Social Icons

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2021

Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 

Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Νοέμβριος...

Στις 1 ο Ερμής στο Ζυγό σε τρίγωνο με το Δία στον Υδροχόο, σας αφήνει να έρθετε πιο κοντά με τους συνεργάτες σας και να λάβετε τη βοήθειά τους στα σχέδιά σας.
 
Στις 2 ο Ερμής στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, αλλάζει τη συμπεριφορά σας και οι νευρικότητα που θα σας διακρίνει θα απομακρύνει από κοντά σας ορισμένα άτομα.
 
Στις 4 πραγματοποιείται Νέα Σελήνη στο Σκορπιό, δίνοντάς σας την ευκαιρία να ανασυνταχθείτε και να επαναπροσδιορίσετε τα «θέλω» σας. Τακτοποιήστε επαγγελματικές και οικονομικές εκκρεμότητες, χωρίς να ξεχάσετε να βάλετε τάξη και στη συναισθηματική σας ζωή. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Σκορπιός, Λέων, Υδροχόος). Ο Ήλιος στο Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ουρανό σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο, χαρακτηρίζει τη μέρα με απροσδόκητα γεγονότα, ευμετάβλητη διάθεση και απογοητεύσεις. Η προσωπική σας ελευθερία θα δεχθεί αλλαγές.
 
Στις 5 η Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω και θα σας θυμίσει πως πρέπει να κινηθείτε με γνώμονα τη λογική στα επιμέρους σχέδιά σας και να μη χτίζετε πάνω στην άμμο πύργους. Καλή η φαντασία για να δημιουργήσετε, αλλά πρέπει να έχει και όρια. Αφιερώστε χρόνο και στα αγαπημένα σας άτομα, δείχνοντάς τους πως τους νοιάζεστε και τους αγαπάτε. Ο Ερμής περνάει στον Σκορπιό, κάνοντάς σας περισσότερο διαισθητικούς. Εκμεταλλευτείτε τις μέρες για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις μειώνοντας τα περιθώρια λάθους, καθώς ότι διαλέξετε τώρα δύσκολα θα το αλλάξετε. Ταυτόχρονα θα είστε αρκετά περίεργοι να μάθετε τα πάντα, ενώ ότι πληροφορία θα λάβετε θα την κρατάτε σαν επτασφράγιστο μυστικό.
 
Στις 6 ο Ερμής στον Σκορπιό σε εξάγωνο με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω, φέρνει ενδιαφέρουσες συζητήσεις και συναντήσεις. Θα υπάρχει ηρεμία και καλή διάθεση, όψη που κάνει τη μέρα ιδανική για να βγείτε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.
 
Στις 10 ο Ερμής στον Σκορπιό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, προκαλεί πιέσεις, εξάντληση και αγανάκτηση. Αποφύγετε  νέα ξεκινήματα, καθώς συνεργάτες ή άτομα κύρους δε θα είναι πρόθυμα να ακολουθήσουν. Ο Άρης στο Σκορπιό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, εντείνει τις ανησυχίες και τα άγχη τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε επαγγελματικό. Κρατηθείτε μακριά από παρασκηνιακές καταστάσεις που θα χαλάσουν την εικόνα σας, αλλά και την ψυχολογία σας.
 
Στις 12 ο Ήλιος στο Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθείς, κάνει τη διαίσθησή σας να λειτουργεί άψογα ώστε να λύσετε ότι σας απασχολεί, αλλά λόγω του ανάδρομου Ποσειδώνα θα έχετε την τάση να κρύβεστε βάζοντας μόνοι σας εμπόδιο στο δρόμο σας.
 
Στις 13 ο Ερμής στον Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ουρανό σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο, είναι ακατάλληλη όψη για αγορές ή για να εφαρμόσετε σχέδια. Επίσης αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις, ειδικά αν θα αφορούν τα επαγγελματικά σας.
 
Στις 15 ο Ήλιος στο Σκορπιό σε τετράγωνο με το Δία στον Υδροχόο, κρατήστε χαμηλούς τόνους σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, καθώς τα νεύρα και οι υπερβολές μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν.
 
Στις 16 ο Ήλιος στο Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, αυξάνει τις ευκαιρίες για σε οικονομικό και επαγγελματικό επίπεδο. Μιλήστε με τα σωστά πρόσωπα για να προωθήσετε ιδέες και σχέδια.
 
Στις 17 ο Άρης στο Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ουρανό σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο, θα βγάλει στην επιφάνεια επιθετικές συμπεριφορές και αντιδράσεις, ενώ δε θα λείπουν και οι προστριβές με τους γύρω σας.
 
Στις 18 ο Ερμής στον Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθείς, ενισχύει τη φαντασία και την έμπνευση. Θα είστε δεκτικοί σε ότι ακούτε, αλλά θα δυσκολεύεστε να προσαρμοστείτε λόγω της ανάδρομης κίνησης του Ποσειδώνα.
 
Στις 19 η Μερική Σεληνιακή έκλειψη και Πανσέληνος στον Ταύρο, φέρνει δυσκολίες σε επίπεδο σχέσεων. Προσπαθήστε να μείνετε ψύχραιμοι και να αντιμετωπίζετε τα γεγονότα από την πραγματική τους πλευρά και όχι παίρνοντας πρωτοβουλίες που είναι άσχετες. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Σκορπιός, Λέων, Υδροχόος). Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε τρίγωνο με τον Ουρανό σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο, ενδέχεται να φέρει εκπλήξεις που δε θα σας ενθουσιάσουν και τόσο, αλλά δε θα σας στενοχωρήσουν κιόλας.
 
Στις 20 ο Ερμής στον Σκορπιό σε τετράγωνο με το Δία στον Υδροχόο, είναι ακατάλληλη όψη για να αποφασίσετε αλλαγές ή να προχωρήσετε σε σημαντικά θέματα καθώς η σκέψη σας δε θα είναι καθαρή.
 
Στις 21 ο Ερμής στον Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ενισχύει τη θετική αύρα σε συζητήσεις, επαφές και συνεργασίες, ενώ ταυτόχρονα σας φέρνει πιο κοντά στις επιθυμίες σας.
 
Στις 24 ο Ερμής περνάει στον Τοξότη, κάνοντάς σας να λειτουργείτε  με ενθουσιασμό και πάθος. Αφήστε την ευαίσθητη πλευρά σας να βγει προς τα έξω, προσελκύστε τα άτομα που σας ενδιαφέρουν και αξιοποιήστε ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Θα αφήσετε πίσω την καχυποψία και θα δώσετε τη σκυτάλη στον ενθουσιασμό. Οι πληροφορίες που θα λάβετε τις μέρες που έρχονται θα σας φανούν χρήσιμες για την πορεία σας. Φέρνει έμπνευση, φρέσκες ιδέες και ενθουσιασμό. Είναι κατάλληλη στιγμή να καταπιαστείτε με μεγάλους στόχους και να προσεγγίσετε την επιτυχία με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Συλλέξτε πληροφορίες  σε ότι σας ενδιαφέρει, φανείτε ανοιχτόμυαλοι και δείτε την αλήθεια σε ότι συμβαίνει γύρω σας. Το μόνο που πρέπει να θυμάστε είναι να ακούτε τι σας λένε και να μην προσπερνάτε βιαστικά τα πάντα. Μη βρείτε το δέντρο και χάσετε το δάσος. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς).
 
Στις 29 ο Άρης στο Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθείς, αυξάνει τη διορατικότητα και τη διαίσθηση βοηθώντας σας να κατασταλάξετε σε αποφάσεις και να ολοκληρώσετε εκκρεμότητες.
 
Στις 30 ο Ερμής στον Τοξότη σε εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, θα δυσκολέψει αρκετά τις αποφάσεις σας, ενώ θα μειωθεί και η βοήθεια που θα λαμβάνατε από συγκεκριμένα άτομα.
 
Στις 30 ο Ήλιος στον Τοξότη σε εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, επικεντρωθείτε στα εργασιακά σας θέματα και βρείτε λύσεις σε σχέδια που έχουν κολλήσει μόνοι ή με τη βοήθεια των συνεργατών σας.