Social Icons

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021

ΚΡΙΟΣ:
Έχετε την άνεση να έρθετε πιο κοντά με το σύντροφό σας και να περάσετε όμορφα. Προσέξτε περισσότερο τα νεύρα σας που λόγω συγκυριών θα τεντώσουν.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Περιορίστε τα θέματα που ανοίγετε, γιατί αν συνεχίσετε έτσι θα πάθετε υπερκόπωση. Δεν αξίζει τον κόπο να ασχολείστε με άτομα είναι ενάντια στις αρχές σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Η ανοιχτή και ξεκάθαρη συζήτηση με άτομα του οικογενειακού χώρου θα εξομαλύνει καταστάσεις. Αν δεν είστε ικανοποιημένοι με τα οικονομικά σας κάντε κάτι για να το αλλάξετε.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Όσοι ψάχνετε τη δέσμευση αρχίστε να είστε πιο εκδηλωτικοί. Η απομάκρυνση από την καθημερινότητα έστω και για μία μέρα είναι απαραίτητη.
 
ΛΕΩΝ: Παραδεχτείτε μερικά από τα λάθη σας και προσπαθήστε να τα διορθώσετε. Αρκετοί από τον εργασιακό χώρο θα εκτιμήσουν τις προσπάθειές σας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Να είστε σαφείς σε αυτά που ζητάτε για να πάρετε αυτά που θέλετε. Δεν υπάρχει περίπτωση οι απαιτήσεις σας να βρουν τους πάντες σύμφωνους.
 
ΖΥΓΟΣ: Επισκεφτείτε ένα μέρος που δεν έχετε πάει και αλλάξτε τη διάθεση σας. Διεκδικήστε με πείσμα αυτά που σας ανήκουν ή αυτά που σας χρωστούν.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Απαλλάξτε σχέσεις και συνεργασίες από δυσάρεστες εμπειρίες του παρελθόντος. Δείξτε ψυχραιμία και μην αφήσετε την καταναλωτική σας τάση να γίνει μανία.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάντε κάτι πέρα από τα συνηθισμένα, καθώς οι δημιουργικές ασχολίες ευνοούνται. Δείξτε κατανόηση απέναντι σε κάποιους που έχουν εκρήξεις θυμού.  
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κλείστε τα αυτιά σας σε λόγια που θα ακούσετε από αναξιόπιστα άτομα. Προσπαθήστε να είστε διαλλακτικοί ώστε να μη νιώσετε ότι περιορίζεστε.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βοηθήστε με την ψυχραιμία σας φίλους να καταλάβουν το λάθος τους. Θα πάρετε χρήσιμες πληροφορίες για τον επαγγελματικό σας χώρο, ώστε να αντιμετωπίσετε όσους αμφιβάλλουν για την αξιοπιστία σας.
 
ΙΧΘΥΣ: Η
ωριμότητα που σας διακρίνει θα σας βοηθήσει να ενεργήσετε πιο ψύχραιμα στις καινούριες ευκαιρίες. Είστε ιδιαίτερα ευέλικτοι και αυτό θα είναι ένα από τα συν σας.