Social Icons

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021

ΚΡΙΟΣ:
Με τη βοήθεια προσώπων που πιστεύουν σε εσάς, θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε όποιες υποθέσεις έχετε. Εντείνετε τις προσπάθειες για να καλυτερεύσετε την καθημερινότητά σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Εγκαινιάστε μια σειρά εμπειριών σε προσωπικό και συναισθηματικό επίπεδο. Είστε πιο κοντά στα αποτελέσματα που θέλετε και οι αμφιβολίες σας θα αρχίσουν να ξεδιαλύνονται.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αρχίστε να νοιάζεστε περισσότερο για τον εαυτό σας για πλήρη συναισθηματική κάλυψη. Λόγια συνεργατών σας έχουν δημιουργήσει την εντύπωση πως δεν πρέπει να εμπιστευθείτε τη λογική σας.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Υιοθετήστε έναν πιο σωστό και δίκαιο τρόπο ιεράρχησης, μετρώντας πρώτα τις επιθυμίες σας, μετά τις φιλοδοξίες σας και ύστερα τα πρόσωπα και τις καταστάσεις.
 
ΛΕΩΝ: Κυνηγήστε με επιμέλεια την ουσία των πραγμάτων στα επαγγελματικά, αλλά και στα προσωπικά θέματα, χωρίς να κάνετε από μόνοι σας περίπλοκα τα εύκολα και δημιουργήσετε ανατροπές.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ανάλογα με τις περιστάσεις ξέρετε να βάζετε μπρος τους μηχανισμούς επίθεσης και αυτοάμυνας όταν υπάρχουν κακόβουλες προθέσεις ή δυσκολίες.
 
ΖΥΓΟΣ: Συνειδητοποιήστε, εφαρμόστε και μάθετε να προτιμάτε στο καθετί τα μικρά και ουσιαστικά βήματα, από τα μεγάλα και εντυπωσιακά που είναι αβέβαια.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποιες καινούριες ανακατατάξεις, που θα προέλθουν από συσχετισμούς ή οικονομικές συγκυρίες.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Αναλάβετε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες για να πείσετε κάποια πρόσωπα που χρειάζεστε να πιστέψουν σε εσάς και να σας προσφέρουν τη βοήθειά τους.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θεωρήστε δεδομένη την αγάπη και την υποστήριξη που θα κληθούν να σας δώσουν όσοι σας στοιχίζουν. Προτιμήστε να επιλέγετε ότι σας παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια και όχι λαμπερές υποσχέσεις.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η συμπαράσταση που θα έχετε από στενούς σας συνεργάτες και φίλους, θα παραμερίσει τα εμπόδια στα εργασιακά σας σχέδια και θα σας γεμίσει πρακτικές ιδέες.
 
ΙΧΘΥΣ:
Προσπαθήστε στην κάθε σας κίνηση να σκέφτεστε λογικά και συλλογικά. Η συμπόρευση θα είναι η βάση πάνω στην οποία θα χτίσετε τις οικονομικές σας βλέψεις και την αξιοποίηση των συμφερόντων σας.