Social Icons

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

Κυριακή 24 έως 30/10/21

ΚΡΙΟΣ:
Μια χαρά θα τα καταφέρετε και αυτό το μήνα, αφού δε θα υπάρχει κάτι σημαντικό να ανατρέψει τα σχέδιά σας ή να σας χαλάσει την ψυχολογία. Απεναντίας, όλα θα φαίνονται να δουλεύουν για εσάς και για την υλοποίηση των επιθυμιών σας. Στις δυσκολίες που θα εμφανιστούν τις τελευταίες ημέρες του μήνα, τολμήστε να βρείτε μια άκρη στις σημαντικές συνομιλίες σας αλλά και στις πιο δύσκολες συνεργασίες σας. Αποφύγετε να κλειστείτε στο συναισθηματικό σας κόσμο που περιλαμβάνει μόνο τις αναμνήσεις σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Φροντίστε να είστε συγκεκριμένοι στις επαγγελματικές σας κινήσεις και να μη διασκορπίσετε την ενέργειά σας, γιατί θα κουραστείτε, θα μπερδευτείτε και θα χάσετε χρόνο. Ανεβαίνει η ερωτική σας διάθεση, προσφέροντας σας απλόχερα αρκετές ευκαιρίες για τη συναισθηματική σας ζωή είτε είστε δεσμευμένοι, είτε είστε αδέσμευτοι. Ο καλύτερός σας εαυτός που θα έρθει στην επιφάνεια, δε θα περάσει απαρατήρητος από το περιβάλλον σας. Εμπλουτίστε και αναπτύξτε τον έρωτα και την αγάπη, κάνοντας ακόμα και σχέδια για ταξίδια.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Διατηρήστε το ρομαντισμό σας καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας και μην επιτρέψετε σε κανέναν να χαλάσει την ψυχολογία σας. Οι επαγγελματικές σας σχέσεις προχωρούν και θα αποδώσουν καρπούς, ενώ θα αυξηθεί η επικοινωνία και η κοινωνικότητά σας.
Είναι σίγουρο πως δεν υπάρχει περίπτωση να πέσετε σε κατάθλιψη ή μελαγχολία, αφού αυτός ο μήνας φαίνεται πως θα είναι ο καλύτερος που έχετε διανύσει εδώ και καιρό. Με λιγότερους  πονοκεφάλους, βελτιώστε τη φυσική σας κατάσταση και αυξήστε την κοινωνική σας ζωή.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μεγάλη εύνοια θα υπάρξει στις συνεργασίες και τις φιλικές σας σχέσεις. Η διάθεσή σας για διασκέδαση με ευχάριστη παρέα θα είναι αυξημένη. Να είστε εγκρατείς σε αυτά που θέλετε να πείτε, καθώς το κλίμα στον οικογενειακό σας κύκλο θα είναι κάπως ανήσυχο και μια λάθος λέξη, θα είναι ικανή να πυροδοτήσει εντάσεις. Θα έρθετε ακόμα πιο κοντά με το σύντροφό σας και θα σας κάνει να είστε περισσότερο συγκαταβατικοί και υποχωρητικοί, κάτι που θα ευνοήσει την προσωπική σας σχέση.
 
ΛΕΩΝ: Ανήκετε στα δραστήρια άτομα και είναι σίγουρο πως ότι καινούριο μπαίνει στη ζωή σας, σας αναζωογονεί και σας κινεί το ενδιαφέρον, ενώ παράλληλα αυξάνει και τα επαγγελματικά σας συμφέροντα. Η έλξη που θα νιώσετε για την επαγγελματική σας εξέλιξη και σταδιοδρομία, θα σας ωθήσουν να απαιτήσετε την αναγνώριση και το σεβασμό. Ίσως να υπάρχουν κάποιοι που επιβουλεύονται τη θέση σας, αλλά σκεπτόμενοι σωστά και τοποθετώντας τα χρήματά σας εκεί που πραγματικά έχετε ανάγκη, θα πετύχετε κάθε στόχο σας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προβάλετε στους συνεργάτες σας τις γνώσεις και τις εμπειρίες σας και εργαστείτε πάνω στα σχέδιά σας, φροντίζοντας ταυτόχρονα και τα προσωπικά σας συμφέροντα. Αναπτύξτε τις ιδέες που έχετε και προβείτε σε οικονομικές δοσοληψίες που θα επηρεάσουν θετικά την πορεία των επαγγελματικών σας σχεδίων. Τα καινούρια πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας και θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σας, θα σας κάνουν πιο ευχάριστους και ελκυστικούς, ενώ θα έχετε τη δυνατότητα να εκφραστείτε ελεύθερα για να κατακτήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει.
 
ΖΥΓΟΣ: Αποδεχθείτε με θάρρος και γενναιότητα καταστάσεις που δε σας αρέσουν ιδιαίτερα και κάντε την αναδιοργάνωση που απαιτείται. Η τύχη είναι μαζί σας για να κάνετε καινούρια ξεκινήματα στον επαγγελματικό σας τομέα, για να αξιοποιήσετε μια σχέση αγάπης που είναι στα σκαριά ή για να αναθερμάνετε μια παλιά που έχει μείνει αδρανής. Η δημιουργικότητα και η θετική σκέψη που είναι τα ατού σας, θα σας βοηθήσει να βγείτε από όποια αδιέξοδα υπήρχαν ή υπάρχουν στη ζωή σας. Εάν είστε εδώ και καιρό σε αναζήτηση συντρόφου, οι περιστάσεις σας ευνοούν.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αναπτύσσεται το πάθος ανάμεσα σε εσάς και το σύντροφό σας και η διαισθητική σας ικανότητα να λέτε τις κατάλληλες λέξεις την κατάλληλη ώρα, λειτουργεί θετικά για την πορεία της σχέσης σας. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις καθώς κάποιες μικρές δυσκολίες που θα αντιμετωπίσετε στον επαγγελματικό σας χώρο και θα τις κουβαλάτε μαζί σας, ενδέχεται να σας κάνουν να χάσετε προσωρινά την ψυχραιμία σας και να κάνετε πράξεις που αργότερα θα μετανιώσετε. Η συναισθηματική σας ζωή θα γίνεται ολοένα και πιο συναρπαστική, αλλά και εσείς οι ίδιοι θα αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα πιο χαλαρά.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Όλη η βδομάδα προσφέρεται για διασκέδαση, όποια στιγμή θα κρίνετε ότι την χρειάζεστε και επειδή θα είστε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας από ποτέ, θα τον προβάλλετε άθελά σας με τέτοιο τρόπο, ώστε να κερδίζετε την εκτίμηση των εκπροσώπων του αντίθετου φύλλου. Προς το τέλος της μέρας οι ευαισθησίες σας θα αυξηθούν σημαντικά, κάνοντάς σας να αναζητάτε σιγουριά και κάλυψη στις προσωπικές σας σχέσεις. Όλα θα γίνουν όπως εσείς θέλετε και επιζητάτε, η σχέση σας θα πάψει να είναι χλιαρή και γι’ αυτό δε θα έχετε λόγο να παραπονεθείτε.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Λύστε διεξοδικά θέματα που εκκρεμούν πάνω στη σχέση σας, αλλά από την άλλη δε θα σας αφήσει ανικανοποίητους στο θέμα του έρωτα. Ίσως να είναι κάπως δύσκολο κάποια πρόσωπα να κερδίσουν την εμπιστοσύνη και την καρδιά σας, όμως, οι πολλές γοητευτικές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες θα αναστατώσουν τις μέρες σας. Προσπαθήστε να γίνετε ελκυστικότεροι και κερδίστε τα συναισθήματα του ατόμου που κινεί το ενδιαφέρον σας. Αναζητήστε την καλή ζωή, μια που η διάθεσή σας για φλερτ θα είναι αυξημένη.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δε θα λείψουν από τη ζωή σας οι αισθηματικές κατακτήσεις, αλλά δε θα πρέπει να προχωράτε με αργούς ρυθμούς που θα κουράσουν τους άλλους, μια που δεν έχουν όλοι την ίδια υπομονή με εσάς. Η αυτοπεποίθησή σας σε συνδυασμό με τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν και τις συγκυρίες που θα είναι ευνοϊκές για εσάς, θα φέρουν ευχάριστες προοπτικές στο συναισθηματικό σας τομέα. Όσοι είστε αδέσμευτοι, αρπάξτε τις ευκαιρίες και ξεκολλήστε από το παρελθόν. Επειδή το πάθος και οι σεξουαλικές σας επιθυμίες φαίνεται να κυριεύουν τις επιλογές σας, φροντίστε να μη φερθείτε εγωκεντρικά.
 
ΙΧΘΥΣ: Τα φλερτ και τα ερωτικά καλέσματα θα παίξουν βασικό ρόλο στη ζωή σας, καθώς η παρουσία σας θα έλκει τους εκπροσώπους του αντίθετου φύλου. Εκμεταλλευτείτε το προβάλλοντας  όσο μπορείτε και με κάθε τρόπο τη γοητεία σας. Όσοι είστε δεσμευμένοι, προσπαθήστε να είστε περισσότερο συγκαταβατικοί, ήρεμοι και αναζητήστε την αρμονία στη σχέση σας. Εκφράστε στο σύντροφό σας τα συναισθήματά σας και ζήστε μαζί του ευχάριστες στιγμές, χωρίς να σας πιάνουν κτητικές τάσεις που στην πορεία θα σας οδηγήσουν σε εκνευρισμό και κόντρα μεταξύ σας.