήσιμοι, ειδικά αν τους συμβουλευτείτε. Εκτονώστε με θετικό τρόπο τη δυναμικότητά σας και τα αποτελέσματα θα σας ικανοποιήσουν.
 
ΖΥΓΟΣ: Εάν αναζητάτε ουσιαστική επικοινωνία αποφύγετε την επίκριση ή τη σιωπή. Αν αισθάνεστε παραμελημένοι, κάντε αισθητή την παρουσία σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ένα απρόσμενο δώρο που θα έχετε σήμερα θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα, καθώς θα αφορά την αναβάθμιση των οικονομικών σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Υποστηρίξτε με επιχειρήματα τις αποφάσεις για βελτίωση ή ανανέωση. Θα πετύχετε κάποιες νέες στρατηγικές στον εργασιακό χώρο, όμως, οι συνθήκες θα σας ωθήσουν σε αναπροσαρμογές.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η σύνεση και η επιφυλακτικότητα απέναντι σε άτομα που δε γνωρίζετε καλά, θα παίξουν το ρόλο του φύλακά σας, ώστε να προχωρήσετε παρακάτω χωρίς απώλειες.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Όσο και να φωνάζετε ή να δηλώνετε ότι είστε ανεξάρτητοι και δε θέλετε επίσημες δεσμεύσεις, η συντροφικότητα σας είναι απαραίτητη.
 
ΙΧΘΥΣ: Αφήστε κατά μέρος τους ηρωισμούς και αρχίστε να κοιτάτε γύρω σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε ένα βήμα μπροστά και να βάλετε τα θεμέλια μιας νέας σχέσης.