Social Icons

Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ IOYNIΟΣ 2021

Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 

Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Ιούνιος... 

Στις 2 η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο, και θα αποζητάτε την ηρεμία, τη γαλήνη, την ασφάλεια και την αρμονία στον οικογενειακό σας χώρο. Εκμεταλλευτείτε σωστά το χρόνο σας  για να γεμίσετε μπαταρίες και να κατασταλάξετε σε αποφάσεις για το μέλλον σας. Αποφύγετε όσοι είστε δεσμευμένοι παραστρατήματα, καθώς θα είστε επιρρεπείς σε πειρασμούς. Περισσότερο ευνοούνται τα ζώδια του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς) και της γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι).
 
Στις 3 ο Ήλιος στους Διδύμους σε τρίγωνο με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο, φέρνει σταθερά κέρδη και θετικές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα. Έχοντας υπομονή και υπευθυνότητα μπορείτε να προβείτε σε νέα ξεκινήματα. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε τρίγωνο με το Δία στους Ιχθείς, αυξάνει τον ερωτισμό και τη γοητεία, όπως και τις εκπλήξεις και τα απρόοπτα. Κατά κανόνα δεν πρόκειται να δυσαρεστηθείτε, εφόσον διατηρήσετε τις ισορροπίες και το ακέραιο του χαρακτήρα σας σε προτάσεις για συνεργασία.
 
Στις 5 με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, κρατηθείτε μακριά από παρασκηνιακές καταστάσεις και μην πάρετε μέρος σε συζητήσεις που δε σας αφορούν. Ο Άρης στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω, μην εκμυστηρευτείτε μυστικά σας σε άτομα που μόλις γνωρίσατε ή δεν είναι εμπιστοσύνης σας, γιατί θα εκτεθείτε.
 
Στις 10 πραγματοποιείται Δακτυλιοειδής Ηλιακή έκλειψη και Νέα Σελήνη στους Διδύμους και θα αρχίσετε να σκεφτόσαστε και να αισθανόσαστε με μεγαλύτερο βαθμό συνείδησης, αλλά και να εφαρμόζετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας. Θα έχετε διάθεση για νέες εμπειρίες και όρεξη για να εξερευνήσετε και να αποκτήσετε καινούριες συνεργασίες. Μοιράστε την ενέργειά σας σε πολλές κατευθύνσεις, αλά κρατηθείτε μακριά από κουτσομπολιά και ίντριγκες. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς).
 
Στις 11 ο Ήλιος στους Διδύμους σε σύνοδο με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία στους Διδύμους, σας δίνει την ευκαιρία να προσεγγίσετε τους συνεργάτες σας και να αναλύσετε τις απόψεις σας για να σας καταλάβουν καλύτερα, αρκεί να μη βγάζετε εκνευρισμό.
 
Στις 12 ο Άρης περνάει στο Λέοντα, αυξάνοντας το θάρρος και την αποφασιστικότητα. Μειώνονται οι περιορισμοί που δεχόσασταν, ώστε να προχωρήσετε τα σχέδιά σας και να κατακτήσετε τους στόχους σας, ενώ σε συναισθηματικό επίπεδο θα έχετε την άνεση να εκφραστείτε με τον καλύτερο τρόπο. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες), αλλά και του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι).
 
Στις 13 με την Αφροδίτη στον Καρκίνο σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, ασχοληθείτε με ότι έχει σχέση με τον επαγγελματικό σας τομέα και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Ο Ήλιος στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, αποφύγετε να προβείτε σε επαγγελματικές συναντήσεις που θα αφορούν τα μελλοντικά σας σχέδια, καθώς δε θα μπορείτε να βρείτε τη χρυσή τομή.
 
Στις 14 ο Κρόνος σε ανάδρομη πορεία από τον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, θα ωθήσει σε αλλαγές που θα σας δημιουργήσουν αδικαιολόγητα νεύρα λόγω του άγχους που θα νιώσετε.
 
Στις 20 ο Δίας ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στους Ιχθείς και θα αρχίσουν καθυστερήσεις στα επαγγελματικά και οικονομικά σας θέματα. Ναι μεν θα κάνετε βήματα μπροστά, αλλά κάτι θα σας κρατάει πίσω και θα σας γυρίζει στην αρχή. Συγκεντρώστε τις σκέψεις σας, βάλετε σε μια σειρά τα σχέδιά σας και αφήστε τη λογική να κάνει τη δουλειά της. Θα υπάρχουν κοντά σας άτομα να σας στηρίξουν, αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να τους χρησιμοποιήσετε σα δεκανίκια σας. Εμπιστευτείτε τις δυνάμεις σας και στηριχτείτε σε αυτές.
 
Στις 21 με την Αφροδίτη στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, θα υπάρχει ρομαντισμός και τρυφερότητα, αλλά δε θα λείψουν λόγια από το φιλικό περιβάλλον.


Στις 22 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στους Διδύμους και αρχίζει να φτιάχνει η ψυχολογία σας και να βρίσκετε τις ισορροπίες σας. Διατηρήστε χαμηλούς τόνους, φορέστε το χαμόγελό σας και κοιτάξτε και πάλι μπροστά. Ανακαλύψτε νέους τρόπους προσέγγισης των σχεδίων σας και επικοινωνήστε ευκολότερα με τους γύρω σας. Αναλύστε τους στόχους σας και εκθέστε τα επιχειρήματά σας. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) και της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης).
 
Στις 23 ο Ήλιος στον Καρκίνο σε τρίγωνο με το Δία σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθείς, αυξάνει την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία και βοηθάει σε νομικές υποθέσεις που έχουν συλλεχθεί οι σωστές πληροφορίες. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω, κάνει τη μέρα ακατάλληλη για συνεργασίες, νέα επιχειρήματα ή επενδύσεις. Τα προβλήματα που θα προκύψουν δε θα σας αφήσουν να κινηθείτε ελεύθερα.
 
Στις 24 Πανσέληνος στον Αιγόκερω, φέρνει στην επιφάνεια επαγγελματικά και οικονομικά προβλήματα που χρειάζονται αλλαγές και όχι συμβιβασμούς. Αποφύγετε σπασμωδικές ενέργειες που δε θα φέρουν επιθυμητά αποτελέσματα και εστιάστε στην οργάνωση και στη σκληρή δουλειά. Σε προσωπικό επίπεδο βελτιώστε τις σχέσεις σας και ενισχύστε τους δεσμούς σας. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). 
 
Στις 25 ο Ποσειδώνας σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθείς,  αυξάνει την αβεβαιότητα, τις αυταπάτες, την εξαπάτηση, τα λάθη, ενώ θα σας φέρει αντιμέτωπους και με άτομα που εποφθαλμιούν τη θέση σας. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε συζητήσεις ώστε να μη βρεθείτε υπόλογοι για λόγια που δεν είπατε ή βρεθείτε παγιδευμένοι σε ψέματα. Μην αφήσετε την απογοήτευση να μπει και πάλι στη ζωή σας, εξαιτίας ανέντιμων ανθρώπων.
 
Στις 27 η Αφροδίτη περνάει στο Λέοντα, αυξάνοντας την αισιοδοξία και τον ερωτισμό. Χρησιμοποιήστε θετικά την ενέργεια που θα έχετε για να πλησιάσετε οικογενειακά και αγαπημένα πρόσωπα,  αλλά και για να ομορφύνετε την καθημερινότητά σας. Νέες σχέσεις είναι πιθανές αυτό το διάστημα, αφού τα συναισθήματα θα βγαίνουν ευκολότερα προς τα έξω.