Social Icons

Σάββατο 31 Ιουλίου 2021

Σάββατο 31 Ιουλίου 2021

ΚΡΙΟΣ:
Διαλέξτε και κατασταλάξτε σε συνεργασίες με μεγάλη προσοχή. Αιφνίδιες αλλαγές πρόκειται να σας ξαφνιάσουν ευχάριστα. Θα αντιμετωπίσετε σοβαρά προβλήματα αν ενεργείτε απερίσκεπτα.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Καιρός να πράξετε τις αλλαγές που ονειρεύεστε στη ζωή σας. Ερωτικά θα είστε σε πλεονεκτική θέση, αλλά η υγεία σας θα είναι ένας τομέας που θα πρέπει να προσέξετε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αυξάνονται αισθητά ευαισθησίες και εσωστρέφεια, αλλά και η τάση να αποφύγετε να αποδεχτείτε τις ανάγκες της καθημερινότητας. Μη δημιουργείτε εντάσεις και προστριβές, αλλά φανείτε διπλωμάτες.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Έρχονται καινούριες ανάγκες και υποχρεώσεις στο προσκήνιο, αλλάζοντας πολλά στην καθημερινότητά σας τόσο στον εργασιακό χώρο, όσο και στον προσωπικό σας.
 
ΛΕΩΝ: Οι απαιτήσεις θα είναι αυξημένες και θα κληθείτε να ανταποκριθείτε άμεσα σε πρόσωπα και καταστάσεις που θα δοκιμάζουν ακόμα και τα νεύρα σας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσπαθήστε να έχετε ένα πιο ελεγχόμενο πρόγραμμα και να ασχολείστε περισσότερο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Παράλληλα βρείτε τρόπους για να βελτιώσετε και την οικονομική σας κατάσταση.
 
ΖΥΓΟΣ: Κάντε σωστούς προγραμματισμούς και ισολογισμούς, περιορίζοντας στο ελάχιστο την υπέρμετρη καταναλωτική μανία που σας πιάνει αρκετά συχνά.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εκφράστε τους αυτά που νιώθετε με διάφορους τρόπους και θέστε τις βάσεις ώστε οι σχέσεις σας να είναι υγιείς. Προγραμματίστε περισσότερο την καθημερινότητά σας για να έχετε πιο σαφή αποτελέσματα.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι δραστηριότητές σας απαιτούν ορθή σκέψη και συναλλαγές με τρίτους, οπότε πρέπει να την ενισχύσετε και να την εμπλουτίσετε με φαντασία έχοντας συνέχεια τα μάτια σας ανοιχτά.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με νέες λεπτομέρειες που δε γνωρίζετε, αλλά μη διστάσετε να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να μάθετε αυτά που δεν ξέρετε.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αφιερώστε ένα κομμάτι της μέρας στις οικονομικές σας υποθέσεις και στα ζητήματα που σχετίζονται με αυτές, καθώς θα αρχίσουν να αποκτούν ζωτική σημασία για εσάς.
 
ΙΧΘΥΣ: Καινούρια πράγματα θα εισβάλουν στη ζωή σας και παρόλο τον ενθουσιασμό που έχετε οι συνθήκες που θα διαμορφωθούν θα σας δημιουργήσουν έναν επιπρόσθετο προβληματισμό.