Social Icons

Σάββατο 29 Μαΐου 2021

Σάββατο 29 Μαΐου 2021

ΚΡΙΟΣ:
Όταν φτάσετε στο απροχώρητο σε μια συζήτηση, πάρτε τα πράγματα από την αρχή. Κρατήστε τις αποστάσεις σας αν χρειαστεί από προσωπικές θέσεις του συντρόφου σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Προσπαθήστε να συνεργαστείτε με όση υπομονή διαθέτετε αλλά μη ζείτε κάτω από περιορισμών που σας επιβάλλουν. Απαλλαγείτε από το στρες που έχετε, δημιουργώντας καινούριες συνθήκες εργασίας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν περνάτε δύσκολα στις σχέσεις σας, οφείλεται στην αναποφασιστικότητά σας. Πριν προχωρήσετε σε αποφάσεις, σκεφτείτε τα λάθη αλλά και τα σωστά βήματα που πρέπει να κάνετε.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα οικογενειακά θέματα, δεν είναι τόσο δύσκολα όσο εσείς τα παρουσιάζετε. Βάλτε τάξη στον εαυτό σας δημιουργώντας στόχους που χρειάζονται πειθαρχία για να κατακτηθούν.
 
ΛΕΩΝ: Οι αλλαγές που θα αποφασίσετε να κάνετε πράξη είναι για να βελτιώσετε την εικόνα σας προς τα έξω. Σκεφτείτε να κάνετε κάποιες αλλαγές που θα ικανοποιούν τις προσωπικές σας ανάγκες.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν πρέπει με κανέναν τρόπο να κάνετε λάθη και υπερβολές που θα σχολιαστούν αρνητικά. Η σημερινή ημέρα προβλέπεται να είναι εντυπωσιακή και απρόβλεπτη.
 
ΖΥΓΟΣ: Προσέξτε την αφηρημάδα σας και προετοιμαστείτε να αποκτήσετε πολύτιμες εμπειρίες. Μη χαθείτε στον κόσμο των ονείρων, για να μπορέσετε να πετύχετε τους στόχους σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπείτε στους ρυθμούς της πραγματικότητας και αναζητήστε τη σωστή σας θέση στη ζωή. Αλλάξτε τον τρόπο που κινείστε στην κοινωνική σας ζωή για να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Συνδυάστε διασκέδαση με δουλειά και ψάξτε τη μέθοδο που θα καλύπτει τις ανάγκες σας. Τα επαγγελματικά σχέδια δε σας επιτρέπουν να έχετε πολύ ελεύθερο προσωπικό χρόνο.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι γνώσεις που θα αποκομίσετε θα είναι ουσιαστικές για την εξέλιξή σας. Ίσως οι άλλοι δεν παραδεχτούν ότι έχετε ικανότητες για να μη χρειαστεί να σας ανταμείψουν.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αρκετές φορές θα νιώσετε πολύ κουρασμένοι και ή ανίκανοι να αφομοιώσετε. Μην αλλάξετε πολλά από αυτά που είναι δεδομένα, επειδή σας προβληματίζει ο οικονομικός τομέας.
 
ΙΧΘΥΣ: Μην πτοηθείτε ή αφήσετε στην άκρη τα σχέδιά σας και εγκαταλείψετε τη μάχη. Σημαντικές αποφάσεις θα κληθείτε για μια επαγγελματική συνεργασία για το μέλλον.