Social Icons

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021

ΚΡΙΟΣ:
Θα βελτιώσετε τις σχέσεις σας ακόμα και αυτές που έχουν υποστεί σημαντική φθορά, αλλά και σε οικονομικό επίπεδο. Ίσως η τύχη σε ορισμένες περιπτώσεις σας βοηθήσει με κάπως ανορθόδοξο τρόπο.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Μην ανησυχήσετε αφού καταστάσεις που θα πάρουν τέλος θα αποβεί ευνοϊκό για σας, καθώς θα ξεκινήσετε νέες διαδρομές που θα σας οδηγήσουν σε ένα καλύτερο αύριο.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Φροντίστε να μη φανείτε αδικαιολόγητα σπάταλοι στα μάτια των συνεργατών σας. Διαμορφώστε το πρόγραμμά σας ώστε να εξομαλύνετε διαφορές.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στη σχέση σας και τα προβλήματα θα ξεπεραστούν. Αναγνωρίστε στο ταίρι σας την προσπάθεια που κάνει να σας βγάλει από τη δύσκολη θέση που βρίσκεστε.
 
ΛΕΩΝ: Ξεκινήστε δυναμικά τη μέρα σας για να διευθετήσετε κάθε εκκρεμότητα. Οι αλλαγές στο χώρο σας μικρές ή μεγάλες θα φτιάξουν την ψυχολογία σας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αν νιώθετε καταπίεση στο χώρο σας, ζητήστε περισσότερο χώρο. Πείτε τη γνώμη σας σε αυτούς που θα τη ζητήσουν, αλλά μην περιμένετε να την ασπαστούν.
 
ΖΥΓΟΣ: Μόνο αν μάθετε να συνεργάζεστε με το σύντροφό σας θα βρείτε ισορροπία. Για να ομορφύνετε τη σχέση σας δώστε σημασία σε ότι την κάνει ξεχωριστή.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αν πρέπει να πάρετε αποφάσεις και να σκεφτείτε καθαρά, απομονωθείτε. Κάνοντας πιο συγκεκριμένους τους στόχους σας θα είναι ευκολότερη η οργάνωσή τους.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Το μόνο που θα πετύχετε αν επωμιστείτε όλες τις ευθύνες, θα είναι εξάντληση. Η αδιαφορία είναι η καλύτερη απάντηση σε όσους είναι αρνητικοί απέναντί σας.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο ανταγωνισμός δεν μπορεί να περιμένει, γι’ αυτό δραστηριοποιηθείτε. Εάν τα πράγματα δεν πάνε όπως υπολογίζατε, έχετε τα περιθώρια να κάνετε αλλαγές.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εφαρμόστε τις ιδέες σας χωρίς δισταγμό και θα βρείτε ανταπόκριση. Πολλές φορές τα φαινόμενα απατούν, οπότε μην εμπιστεύεστε τους πάντες.
 
ΙΧΘΥΣ: Αν θέλετε να ζητήσετε χάρη από οικογενειακά πρόσωπα μην αδιαφορείτε για τις ανάγκες τους. Πριν βγάλετε συμπεράσματα για κάποια πρόσωπα, μπείτε λίγο στη δική τους θέση.