Social Icons

Πέμπτη 6 Μαΐου 2021

Πέμπτη 6 Μαΐου 2021

ΚΡΙΟΣ:
Αναλάβετε άμεσα το συντονισμό μιας υπόθεσης που εκκρεμεί και πρέπει να διεκπεραιωθεί. Μην επιδεινώνετε την κακή σας ψυχολογία κάνοντας παρέα με αρνητικούς ανθρώπους.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Αποφύγετε να ξοδεύετε χωρίς περιορισμούς νομίζοντας ότι έτσι θα νιώσετε καλύτερα. Γίνετε πιο δημιουργικοί και βρείτε νέους δρόμους επικοινωνίας για να περάσετε ευχάριστα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ίσως η μονοτονία της σχέσης σας να γίνει αιτία για καυγάδες με το σύντροφό σας. Αναζητήστε ευκαιρίες για να αποδράσετε από κοινού και να ξεκουραστείτε.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ότι έχετε να πείτε κάντε το χωρίς αναβολές, γιατί μικρά και ασήμαντα προβλήματα θα πάρουν άλλες διαστάσεις. Μοιραστείτε προβληματισμούς και σχέδια.
 
ΛΕΩΝ: Μπορείτε να είστε πιο κατασταλαγμένοι όσο αφορά τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας. Οι ανησυχίες και οι αμφιβολίες που είχατε για τη σχέση σας ανήκουν στο παρελθόν.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι περιστασιακές δυσκολίες δεν είναι τέτοιες που να είναι αξεπέραστες ή να σας βάλουν σε κίνδυνο, αλλά καλό θα ήταν οι άσκοπες κόντρες να μη λάβουν διαστάσεις, τουλάχιστον από την πλευρά σας.
 
ΖΥΓΟΣ: Φανείτε εγκρατείς στον τρόπο που θα εκφραστείτε για να μη δημιουργήσετε άσχημες εντυπώσεις. Προσπαθήστε πριν κινηθείτε να ψυχολογήσετε ένα συνάδερφο που σας κοντράρει.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα υπάρχει πλήθος συζητήσεων και επαφών που θα καρποφορήσουν λίγες από αυτές. Στο γενικό απολογισμό θα είστε κερδισμένοι, οπότε δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Συγκεντρωθείτε όσο δύσκολο και αν σας είναι και κυρίως κινηθείτε με ευελιξία. Κάποιες ασαφείς καταστάσεις χρειάζονται επιδέξιες κινήσεις για να προστατευτούν τα κεκτημένα σας.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα αποφασίσετε μια αλλαγή που η προσαρμογή της θα είναι αργότερα πιο εύκολη. Στις διαφορές που αναμφίβολα υπάρχουν, πρέπει να ακολουθείτε το δρόμο της ελάχιστης σύγκρουσης.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σεβαστείτε κανονισμούς και νόμους, για να βρείτε τα δίκια σας όσο πιο ήπια και σύντομα γίνεται. Κάντε τους απαραίτητους συμβιβασμούς για να προχωρήσουν καλύτερα οι υποθέσεις σας.
 
ΙΧΘΥΣ: Πρέπει πάση θυσία να αποφύγετε όσο μπορείτε κόντρες και αντιπάθειες. Προετοιμάστε το έδαφος για μια πιο σταθερή οικονομική βάση, που θα συνεχιστεί και στο μέλλον.