Social Icons

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021

ΚΡΙΟΣ: Θα υπάρχει έντονη κινητικότητα προκειμένου να επιλύσετε ορισμένες οικονομικές εκκρεμότητες, αλλά η επαγγελματική σας πορεία θα κάνει μια δυναμική στροφή.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι απαιτήσεις από τον επαγγελματικό χώρο μπορεί να σας εξαντλήσουν, ενώ οι οικογενειακές σχέσεις θα σας προβληματίσουν έντονα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ξεκινάτε τη μέρα απασχολούμενοι με τα αισθηματικά σας, αλλά στη συνέχεια η ενασχόλησή σας θα είναι η διαμόρφωση του εργασιακού χώρου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Έντονη θα είναι η επικοινωνία με τους συνεργάτες σας, όμως, είναι πολύ πιθανό να σας προσφερθεί μια οικονομική ενίσχυση από άτομο που δεν περιμένατε.
 
ΛΕΩΝ: Η σωστή ανταπόκριση στα επαγγελματικά καθήκοντα θα σας προετοιμάσει για τα επόμενα σας βήματα. Αξιοποιείστε σωστά τον χρόνο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η ένταση στον επαγγελματικό χώρο αλλά και στο σπίτι σας θα σας κουράσει αρκετά. Θα βρεθείτε στο επίκεντρο τού ενδιαφέροντος στο κοινωνικό σας περιβάλλον.

ΖΥΓΟΣ: Απ’ το να ασχολείστε με ανούσια πράγματα ή καταστάσεις στρέψτε το ενδιαφέρον σας σε πιο ουσιαστικά οικονομικά θέματα που αφορούν το μέλλον σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις παρασκηνιακές επαφές, γιατί οι αποκαλύψεις που θα γίνουν ίσως σας θίξουν στον εργασιακό τομέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αυξημένες θα είναι οι επαφές σας με φίλους, αλλά η έντονη κοινωνική ζωή θα σας σπρώξει στην θαλπωρή του οικογενειακού χώρου.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επαναπροσδιορίστε την οικογενειακή και επαγγελματική σας ταυτότητα, αλλά μην ξεχνάτε να κινείστε με ευελιξία στις διάφορες συζητήσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σχέσεις και επικοινωνία με άτομα του εργασιακού χώρου θα αυξηθούν με βασικό στόχο την επίλυση πιεστικών οικονομικών καταστάσεων.

ΙΧΘΥΣ: Βρείτε νέες στρατηγικές για να προωθήσετε τα εργασιακά σας σχέδια, μια που οι συνεργασίες θα έχουν βοηθητικό χαρακτήρα στην υλοποίηση των στόχων σας.