Social Icons

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021

ΚΡΙΟΣ:
Πριν πάρετε την απόφαση να κάνετε αταξίες σκεφτείτε το τίμημα που θα πληρώσετε. Απαιτείται ψυχραιμία από την πλευρά σας για να αποφύγετε εκρήξεις και σκηνές ζήλιας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Αποφύγετε άτομα που δε σας είναι ευχάριστα, γιατί θα σας χαλάσουν τη διάθεση. Να θυμάστε ότι τα μεγάλα ρίσκα κρύβουν κινδύνους που δεν έχετε υπολογίσει.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Απλώς έχετε μπερδευτεί γιατί αρχίσατε να συνειδητοποιείτε ότι μπορείτε και τα καταφέρνετε μόνοι σας χωρίς δεκανίκια. Αφήστε να ξεθυμάνουν οι εντάσεις που υπάρχουν στον οικογενειακό χώρο.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποφύγετε όσους προκαλούν εντάσεις και καυγάδες, γιατί θα τεντώσουν τα νεύρα σας. Μη δείξετε εμπιστοσύνη σε όσους σας υπόσχονται πολλά και δεν εφαρμόζουν τίποτα.
 
ΛΕΩΝ: Οργανωθείτε περισσότερο για να είστε προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο. Αποφύγετε εντάσεις που θα σας οδηγήσουν σε ριψοκίνδυνες αποφάσεις και ενέργειες.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εστιάστε την προσοχή σας σε τομείς που σας ταιριάζουν και μη χάνετε ανούσια το χρόνο σας. Βάλτε ένα τέλος σε σχέσεις ή συνεργασίες που δε σας ικανοποιούν.
 
ΖΥΓΟΣ: Προβείτε μόνο στις απαραίτητες μετακινήσεις γιατί θα κουραστείτε. Δίνοντας προτεραιότητα στην οργάνωση και στην τάξη θα βελτιώσετε τις συνθήκες της ζωής σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα δεν είναι η καλύτερη μέρα για να επενδύσετε συναισθηματικά ή οικονομικά. Προσπαθήστε να λύσετε μόνο με διάλογο οτιδήποτε σας ενοχλεί ή σας πιέζει.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Αναπτύξτε δημόσιες σχέσεις με χρήσιμα άτομα για να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Εάν κάποια άτομα σας είναι απαραίτητα συμβιβαστείτε, αλλιώς απομακρυνθείτε.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φροντίστε να κρατήσετε κάποια χρήματα για ώρα ανάγκης και μην τα ξοδεύετε αλόγιστα. Κρατηθείτε μακριά από ερωτικές σχέσεις του παρελθόντος που σας δημιούργησαν προβλήματα.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πριν κάνετε το επόμενο βήμα βρείτε πληροφορίες για πρόσωπα που σας απασχολούν. Αφιερώστε τη μέρα στον εαυτό σας κάνοντας ότι σας ευχαριστεί και σας ξεκουράζει.
 
ΙΧΘΥΣ: Αποβάλλετε τη ζήλια και την ανταγωνιστική διάθεση που Δε σας προσφέρουν κάτι. Μην εξωτερικεύσετε θυμό ακόμα και αν νιώσετε κάποιες στιγμές να σας πλημμυρίζει.