Social Icons

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021

ΚΡΙΟΣ:
Μερικές φορές επιβάλλεται να ξοδέψετε μερικά χρήματα για να περάσετε καλά. Να είστε προσεκτικοί σε συνεργασίες που θα είναι άμεσα συνδεδεμένες με τον οικονομικό σας τομέα.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Κάντε γνωστές τις προτεραιότητές σας για να ξέρουν και οι άλλοι τι να περιμένουν από εσάς. Σταματήστε να ξοδεύετε αλόγιστα και τα οικονομικά σας θα καλυτερέψουν.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Φροντίστε να γίνετε πιο φιλικοί με άτομα που μπορούν να σας φανούν χρήσιμα. Μην πιέζετε τις καταστάσεις γιατί είναι πολύ πιθανή η ρήξη σε μια συνεργασία σας.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δεν είναι και ότι πιο εύκολο ο συνδυασμός καριέρας με οικογένεια. Εάν δεν είστε έτοιμοι ακόμα να πείτε την αλήθεια προσπαθήστε να ελιχθείτε.
 
ΛΕΩΝ: Να είστε έτοιμοι για κάθε αντίδραση αφού είστε αποφασισμένοι να πείτε τη γνώμη σας. Για να μη χάσετε αυτά που έχετε κρατήστε χαμηλό προφίλ και συμβιβαστείτε με άτομα που εκτιμάτε.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αναλάβετε τα ηνία στα εργασιακά σας θέματα για να μη σας εκμεταλλευτούν. Πείτε όχι σε ριψοκίνδυνες επενδύσεις που θα βασίζονται σε εκτιμήσεις άλλων.
 
ΖΥΓΟΣ: Οι περισσότερες πόρτες θα είναι κλειστές γι’ αυτό αποφύγετε να ζητήσετε χάρες. Οι δημόσιες σχέσεις είναι απαραίτητες για να προωθήσετε τα σχέδιά σας, αλλά χρειάζεται και η καλή δουλειά.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εκτονώστε την ένταση που κρύβετε μέσα σας κάνοντας ένα σπορ και όχι καυγαδίζοντας. Πάρτε ότι σας ανήκει από τα αναπάντεχα κέρδη που θα σας έρθουν και τίποτα παραπάνω.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Σταματήστε να αγχώνεστε τόσο πολύ για οικονομικά θέματα και θα βρείτε σύντομα λύσεις. Για να κυνηγήσετε αυτό που θέλετε πρέπει πρώτα να ορίσετε με ακρίβεια τι είναι.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ενδιαφέρουσες γνωριμίες και αναπάντεχες συναντήσεις θα σας φτιάξουν το κέφι. Αφήνοντας τον εαυτό σας εκτεθειμένο θα πέσετε εύκολα θύμα εκμετάλλευσης.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ξέρετε καλά πως αν θέλετε να πετύχετε κάτι θα το καταφέρετε αρκεί να το πιστεύετε. Μη νιώθετε ότι όλα τείνουν σε προβλήματα γιατί η αλήθεια είναι πως πρέπει να δείξετε πνεύμα συνεργασίας.

ΙΧΘΥΣ: Μη φοβηθείτε να πάρετε αποφάσεις που μπορεί να ξαφνιάσουν τα οικεία σας άτομα, γιατί οι ανάγκες σας είναι απαραίτητο να καλυφθούν.