Social Icons

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

ΚΡΙΟΣ:
Κρατήστε μια ισορροπία ανάμεσα στις επαγγελματικές και στις συναισθηματικές σας υποθέσεις. Εφαρμόστε τις ιδέες σας πριν τις κοινοποιήσετε για να μη σας αντιγράψουν.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Πριν βεβαιωθείτε ότι οδηγείστε στην επιτυχία, μην κάνετε κανένα βήμα. Προσπαθήστε οι ενέργειές σας να μη θέσουν σε κίνδυνο τη σχέση σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Επικεντρωθείτε περισσότερο στα οικογενειακά σας θέματα. Προτείνετε στους συνεργάτες σας τις λύσεις που έχετε κατά νου.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην προχωράτε με κλειστά μάτια, γιατί δεν έχουν όλοι τις ίδιες προθέσεις με εσάς. Περάστε τη μέρα με φιλικά πρόσωπα και θα διασκεδάστε αφάνταστα.
 
ΛΕΩΝ: Ξεκαθαρίστε παλιές συναισθηματικές καταστάσεις πριν προχωρήσετε σε νέες. Απολαύστε την προσοχή που σας δίνουν οι γύρω σας, τώρα που τα φώτα είναι στραμμένα πάνω σας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κρατήστε χαμηλούς τόνους στις συζητήσεις σας, για να μην υπάρξει ρήξη. Ένα ταξίδι θα ήταν ιδανικό για να βρείτε και πάλι την ηρεμία σας.
 
ΖΥΓΟΣ: Βάλτε οριστικό τέλος στα διλήμματα ή την παρορμητική διάθεση. Προτιμήστε να κάνετε μια βόλτα με γνώριμα και αγαπημένα πρόσωπα.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Να είστε έτοιμοι να διεκδικήσετε το σύντροφό σας που θα γίνει το επίκεντρο της προσοχής. Δεχτείτε τις προτάσεις που θα σας κάνει και εντυπωσιάστε τον παίρνοντας πρωτοβουλίες.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Το να παραδεχτείτε ένα λάθος που κάνατε τελευταία δεν είναι κακό, αλλά προς τιμή σας. Για να μην ακούσετε παράπονα από άτομα που είναι κοντά σας, μη θίγετε καταστάσεις.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν δεν είστε έτοιμοι να ικανοποιήσετε τις προσδοκίες σας αφήστε το για αργότερα. Η πλήξη δε θα περιλαμβάνεται στο σημερινό σας πρόγραμμα, γι’ αυτό διασκεδάστε.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάντε αυτά που θέλετε με τον τρόπο που ξέρετε, ώστε να μη μετανιώσετε αργότερα. Μη γίνετε καταπιεστικοί επειδή δε γίνεται να γίνουν όλα όπως θέλετε.
 
ΙΧΘΥΣ: Εκφράστε τα συναισθήματά σας και να είστε σίγουροι ότι θα βγείτε κερδισμένοι. Πάρτε τις αποφάσεις σας αφού πρώτα μετρήσετε τα υπέρ και τα κατά.