Social Icons

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021

ΚΡΙΟΣ:
Δε γίνετε και δε χρειάζεται να κάνετε πίσω σε αποφάσεις που είχατε πάρει και τις είχατε αποδεχτεί. Το περισσότερο ενδιαφέρον σας θα στραφεί στους οικογενειακούς δεσμούς.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Το θάρρος θα σας βοηθήσει να πάρετε αποφάσεις και να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας. Οι καθημερινοί σας ρυθμοί εντείνονται και οι μετακινήσεις σας αυξάνονται.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Η αυξημένη αισιοδοξία σας και η πίστη που έχετε στις προσωπικές σας δυνατότητες είναι προσόν. Αισθάνεστε υποχρεωμένοι να κινηθείτε σε κοινωνικό και όχι σε προσωπικό πεδίο.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ίσως υπάρξουν προβλήματα στον επαγγελματικό και οικογενειακό σας χώρο. Οι δραστηριότητές σας θα σχετιστούν, κατά κάποιο τρόπο με άτομα από το στενό κύκλο σας.
 
ΛΕΩΝ: Υπάρχουν κάποια θέματα που ζητούν άμεση επίλυση και τακτοποίηση. Δε χρειάζεστε να πιάνεστε από κάθε λέξη για να δημιουργήσετε εντάσεις.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κανείς δεν ξέρει τον εαυτό σας καλύτερα από εσάς και πολύ συχνά αυτό το ξεχνάτε. Οι επενδύσεις θα συνεχίζουν να αποτελούν ευκαιρία αλλά ενδέχεται να συνοδευτούν από έξοδα.
 
ΖΥΓΟΣ: Το ενδιαφέρον για την καριέρα και την επαγγελματική σας άνοδο θα είναι αυξημένο. Μπορείτε να συνεργαστείτε με άτομα που έχουν κοινούς στόχους και ενδιαφέροντα με εσάς.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δε θα διαμαρτυρηθείτε καθόλου εάν χρειαστεί να προσφέρετε επιπλέον υπηρεσίες. Έντονη ενασχόληση με κοινωνικές υποχρεώσεις και φίλους θα έχει η σημερινή ημέρα.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα σας είναι πιο εύκολο να σκεφτείτε τρόπους για την επέκταση των στόχων σας, αλλά και για να συσφίξετε περισσότερο τις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις. Αντιμετωπίστε με θάρρος κάθε δυσκολία που θα προκύψει.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Συνειδητοποιήστε ότι οι δυσκολίες υπάρχουν για να μαθαίνουμε τις βαθύτερες αξίες της ζωής. Δείτε τα λάθη που κάνατε στο παρελθόν και διαλέξτε να τα αντιμετωπίσετε από το να αποσυρθείτε.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σταθεροποιήστε τους στόχους σας και δείξτε στους άλλους πως είστε υπεύθυνοι επαγγελματίες και ικανοί να φέρετε σε πέρας ότι αναλάβετε.
 
ΙΧΘΥΣ:
Εντείνετε τις προσωπικές σας προσπάθειες και ενδιαφερθείτε για τη βελτίωση και την επέκτασή τους. Υπολογίστε πιο σωστά τα έσοδά σας, γιατί προβλέπεται να συνεχίζονται τα μεγάλα έξοδα.